Ako osloviť ženu? Toto zaberá aj na topmodelky:

„Ako osloviť ženu?“ pýtaš sa. Už si to zažil aj predtým. Vidíš nádhernú ženu na konci baru, sleduješ ju celý večer. Placho sa uisťuješ, či si nevšimla, že sa na ňu pozeráš.

Následne ju vidíš odchádzať samú alebo s niekým, kto nebol tak plachý, aby jej ukázal svoj záujem.

Nie je na čase to zmeniť?

Možno sa sám seba pýtaš: „Neviem, ako osloviť ženu. Prečo je to také ťažké? Čo mám robiť?“ 

 

Prečo je pre teba tak ťažké osloviť ženu?

Alebo vidíš dievča v obchode, vyberá si čerstvé ovocie či listuje stránkami svojho obľúbeného časopisu. Znovu sa pozeráš s odstupom a uhneš pohľadom vždy, keď sa pozrie tvojim smerom.

Chlapi, nebojte sa toľko, že budete pristihnutí pri pozeraní sa na ňu. Inštinkt, ktorý ťa núti pozrieť sa preč zakaždým, keď sa žena pozrie tvojim smerom, je len strach z odmietnutia. Strach, že dotyčná žena ti tvoj pohľad neopätuje.

Prezradím ti tajomstvo, ktoré by mal poznať každý chlap ešte pred tým, ako osloví ženu: Tvoj pohľad je na nezaplatenie ;).

 

Ženy sú rady, keď po nich pokukuješ!

Častokrát zistíš, že jej tvoj pohľad polichotil. A ona začne pozerať tvojim smerom častejšie, akonáhle si všimne, že po nej pokukuješ.

To je v poriadku :).

Nemusíš hneď utekať za ženou, najprv sa na ňu pozri. Sme predsa ľudia. Máme oči na to, aby sme sa pozerali, no nie? 🙂

A čo ak nezačne opätovať tvoje pohľady a sexi očný kontakt?

Nič si nestratil. Nechaj ju tak a posuň sa ďalej. Ale hraj hru na pohľady správne a budeš opúšťať bary viac ako len s opicou.  Kdekoľvek si, môžeš odísť s niečím viac, ako si čakal. Ak sa naučíš, ako osloviť ženu a pravidlá prvého kontaktu.

[MT_zoznamenie]

 

Čo vypovedá o tebe tvoj pohľad?

ako zbaliť babu Pohľadom by sme mohli nazvať prvý kontakt medzi tebou a ňou. Je to prejav tvojho záujmu o ňu. Vraví, že je pre teba dotyčná príťažlivá.

A čo milujú ženy viac, ako čokoľvek iné? Predsa to, že sa cítia byť pre niekoho príťažlivé. Nie sme úplne plytké a malicherné bytosti. Ale sme samoľúbe!

Je jedno, aká krásna žena je, aj tak túži po záujme a pozornosti.

Väčšina žien má obavy (o svoj výzor), ktoré si muži nevedia ani len predstaviť.

 

Čoho sa dokonca obávajú supermodelky?

Čítala som rozhovory so supermodelkami, ktoré sa sťažovali na veci ohľadom svojich tiel, ktoré sa im nepáčili. Supermodelky!!!

Ženy tak božské, že sú platené tisíckami eur na hodinu len za to, že budú stáť na móle a proste vyzerať úžasne. Dokonca majú ešte pochybnosti o svojej atraktivite.

Takže nepredpokladaj, že žena, po ktorej túžiš, si určite myslí, že je krásna a sexi a nepotrebuje o tom žiadne utvrdenie od teba – potrebuje! Nielen že to potrebuje – túži po tom!

Daj jej to a žena, ktorá by ti neopätovala tvoj pohľad, bude zrazu zomierať túžbou odísť s tebou domov, zomierať túžbou získať viac tej zvláštnej pozornosti, po ktorej my ženy tak kruto túžime.

 

Mám ísť za ňou? Mám ju osloviť? Ja neviem…

Ak sa žena opakovane pozrie, či sa na ňu pozeráš, vysiela ti tým jasné signály. Ona vie, že ju pokladáš za krásnu a príťažlivú.ako osloviť ženu

Jej tlak stúpne, pokožka sčervenie. Zostane trochu vzrušená. Nevie odolať opakovaným pohľadom na teba. Hra je otvorená!

Dám ti príklad, ako osloviť ženu pohľadom, a jednoduchý pohľad môže viesť k predstaveniu sa (a ďaleko ďaleko viac).

Povedzme, že sedíš pri bare a spozoruješ krásavicu na druhej strane baru, s ktorou by si sa chcel zoznámiť. Pozeraj sa jej smerom, upri svoj zrak na ňu po dobu 30-40 sekúnd, kým si nevšimne, že je pozorovaná. Ak sa počas tejto krátkej doby nepozrie následne na teba, pozri sa nachvíľu niekde mimo.

Ak by si sa na ňu pozeral pridlho, mohlo by ju to dostať do rozpakov, keďže ona ťa mohla zahliadnuť rohom svojho oka a ty by si to ani nespozoroval.

Ak si všimla tvoj pohľad, pravdepodobne na začiatok uhne pohľadom. Tendencia byť plachý a sebareflexia sa týka takisto aj žien. Ale nevzdávaj to, ona sa pozrie naspäť. Neprestávaj na ňu pozerať, kým sa ona nepozrie znovu.

Ak sa pozrie a ak neodvráti svoj pohľad príliš rýchlo, zober veci do svojich rúk!

 

Usmiala sa na mňa! Čo teraz?

ako osloviť ženu Ukáž jej, že máš záujem. Spravíš to s úsmevom na tvári, možno s pozdvihnutím pohárika jej smerom a znížením hlavy. Poznáš to.

Ak sa cítiš smelý a ona sa doširoka na teba usmieva, hoď po nej jedno bezstarostné a veselé žmurknutie. Bezstarostným a veselým nemyslím, aby si sa správal ako pán namyslený, ktorý na ňu žmurká ako na čupku. 

Chovaj sa ako chlapík, ktorý ju pokladá za atraktívnu a má zmysel pre humor.

(mimochodom, na webe wikihow.com je k tejto téme jeden skvelý článok, ak rozumieš anglicky, pozri si ho).

Zmysel pre humor je perfektná vec. Chovať sa príliš vážne alebo akože si pán prekrásny ti do karát nezahrá. Pokora spojená s kúskom obdivu pre tvoju dámu je výherná kombinácia. My ženy to zhltneme aj z navijakom. 😉

Teraz už vieš, ako osloviť ženu. Ba čo viac – poznáš super nadviazanie kontaktu pomocou očného kontaktu.

[MT_zoznamenie]

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

3 KOMENTÁRE

  1. Mne osobne sa aj „kočky najťažšieho kalibru“ najľahšie oslovujú tak, že ich krásu neriešim, a normálne sa ich napr. niečo opýtam, ako by šlo o „bežného smrteľníka“ (muža, či ženu, to je jedno). V mojom prípade to funguje ale len vtedy, keď na takýto kontakt vyplynú prirodzené okolnosti, keď si to nejako neplánujem, žiadna stratégia, finty ani nič podobné. Ako náhle by som začal riešiť nejaké jej „signály“, už to nie som ja… Napríklad som v posilke a chcem/potrebujem ísť presne tam, kde je zmieňovaná dievčina. Tak k nej pristúpim a ako by sa nechumelilo sa opýtam, ako dlho tam ešte bude. Riešim len to miesto, nie ju – a to aj v prípade, že sa mi zapáčila a všímam si ju tam. Ak by som to robil nejako cielene, asi by som už nebol v pohode ako sa poznám. Takto ale v pohode som a niekedy potom spozorujem, že sa na mňa tá žena inak díva, čo je príjemné. 😎

  2. Zaujímavý poznatok. Aj keď niekde som už čítal o tomto „rozhovore pohľadmi. Napriek tomu, stále keď je po blízku žena, ktorá ma priťahuje a ja sa čo i lne na 5 sekúnd zapozerám, odbijú ma moji známy slovami: „nečum tak na ňu, je to trápne“. Ale po prečítaní tohto článku skúsim to preniesť do praxe a uvidíme čo sa stane 🙂

  3. no myslim, ze na toto drviva vecsina chlapov len tak nedojde, bez toho aby im to niekto nepovedal. ja som si praveze myslel ze je vam to neprijemne, ked na vas dakto zira akokolvek dlho/kratko 😛

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here