O čom sa baviť so ženou na prvom rande?

0

Chceš vedieť, o čom by si sa so ženou mal ideálne baviť na prvom rande, aby si bol dobrý spoločník, aby ju to bavilo, aby sa dobre cítila v tvojej prítomnosti a v konečnom dôsledku, aby sa chcela s tebou stretnúť opakovane?

Určite si prečítaj aj predchádzajúci článok (ak si tak ešte nespravil), kde som ti prezradil, o čom by si sa radšej so ženou na (prvom) rande nemal baviť!

Asi každý z nás zažil rande alebo stretnutie, kde bola nuda, kde ste sa bavili len o bežných veciach, čoskoro si si vystrieľal témy a nevedel si, o čom sa s ňou máš baviť ďalej.

Sprav to preto inak ako ostatní chlapi. Zanechaj dobrý dojem a očar ju tvojou osobnosťou:




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Tvojím cieľom je, aby si to spravil inak ako ostatní chlapi

Buď tým chlapom, s ktorým ju to na stretnutí baví.

Zaujímaj sa o ňu hlbšie a zisti o nej niečo viac, čo nezistili ostatní, aby si ťa zapamätala, aby nad tebou rozmýšľala, alebo rozmýšľala nad tvojimi otázkami, ktoré jej dávaš a neodpovedala ti úplne automaticky, nenudila sa, nepozerala po chvíľke do mobilu a aby mala na rande s tebou príjemné pocity.

 

1. Čo ju baví?

To, o čom by si sa s ňou mal baviť na rande či stretnutí je ideálne niečo, čo ju baví.

Daj jej otázky typu: „Čo robíš najradšej vo voľnom čase?“ alebo „Čo by si chcela robiť, pokiaľ by si nemusela pracovať?“

Týmto zistíš, čo sú jej vášne, čo sú jej koníčky, čo rada robí, čo ju baví. Pokiaľ žena rozpráva o tom, čo ju baví, tak jej žiaria oči. Viac sa usmieva, dáva do toho energiu a má pri tom, ako to hovorí dobré pocity, ktoré si následne spojí aj s tebou.

Žena chce mať na stretnutí dobré pocity. Bavte sa o tom, čo ju baví, čo by chcela dosiahnuť.

 

2. Pýtaj sa na jej sny a ciele

Môžeš sa napríklad opýtať: „Kde sa vidíš o 5 rokov?“ alebo „Čo by si chcela robiť, čo je tvoja vytúžená práca?“ alebo „Čo je tvoje poslanie v živote?“

Bav sa s ňou o jej budúcnosti, čo by chcela dosiahnuť a opäť, bude rozmýšľať, bude sa baviť o veciach, o ktorých sa s tebou chce baviť a bude ti o tom hovoriť viac a viac.

Samozrejme, keď ti žena hovorí niečo s nadšením, tak sa jej pýtaj: „Prečo by si to rada robila?“ alebo „Čo ťa na tom láka? Čo sa ti vtedy stalo?“ a snaž sa tú tému rozpitvať čo najhlbšie, aby si o nej zistil čo najviac.

 

3. Zaujíma ju cestovanie?

Ďalšia skvelá téma, o ktorej sa môžeš so ženami baviť je práve cestovanie. Kde už všade bola, čo by chcela vidieť, aké krajiny by chcela navštíviť. Aká je možno jej vysnívaná dovolenka.

Či rada trávi čas pri mori, alebo niekde v horách. Čo možno najlepšie zažila na dovolenke.

Toto sú témy, ktoré opäť prinášajú do konverzácií vzrušenie a ukazuje ti aj ona, že čo by chcela, čo by ste mohli možno v budúcnosti spolu robiť.

 

4. Zábavné historky, ktoré vás oboch pobavia

Toto je vďačná téma, ktorú ti odporúčam vyťahovať na stretnutiach – sú to zábavné historky. Čo sa tebe stalo v minulosti, alebo spýtaj sa jej, čo sa jej stalo – možno s nejakým chlapom na rande. Či bola niekedy na nejakom divnom rande, na ktoré by najradšej zabudla.

Uvidíš, ako sa rozrozpráva o niečom, kde sa zasmejete. Pripomínam ti: „Tvojím cieľom je, aby sa bavila.“ Aby ste sa nenudili a aby mala pri konverzácii s tebou vynikajúce pocity.

 

Mám pre teba 1 skvelý tip

Poznáš moju aplikáciu „Becomme“, kde som dal dokopy 100 otázok, ktoré sa môžeš žien spýtať na stretnutí? A ideálne je mať tieto otázky vo svojom repertoári.

Samozrejme môžeš vytiahnuť aj svoj mobil so slovami: „Pozri, našiel som skvelú aplikáciu, sú tu rôzne otázky. Chceš, aby som ti nejaké položil? Vyskúšal som to na pár stretnutiach a bola na to geniálna odozva.“

Takže môžeš ich mať buď pripravené v hlave, alebo takto vytiahnuť mobil, listovať otázky a pýtať sa.

Prezradím ti z nej pár príkladov:

  • „Keby si teraz dostala 10.000 €, čo by si s nimi urobila?“
  • „Ako si predstavuješ skutočne romantický večer?“
  • „Bez ktorej jednej veci by si nedokázala žiť?“
  • „Ktoré tri veci by si si zobrala na nejaký opustený ostrov?“
  • „Čo je podľa teba najväčšia chyba, ktorú ľudia robia na rande?“

Keď si tieto otázky pripravíš dopredu, tak v akomkoľvek momente budeš vždy vedieť, čo sa máš ženy spýtať a budete mať opäť nejakú zaujímavú tému, o ktorej sa môžete spoločne baviť.

Dôležité je, možno ešte dôležitejšie, ako akákoľvek téma, o ktorej sa bavíte, je zaujímať sa o ňu. Počúvať ju.

Byť v tom momente prítomný.

Neprerušovať ju a neskákať jej do reči. Sledovať ju, o čom rada hovorí. Sledovať aj jej reč tela a pridať aj svoje názory, historky, skúsenosti, aby to nebolo ako na výsluchu.

 

Zhrniem ti to

Veci, o ktorých sa môžeš so ženami na rande baviť, sú ony samé. Je to niečo, čo ich baví. Aké sú ich sny, ciele, aké krajiny by chcela navštíviť a prípadne nejaké zábavné historky.

Toto sú všetko témy, pri ktorých bude mať s tebou spojené príjemné pozitívne pocity, ktoré si bude chcieť zopakovať aj niekedy v budúcnosti.

Bude sa chcieť s tebou stretnúť opakovane, pretože budeš iný ako ostatní, bude z teba sršať dobrá energia a toto je to, čo chce ona zažiť aj v budúcnosti na druhom, na treťom, na piatom, na desiatom stretnutí s tebou.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Chceš byť lepším chlapom? Klikni sem a pridaj sa aj k nášmu hnutiu CHLAP 2.0!

 

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here