Pravidlo 5-tich – Oplatí sa ti randiť s viacerými ženami?

26

Pravidlo 5-tich - Prečo by si mal písať a randiť s viacerými ženami

„Michal, je tu jedno dievča…“

„Michal, ona je iná ako ostatné, čo mám spraviť, aby ma chcela?“

„Michal, poraď mi, ako ju mám získať?“

Počúvam to od chlapov bežne.

Čítam to každý jeden deň v emailoch, kedy ma chlapi žiadajú o radu a pýtajú sa ma, ako majú získať jednu KONKRÉTNU ženu, ktorá im pomotala hlavu a niektorým aj srdce (nehovoriac, že im z nej „hučí v kláde“).

„Ona je iná, lepšia, krajšia, inteligentnejšia, má 3 kozy, viac si rozumieme…“

 

Rektálny alpinizmus (riťolezectvo) level 9000

Ako sa to vlastne stalo, že my chlapi sa vrhneme po prvej, ktorá sa na nás (zo slušnosti) usmeje? Po tej, ktorá si dá vôbec tú námahu a je pre nás česť, že nám vôbec odpísala či nebodaj súhlasila po urputnom prehováraní so stretnutím na kávičke z ľútosti?

Venujeme jej celú svoju pozornosť, sústredíme sa vo svojich myšlienkach iba na ňu a celý sa jej odovzdávame. Veď predsa nech cíti ten náš záujem! Nech vidí, že ju neberieme ako ostatné a je pre nás výnimočná a chceme len ju.

Ráno ju zobúdzame milou esemeskou, večer ju uspávame smutnou správou, ako nám chýba a celý deň sme na ňu mysleli. Píšeme si s ňou v škole či v práci, stretneme sa s ňou poobede a na večer sme spolu na Facebooku.

 

Keď ženy čítajú medzi riadkami…

Lenže ženy sú vnímavé. Čítajú medzi riadkami, analyzujú a spájajú si veci do súvislostí. Darmo jej budeš hovoriť niečo, keď ona vidí z tvojich činov iné:

Celú dobu sa venuješ len jej? = Nemáš iné ženy a iné možnosti!

Celý deň si „online“ a píšeš si s ňou? = Nemáš vlastný život!

Nevidí okolo teba žiadne iné ženy? = Nie si pre ňu výzva a patríš len jej!

V tomto ich neoblafneš nijak inak ako (chvíľka napätia)… Tvojim hlavným problémom je nedostatok iných možností.

 

Dovoľ mi predstaviť ti Pravidlo 5-tich

„Ok, Michal, ale ako jej mám dať najavo, že nie som z nej taký hotový a nie je pre mňa jediná? Čo mám spraviť, aby sa ona o mňa snažila a aby ma chcela?“

A tu prichádza do hry moje Pravidlo 5-tich – Nerieš NIKDY jednu konkrétnu ženu, ale nájdi si ďalších 5. Podčiarknuté a zvýraznené. Áno, je to takto jednoduché a pri tom veľmi účinné.

Väčšina chlapov však nechápe, prečo im takúto vec hovorím a radím – „Ale veď ja nechcem iné, ja chcem túto (lebo má 3 kozy?)! Veď o tú sa snažím, tá mi opantala zmysly a myslím na ňu celý deň, ona je stredom môjho vesmíru. Nepomáhaš mi s mojim problémom predsa.“

Whou, stredom tvojho vesmíru?! Brzdi trochu. Je úplne jasné, že ak postavíš nejakú ženu do stredu svojho vesmíru, tak všetku svoju pozornosť odovzdáš jej.

Dáš sa jej doslova celý do rúk, postavíš ju na piedestál, kľakneš si k nej a ideš (a dovoľ mi povedať ti, že nie si pri nej takto sám)…




V skutočnosti ti pomáham, a to viac ako je na prvý pohľad zrejmé, len ty to v tomto momente nevidíš.

 

Ako ti Pravidlo 5-tich pomôže?

Ok, tak povedzme, že ju teda nepostavím na ten piedestál a nebudem jej venovať celú svoju pozornosť. Čo sa tým pádom stane?

No, staneš sa sám pre seba, ale aj pre ženy, viac atraktívnym a príťažlivým. Prirodzene, že ak si začneš písať či randiť s ďalšími 5-timi ženami, o to menej pozornosti a času do každej jednej z nich investuješ.

A keď do každej z nich investuješ menej času, tým pádom menej tlačíš na pílu, nestaviaš ju na piedestál a nemá z teba pocit, že je stredom tvojho vesmíru.

Nebudeš taký vtieravý, nebudeš im vyvolávať a vypisovať v kuse a volať ich von. Nebudeš sa im pchať do zadku a nebudeš odpovedať v kuse tak, ako sa im páči.

Okamžite sa pre ne staneš výzvou a podporíš tým ich súťaživosť o teba. Budú ťa chcieť získať ony, pretože uvidia, že nie si z nich zas tak hotový a nezáleží ti na výsledku.

A toto všetko sa vzťahuje aj na tú, o ktorú sa snažíš momentálne. Akonáhle si nájdeš ďalších 5, spustí sa reťazová reakcia a začnú sa diať zázraky. Skús to, ver mi…

 

A to nie je všetko

Predstav si, že ak sa zaujímaš iba o jednu ženu niekoľko mesiacov, tak to pravdepodobne nevyjde a ty si stratil veľa času, ktorý si mohol venovať inde. Nasere. Ako sa tomuto vyhneš?

Uvedom si, že počas celého randenia a v rámci stretávania sa s nimi, ti budú prirodzene odpadávať a budeš ich filtrovať.

Nie každá je pre teba vhodná. Nikdy nevieš, či si budete rozumieť a sadnete si, kým sa nespoznáte osobne (už žiadna láska cez internet, prosím!).

Takže randi s viacerými ženami naraz. Randi s toľkými ženami, koľko ich uvládzeš napratať do diára.

A s tými, s ktorými si sadneš a budeš si s nimi rozumieť, tak tie si necháš do „ďalších kôl“, pretože ty si sa tak rozhodol a ty si si ich vybral. Máš tú možnosť.

 

Ako sa zmení po tomto tvoj život?

Zvládaš to zatiaľ? Fajn, pozrime sa na to ešte hlbšie, čo ti Pravidlo 5-tich prinesie a ako sa začneš prirodzene na základe toho správať :

1. Dáš jej jasne najavo, že ju nepotrebuješ (ale chceš) a tvoj svet sa netočí okolo nej – Ale dáš jej možnosť točiť sa okolo teba.

2. Si natoľko sebavedomý, že si môžeš dovoliť riskovať (získať) a prekročiť trochu hranicu slušného či bežného a nebudeš sa báť, že niečo u nej pokazíš a nedajbože by si si to musel žehliť.

3. Si pripravený kedykoľvek od nej odísť, hneď a v momente (máš predsa ďalšie) – Toľko chlapov má strach zo straty, že sa radšej budú držať panovačnej nervycicajúcej beštie, ktorá im šliape na ten kúsok hrdosti, ktorý im zostal.

 

Čo mi to po uvedomení sa prinieslo?

Keď som randil naraz s 5-6 ženami, neprikladal som ani jednej z nich nejaký extra význam, lebo som vedel, že tam je ešte ďalších 5.

Čo sa prirodzene začalo diať bolo, že sa ony začali ozývať mne, začali ma volať von a ukazovali mi viac záujmu.

Toto je moment, kedy mi môžeš poďakovať, pretože ti práve dávam požehnanie, aby si randil s viac ako 1 ženou (čo sa ti bude snažiť asi každý vyhovoriť).

Popravde, v tvojich začiatkoch si dokonca myslím, že je to pre teba NEVYHNUTNÉ. Buď však ku každej z nich úprimný a otvorene im povedz, že sa stretávaš aj s inými. Prečo by si sa aj nemal, veď spolu nič nemáte.

Ak sa nad tým na moment zamyslíš, je to pre teba viac ako skvelé. Akosi ti to dáva tú pomyselnú „výhodu“ či „eso v rukáve“, kde si žena uvedomí, že si žiadaný chlap a pre ňu tým pádom výzva.

A od toho je už len krok k tomu, aby ti písala či zaujímala sa o teba prvá.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

26 KOMENTÁRE

  1. Ahoj Casanova potrebujem radu. Pred asi mesiacom a pol som stretol super dievča. Zaujal som ju a pridala si ma do priateľov a potom odišla na dovču. Veľa sme si cez FB písali a bola namotaná. Prišla domov prvé rande bolo čudné ale nejako sa to preklenulo.Ja som si ale najivne myslel že to nejak urýchlim a budem s ňo choviť a niečo v tom zmysle som jej aj povedal. Ona sa vtedy tak trochu zarazila a povedala, že dajme tomu čas a bla bla. Teraz sa stretávame a spávame spolu. Veľmi často ale mi nezabudne pripomenúť, že sme iba kamoši, čo spolu spávajú. Ja ale chcem viac a ona to už veľmi dobre vie. Neviem ako z toho von aby aj ona o mňa mala záujem. Mám sa s ňou stretávať akokeby nič a spávať s ňou? Ako zistím či je to len akysi obranný mechanizmus ako mi povedať, že potrebujem ešte čas. Alebo stále myslí na býalého ktorý ju nechal asi pred 2-3 mesiacmi,odyšiel do Prahy a našiel si inú. Stále mám tiež dojem akokeby bola srdcom s ním a dúfala v zázraky a pri mne sa snaží zabudnúť. Ale asi domna nie je buchnutá. Chce sa ale obýmať a stretávať a volá mi hneď po práci. Píšeme si už menej ale vidím že je na FB a teda mám tiež obavy, že si píše s ďalšími ak nie s bývalím. Poraď mi prosím čo robiť. Cúvnuť a uplne sa na ňu vykašlať? Alebo sa s ňou stretávať a dúfať, že ju čassom zaujmem aj emocionálne.

    J

  2. keď čítam tvoje články, akoby si mi z podvedomia hovoril 🙂 neviem odkial si robíš všetky tieto štatistiky a potom to dávaš do článov ale sú pravdivé. Vyzerá to ako zozbierané info od kamarátok 😀 presne toto som začala aj ja robit ako žena..písat a stretávat sa s viacerými aby som sa príliš nesústredila na jedného. Súhlasím aj zo strany mužov – treba ukázat že mate aj svoj život, zaujmy, hodnotu..ale popri tom si najdete čas aj na nu a určite vám na nej istým spôsobom zaleží. NIkdy na začiatku netlačiť na pílu lebo sa to len pokazí. Treba aby ste u ženy vyvovali pocit že vás chce, túži po vás, obdivuje vás. Ale samozrejme vediet kde je hranica. Potom sa dá aj lahko vycítit že sa s nou zahrávate..teda každá s trochou vnímania to odhadne 😉

  3. Michal táto stránka a tvoje rady by mali byť dotované štátny rozpočtom, možno trochu prehnane, ale dalo by sa povedať, že v konečnom dôsledku vlastne vytváraš potencionálne budúce rodiny, čo je základná jednotka spoločnosti a miesto vzniku nového života (teda budúcich platiteľov daní). :-)))
    Myslím, že pre chlapov doteraz nikde nebolo takto komplexne uvádzané ako vzťahy vytvárať, budovať, pracovať na sebe ako mužovi. Nikde som nenašiel úplne po lopate a od totálneho začiatku vysvetlené ako pristupovať k ženám. Väčšinou, čo som narazil na články a knihy, tak to boli iba chaotické informácie skôr pre ženy, písané frustrovanými ženami, ktoré sa v chlapoch sklamali.
    Vidno, že k tomu skrátka pristupuješ s chuťou a nadšením, čo sa určite prenáša aj na čitateľov.

    • Stránka je rozhodne prínosná pre chlapov, ale nie pre štát. Štát chce mať z chlapov chudákov, ktorí majú stiahnutý chvost a neštrajkujú, nebúria sa a nevyvádzajú. Štát chce, aby si chlap myslel, že musí kvôli ženám zarábať čo najviac a rýchlo sa oženiť a mať deti = mať menej testosterónu = robiť menej problémov.

      • Na zacitku vsetkym prijemnu pohodu vianocnych sviatkov.

        Toto je perfektna tema a mala by sa asi trocha rozsirit. Presne tak ako hovori Majco: Stat by najradsej taketo stranky zrusil a isiel proti nim.

        Nasa splocnost chce, aby chlapici boli rohlici, aby makali, platili dane, starali sa doma jednu zenu a deti. Castokrat je tato zena po rokoch tlsta mrochta a spolocnost prave vtedy chce, aby ich ani len vo sne nenapadlo, ze sa rozvedu a chlapik si najde mladsiu zenu. Preto ako Umenie Zvadzania, zvodcovia a muzi. ktori maju veci absolutne pod kontrolou, su v spolocnosti neakceptovatelni (pokial nie su pod papucou). Ja to vidim teraz, ked som single a naplno vyvadzam, ako vsetci so mnou opovrhuju, ako sa ma vsetci snazia dat do nejakeho vztahu a nebodaj ozenit… nikto sa nepyta co chcem ja a ako chcem zit ja.

        Predsa ako by vyzerala nasa spolocnosti, ak by si vsetci chlapici uvedomili, ze manzelstvo je len manipulacia spolocnosti.

        Ak ma chlapik 40-50 a stale schopny samec a vedla seba rozkysnutu 100 kilovu mrochtu, tak priroda mu hovori, aby vybehol von a zbalil nejaku 20tku. Ale nasa spolocnost by ho za to ukamenovala. Zena by sa rozviela, osklbala do posledneho centu a chlapik by bol na mizine a bez deti. Takze nic take mu nepride ani na um. Radsej zatne zuby a bude pocuvat dalej tie bludy a mat nekvalitny (alebo ziadny) sex.

        A to len preto aby drzal krok zo spolocnostou, aby mal akoze usporiadany zivot, aby mal pracu (od 9 do 18), aby poctivo platil dane/odovdy, aby isiel raz za 4 roky volit, aby kupoval, aby konzumoval, aby pozeral telku, cital noviny a nemal vlastny nazor ale prebrany od medii.

        A potom aby si ten schopny 40tnik nenasiel mladu 20tku. Ak by tento 40tnik ovladal techniky zvodcov, zbalil by 20tku a potom by mladi chalani nemali ziadne baby a system by sa narusil.

        Preto najkvalitnejsi samci ako Hugh Heffner, Charly Cheen, Boris Kolar, etc. su nasou spolocnostou opovrhovani. A ja sa pytam preco? Ved nech si ziju ako chcu, to je ich vec.

        Preto Umenie Zvadzania, PickUp, a taketo stranky (aj ked uci viac-menej ako si najst tu pravu priatelku, nepriamo uci, aby s tebou zenska nemavala, lebo si hned najdes dalsiu), chce nasa spolocnost (a zial aj vela zien) aby ani neexistovali. lebo jednoducho narusuju system.

        • …hmmm, takze preto nam stale pustaju tie rozpravky kde si krasne dievca najde svojho princa a ziju spolu stastne az do smrti 😀
          Je to zamer spolocnosti.

  4. pekne hlupy članok, napriklad ja by som bol rad keby som išiel vôbec s jednou ženou, ako ich mam najsť 5 na randenie? to je trošku somariny keby som bol schopny si najsť 5 žien len na randenie tak na tieto stranky vôbec nepridem

      • Alebo ju tento iný môže zbaliť aj práve preto, že som jej venoval len 1/5. Nedá sa nato pozerať čiernobielo. Čo ak zrovna u tej baby by uspel ak by to neurobil..ale keďže sa to propaguje ako tá jediná správna možnosť tak to nemusí výjsť kde by to aj výjsť mohlo..
        I keď menej pravdepodobnejšie ako u tých druhých;)

    • Ženy takéto veci ťažko zvládajú 🙂 Má to však pomôcť mužom nebyť zaťažení na jednu ženu a nepchať sa jej do riti. Ja viem, že to ženy baví a honí im to ego, ale nič dobré z toho nevzíjde 🙂

  5. Phuuu… 5!!! Podobny clanok som mal v lete a spominal som vo videu 3 baby… Teraz randim s dvomi – somazrejme ze su obe „akvizovky“, to znamena ze za tyzden-dva dam jednej kosom – ale aj tak roboty jak na kostole… nic nestiham…

    Ale 5 – da sa to, urcite. Poznal som chlapika v Berline, co randil s 13stimy naraz. Aj som niekolko z nich videl. Ale to bol jeho „full-time“ job..;)))

    P.S.: Inac dobre video..:)))

  6. Veľmi dobrý článok. Niektoré vety sú tvrdšie, ale inak sa to povedať/napísať nedá. Niekedy musí človek dostať facku aby dával pozor čo mu niekto hovorí. Teším sa na knihu a rád by som sa teda dostal aj k jednotke, keď som sa už o tom dozvedel. 🙂

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here