Tieto chyby pri sexe (Afterparty) ťa môžu pripraviť o ďalší sex

1

chyby pri sexe, zamilovaný pár, muž bozkáva ženu, ukojená žena

Povedzme, že si sa teda skutočne venoval predohre a prepracovali ste sa aj k hlavnému aktu-súloži. Aké najčastejšie chyby pri sexe robíme?

Tak, ako po východe slnka prichádza jeho západ, či po zjedenom jedle by malo prísť umytie taniera, po sexe je fajn spraviť ešte niečo…

Akých chýb sa však zvyčajne chlapi dopúšťajú pri „afterparty“ (hlavne pri tej prvej)?

 

„Aký som bol?“

Existuje nie málo vecí, ktoré sa môžu pri prvom sexe s novým partnerom pokaziť. Len málo chlapom sa podarí brnknúť po tej správnej strune a hneď pri prvom spoznávaní tela novej partnerky byť samec!

Nech ti však ani nenapadne pýtať sa jej po sexe, či si bol dobrý. To jedine ukazuje tvoje pochybnosti o tebe a tvojom „výkone“.

Je jasné, že ak si sa 2x po sebe spravil predčasne, tak si asi moc dobrý nebol. Keď však po stehnách tiekla ako potôčik a telo sa jej nekontrolovateľne triaslo, pýtať sa jej nič nemusíš ;).

To nás hneď vedie k ďalšej chybe a tou je domýšľavosť.

[CTA_MSO]

 

„Ako som jej to dobre urobil!“

Borec, chyby pri sexe, skvelý muž, svalnatý, muž kravata„Som borec! Som najlepší! Ženy sa v mojom náručí trasú z nespočetného množstva orgazmov!“

Väčšinou však opak toho, čo si sám o sebe myslíš, je v tomto prípade pravdou

Tá naša domýšľavosť.

Myslíme si, akí sme boli skvelí… A že tých pár vzdychov, ktoré po našich prírazoch vydala, bol orgazmus.

Potom si ideme zapáliť na balkón alebo ideme do kúpelne a usmievame sa na seba do zrkadla. Prípadne napneme svoj biceps a ukážeme samým sebe, akí sme to my chlapi!

Mali by sme to však ukázať jej v posteli, akí sme chlapi, nie sebe. Ak chceš svoju partnerku priviesť do varu a chceš jej ponúknuť niečo, čo naozaj nikdy nezažila, vyskúšaj techniku 15 minútový ženský orgazmus ;).

 

Kde zmizlo maznanie sa? 

Hou, hou, hou!

Čo ak sa ti chce po sexe ísť na záchod alebo si potrebuješ silno zapáliť?

pár v posteli, chyby pri sexe, usmiata ženaPredtým, ako si ho pôjdeš otriasť a umyť sa, dopraj jej 5-10 minútové maznanie sa v objatí, pusinkovanie, prípadne rozprávanie. Ženy to jednoducho potrebujú.

Môžeš počkať, pokým ona zaspí, alebo sa aspoň uisti, že si s ňou strávil v posteli (či kdekoľvek ste si to rozdali) čas aj po samotnom sexe, čím jej dáš najavo, že nebola pre teba iba jednorázovka či lacná záležitosť.

Neposkáč po jej krehkom egu, aby to potom ona nevrátila nejakému druhému chlapovi. A čo je horšie ako urazená chlapská ješitnosť? 🙂

 

Počkaj ešte 

Určite ti to už vyplynulo z predchádzajúceho bodu, no v žiadnom prípade sa hneď po „odbavení tvojej práce“ nezbaľ a nechoď preč. 

Ak to spravíš, dáš jej iba najavo, že je pre teba ľahšia ako balón naplnený héliom…

Namiesto tejto chyby pri sexe urob toto: NEPREHÁŇAJ

Tak trochu v kútiku duše dúfam, že už poznáš Pravidlo 5-tich. Že jednoducho ženu nestaviaš na pomyselný piedestál a nie si na nej závislý.

Prečo to pripomínam?

Po sexe (akokoľvek dobrom) neplánuj, ako si založíte rodinu a koľko splodíte detí. Nehovor o plánoch do budúcna, ani sa jej nepýtaj na to, kedy si dáte ďalší sex.

Dávaj si pozor na to, čo povieš, no určite nepreháňaj.

Možno sa ti to zdá čudné, ale žena je po sexe veľmi citlivá – psychicky aj fyzicky. Spôsobuje to záplava hormónov. 

Nespomínaj nič, čo by si mohla vysvetliť zle. Nevtipkuj, že ideš vybúchať ďalšiu, že ti praskla guma alebo že si jej tabletky vymenil s cukríkmi ;).

Radšej sa, namiesto blbých rečí, vráť k predchádzajúcemu bodu – maznaniu sa.

 

A hlavne nikdy nezaspi ihneď po sexe 

muž spí

Všetko išlo super: venoval si sa jej na začiatku počas predohry, perfektne vám vyšlo hlavné predstavenie.  No ty sa namiesto nejakej (aspoň krátkej) afterparty obrátiš na bok a zadrichmeš…

Chlape, máš naviac!

Nenechaj pokaziť super sex touto chybičkou na konci.

Opakujem, dopraj jej trochu maznania sa bez zbytočných rečí a aspoň počkaj, kým zaspí ona alebo kým odíde do kúpeľne...

S akými chybami si sa stretol ty u žien?

[CTA_MSO]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

1 komentár

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here