Preselekcia – Ako jednoducho a automaticky získaš pozornosť žien

7

Predstav si na moment chlapa na diskotéke či v bare, ktorý tam stojí sám s pivom pri svojej hrudi a pôsobí ako predátor hľadajúci svoju ženskú obeť.

Teraz si však predstav toho istého chlapa úplne uvoľneného a opretého chrbtom o bar. Dve či tri ženy stoja pri ňom, pozerajú sa naňho, usmievajú sa a bavia sa na všetkom, čo hovorí. Dávajú mu svoju kompletnú pozornosť.

A predstav si k tomu ešte ďalších chlapov mimo tejto partie, ktorí sa na nich pozerajú a rozprávajú sa o nich. Čo si myslíš o týchto chlapoch?

Ten chlap, ktorý tam stojí s troma ženami sám, má na pohľad oveľa vyššiu hodnotu. Musí existovať nejaký dôvod, prečo sú tie ženy s ním a dávajú mu svoju kompletnú pozornosť. Ešte vyššiu hodnotu však má, keď sa na neho pozerajú aj iní chlapi.

Keď  neznáma žena spozoruje tento záujem iných žien o daného muža, pre ňu je to jasný signál toho, že nemá problém so ženami a je o neho záujem.

V tomto momente treba pripomenúť (pre tých, ktorí to ešte nevedeli), že ženy chcú to, čo chcú aj iné ženy. Pochopenie tohto princípu je kľúčové. Využi to vo svoj prospech.

 

Vyvaruj sa však statusu „dobrého chlapca“ či „úchyla“

Cestou k tomu, ako sa predpripravíš na to, aby si získal okamžitú pozornosť iných žien, je získanie si najprv platonických kamarátok. Vysvetlím. Potrebuješ sa spriateliť s čo najväčším počtom žien. Nie však ako „dobrý chlapec“ alebo „úchyl„.

Dobrý chlapec je typ chlapa, ktorý si získa veľké množstvo kamarátok, ale nie je to preto, že by ho rešpektovali alebo chceli.

Je to jednoducho preto, že ho využívajú ako svoj emocionálny tampón (keď mi toto napadlo, tak som sa ešte 5 minút smial na tomto výraze :)), aby vcucol všetky ich problémy ako nejaká emocionálna terapia zadarmo. Tieto kamarátky ho považujú za akúsi bezpečnú zónu.

Potom je tu ešte úchyl. Úchylom sa stane chlap vtedy, keď sa snaží dostať každú ženu, s ktorou príde do kontaktu bez toho, aby sa jej predtým nejak správne dotýkal či budoval príťažlivosť. Jednoducho z neho a z jeho celého správania vyžaruje to, že je zaťažený na sex.

 

Posaď ju ty ako prvý do vlaku smerujúceho do kamarátstva

Keď sa snažíš získať ženu najprv ako svoju kamarátku, stále by si mal ukazovať aj svoju „temnú stránku“ zlého chlapca. Toto opisujem v mojom videotréningu zadarmo Kamarát Taky Rád. Stále ťa musí považovať za potenciálneho sexuálneho partnera či kamaráta s benefitmi.

Tvojou úlohou bude totižto spraviť z nich kamarátku ako prvý. Musíš byť vtipný a zaujímavý, avšak budeš to ty, kto povie „Buďme len kamaráti“. Ty ich posadíš na vlak smerujúci do kamarátstva.

Nie len že ju to zarazí, ale začne ťa aj rešpektovať. Ona bude vedieť, že si sexuálny, bude stále vedieť, že je tam šanca niečo s tebou mať, ale bol si to ty, kto to prvý zastavil. Aký logický dôvod by si však preboha na toto mal? Je to jednoduché.

Stačí jej povedať niečo ako: „Nie som pre teba vhodný, si skvelá baba a ja nie som ten typ chlapa, s ktorým by si sa mala ty zapliesť.“ (ou jé 😉 )

 

Ako to teda môžem využiť vo svoj prospech ja?

Tieto slová v ten správny čas spôsobia zázrak. Aj keď nikdy neprejavila o teba najmenší záujem, môžeš to využiť vo svoj prospech. Jednoducho to v tom správnom momente povieš a necháš nech to v nej rezonuje.

Začne jej to vŕtať v hlave. Bude ako dieťa, ktorému si zobral hračku. Bude ju to štvať. Nastane moment, kedy sa začne čudovať, prečo by ona nemohla byť pre teba „dosť dobrá“. A to je ten moment, kedy vznikne príťažlivosť.

Kľúčovou vecou v tomto momente však je udržať ju v tejto pozícii a nenamotať sa na ňu, a nepodľahnúť jej.

Ona to pochopí a stane sa z nej tvoja perfektná kamarátka. Bude vedieť, že to nie je kvôli nej, ale v skutočnosti si chlap s dobrým srdcom.

Aj keď bude mať vo vnútri pocit, že si istým spôsobom pre ňu sexuálny, bude vedieť, že ju nevyužiješ a nezneužiješ. A tak ťa predstaví aj jej kamarátkam ako jej veľmi dobrého kamaráta.

A toto bude obrovský rozdiel oproti chlapovi, ktorý ju chce, snaží sa ju dostať na rande či stretnutie, ale nevie sa vzchopiť. Totižto ty budeš chlapom, ktorý ju pošle do kamarátstva.

 

Teraz už len stačí využiť svoje kamarátky 

Takže, čím viac si takýchto kamarátok vytvoríš, tým lepšie pre teba. Teraz, keď začneš chodiť po kluboch, kaviarňach či diskotékach, stretneš tieto tvoje kamarátky všade.

Keď si navyše šikovný, tak sa ich piatok a sobotu večer spýtaš, kam majú namierené a zariadiš si to tak, že sa všetci stretnete na jednom mieste, alebo jednoducho niekde spolu skončíte.

Celý večer a celú noc sa budete spolu baviť a každá žena na tom mieste si to všimne.

 

Čáry máry fu(c)k – Práve si si získal hodnotu a pozornosť… 😉

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

7 KOMENTÁRE

  1. Tak ma vnimat chlaoa ako platonickeho nesexujuceho kamarata a kamaratkam prezentovat v inom svetle? sa toto niekomu pritrafilo? Skor chlapa ohovori ked po nej nevide, a s jej kamaratkou nikdy nevies co s tebou chce.

  2. pridam svoj komentar k jednej pasazi:

    ‚Začne jej to vŕtať v hlave. Bude ako dieťa, ktorému si zobral hračku. Bude ju to štvať. Nastane moment, kedy sa začne čudovať, prečo by ona nemohla byť pre teba “dosť dobrá”. A to je ten moment, kedy vznikne príťažlivosť.‘

    Rozhodne v tom momente pritazlivost nevznikne. Bud tam urcita pritazlivost bola a v tom pripade sa s najvacsou pravdepodobnostou zvysi (s tym suhlasim) alebo tam ziadna pritazlivost nebola a v takomto pripade sa nic nestane… (Bude to mat priblizne nulovy efekt… )

    Kazdopadne zaujimavy clanok… Takto som nad tym neuvazoval doteraz 🙂 Hoci som si vsimol nedavno, ze ked som sa objavil na FB na fotke s X babami, tak komentare boli naozaj zaujimave…

  3. Takze ak som to dobre pochopil, mal by som pouzit, nieco na sposob tych viet, ked zena nema o mna zaujem? Ste tu pisali pred casom nejake 4 alebo 5 prikladov sa mi zda, nieco take pouzit na nu?

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here