Prestaň sa sabotovať a TOTO viac nerob

0

Mám tu pre teba ďalší tip, ako byť lepším chlapom.

V tomto videu sa konkrétne pozrieme spolu na to, aké 4 kroky potrebuješ podstúpiť na to, aby si dosahoval výsledky, po ktorých túžiš a ktoré tak veľmi chceš.

Pozri si video a dozvieš sa to:




Teraz si možno hovoríš: „Ale Michal, čo to píšeš. Však ja momentálne nemám peniaze, mám mizerné sebavedomie, cítim sa fakt naprd, nemám ženy, ktoré by som chcel. Taktiež moje vzťahy sú na hovno.“

A ja ti na to poviem, že práve preto sa cítiš opäť zle, neveríš si, máš nízke sebavedomie a ostatní k tebe zle pristupujú.

 

Toto by si mal robiť

Čo, ak by som ti povedal, že je to celé úplne naopak a potrebuješ začať úplne na začiatku, teda nie pri výsledkoch, ale v príčine týchto dôsledkov.

A to je tvoja hlava a tvoje myšlienky. Pretože na začiatku, v prvom kroku, pokiaľ si neveríš, pokiaľ o sebe pochybuješ, pokiaľ si myslíš, že ostatní môžu za to, že sa cítiš zle a že nemáš to, po čom túžiš, to čo chceš, že nie si dosť dobrý, že ty to nedáš, keď vidíš nejakú krásnu kočku alebo niečo podobné.

Následne v druhom kroku sú to emócie, ktoré ti prinášajú tie myšlienky. Následne sa cítiš naprd. Nemáš motiváciu niečo robiť. Si celý negatívny. Frfleš. Máš strach a keď máš negatívne myšlienky, máš negatívne emócie, tak aj tvoje správanie a tvoje kroky a činy sú negatívne. Respektíve, nie také, ktoré by ťa dovádzali k tým výsledkom, ktoré ty chceš.

 

Čo to znamená?

Keď sa cítiš naprd, tak následne sedíš na zadku, bojíš sa niečo spraviť, nejdeš do akcie, bojíš sa sklamania, odmietnutia, nezoznamuješ sa, keď vidíš opäť nejakú krásnu kočku, tak nejdeš za ňou a neoslovíš ju. Nepracuješ na sebe, pretože si myslím, že to nemá zmysel.

Keď máš negatívne myšlienky, v druhom kroku negatívne emócie, tak ťa to prináša k negatívnemu správaniu.

Čo si myslíš, aký bude toho dôsledok?

Samozrejme, budeš mať negatívne výsledky, a preto (možno) nemáš v tomto momente peniaze, nemáš sebavedomie, si chorý, nemáš ženu, po ktorej túžiš, máš zlé vzťahy s rodinou či s priateľmi.

Takto sa to potom opakuje dookola. A tým, že nemáš tieto veci, ktoré by si chcel, máš negatívne výsledky, tak sa aj zle cítiš, máš negatívne myšlienky, robíš negatívne veci.

 

Čo by si mal spraviť, aby si sa z tohto kolotoča dostal von?

Poviem ti, že to nebude tak skoro a nebude to také jednoduché.

Keď si to predstavíš ako nejakú rozbehnutú lokomotívu, ktorá už niekoľko rokov ťahá za sebou množstvo vagónov a každý vagón je negatívna myšlienka, negatívna emócia, negatívna skúsenosť, tak koľko potrebuješ času alebo vzdialenosti, aby si tento rozbehnutý vlak zastavil?

Niečo to, samozrejme, potrvá. Budeš ho musieť znovu rozbehnúť a pripájať tam pozitívne myšlienky, že si veríš, že sa máš rád, že si sám zodpovedný za svoj život, že si zodpovedný človek, že to dokážeš.

Následne, keď budeš postupne pripájať pozitívne vagóniky k tvojmu rušňu, rozbiehať ho, tak sa budeš lepšie cítiť, budeš pozitívnejší, budeš viac motivovaný niečo robiť, budeš odvážny a pôjdeš do akcie.

Ak budeš pripájať opäť ďalšie vagóniky, tak aj tvoje správanie bude pozitívnejšie. Začneš robiť veci, ktorých si sa predtým bál. Pôjdeš aj do vecí, kde by si sa mohol sklamať.

Respektíve budeš odmietnutý, ale ty vieš, že je to skúsenosť na tejto ceste, ktorú potrebuješ podstúpiť. Budeš sa zoznamovať aj s krásnymi ženami, ktorých si sa predtým bál. Budeš pracovať na sebe, na svojich príjmoch, na svojom biznise, na svojich výsledkoch, ktoré by si chcel.

Následne skutočne želané výsledky aj dosiahneš, pretože si spravil v začiatkoch všetko pre to – v hlave, v emóciách, v ďalších krokoch a činoch.

Následne budeš mať aj peniaze a nebudeš vedieť, čo s nimi. Budeš mať záujem žien, ktoré si predtým nemal. Budeš sa lepšie cítiť, budeš zdravší, môžeš mať skvelé vzťahy so svojou rodinou a so svojimi priateľmi.

Opäť ti zopakujem, pokiaľ neodstrániš zo svojho života negatívne myšlienky a nezastavíš rozbehnutý vlak, ktorý sa rúti bohvie kam, tak naozaj to nedopadne s tebou dobre.

 

TOTO ti odporúčam

Zbav sa negatívnych vplyvov.

Nepozeraj negatívne správy, vykašli sa na telku, nečítaj a nesleduj politiku. Vyhni sa negatívnym ľuďom.

Keď máš momentálne vo svojom okolí priateľov, ktorí ťa len podkopávajú alebo ťa ťahajú dole, chodíte fajčiť, piť, ohovárate niekoho ďalšieho, tak sa rýchlo zbav týchto ľudí. Nezdvíhaj im telefón, povedz im, že si zaneprázdnený, nemáš teraz na nič čas. Začni hovoriť svoje nie.

Taktiež prestaň vnímať negatívne názory: (možno) rodiny, okolia a nepúšťaj si ich do svojej hlavy.

Taktiež ti odporúčam začať si čítať takzvané afirmácie. Čo sú, akési pozitívne myšlienky, pozitívne veci a pozitívne presvedčenia typu: „Verím si. Dám to! Som sebavedomý chlap,“ a tak ďalej a tak ďalej.

Opakuj si každý deň pozitívne myšlienky a postupne odpájaj negatívne vagóny tvojho rozbehnutého vlaku. Namiesto nich tam pridávaj pozitívne myšlienky, ktoré ovplyvnia tvoj život. Ty už vieš presne ako. V myšlienkach, následne v emóciách, následne potom v tvojom správaní a v konečnom dôsledku, v štvrtom kroku, v tvojich výsledkoch.

 

Zhrniem ti to

Začni v hlave! Vyhni sa negatívnym myšlienkam, negatívnym vplyvom, negatívnym ľuďom, negatívnym správam a začni do svojho života naberať pozitívnych ľudí, pozitívne správy, pozitívne myšlienky, pozitívne presvedčenia. Uvidíš, že tvoj život sa postupne začne meniť k tomu pozitívnemu.

Ak sa ti článok a video páčilo, niečo ti to dalo, pomohlo ti niečo si uvedomiť, tak ho lajkuj, zdieľaj a pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanála.

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here