Nemáš babu?

0

„Prečo ešte stále nemáš babu?“ možno ťa s touto otázkou otravujú tvoji kamoši a možno to štve už aj teba.

Alebo si už vo veku, že sa ťa to pýtajú aj tvoji rodičia a k tomu ešte pridávajú, kedy budú mať vnúčence… 🙂

Takže, kde je pes zakopaný? Prečo si stále sám?

Pozorne sleduj toto video až do konca, v ktorom ti prezradím, čo robiť, aby si, konečne, našiel svoju Ženu snov.




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

5 krokov, ako sa dostať do vzťahu

Teraz ti prezradím, akých 5 krokov potrebuješ podstúpiť k tomu, aby si sa dostal so ženou do vzťahu.

Predstav si jednu obrovskú zoznamovaciu párty, kde je 100 rôznych žien – mladšie, staršie, krajšie, menej pekné, štíhlejšie, menej štíhle…

Koľko si myslíš, že z týchto 100 žien bude pre teba zaujímavých, na základe tvojho filtru (akú ženu by si chcel)? Koľko bude pre teba atraktívnych a sympatických natoľko, že by si sa s nimi chcel baviť ďalej a chcel by si ich spoznať?

V optimistickom scenári, pokiaľ máš nejaké nároky, tak maximálne 20 bude pre teba zaujímavých natoľko, že sa s nimi budeš chcieť baviť.

Pustíte sa do reči a zistíš, že z týchto 20 sú ti sympatické a zaujímavé maximálne 10 z nich, na ktoré by si chcel získať aj kontakt a ktoré by si chcel spoznať ešte mimo tejto zoznamovacej párty.

Pri ostatných 10 si zistil, že nemáte rovnaké názory, majú divné názory, možno nemali až taký záujem alebo ty si nemal o ne záujem. Tých 10 si odfiltroval a 10 ti zostalo do ďalšieho kola.

Pravdepodobne sa ti už niekedy v minulosti stalo, že aj baba, na ktorú si mal kontakt, tak nie vždy k tomu stretnutiu prišlo. Ty si bol zaneprázdnený, ona ti už neodpisovala na správy, nechcela sa s tebou stretnúť.

Takže z týchto 10, na ktoré máš kontakt z tejto zoznamovacej párty, tak maximálne s piatimi sa stretneš aj osobne.

Samozrejme, otázkou je potom: „S koľkými sa budeš chcieť ďalej baviť? S koľkými sa budeš chcieť ďalej stretávať?“

Je jasné, že nie s každou, s ktorou sa stretneš, tak budeš chcieť pokračovať ďalej. Budú mať opäť iné hodnoty ako máš ty. Nebudú sa ti páčiť. Nebude tam chémia. Nebudete sa mať veľmi, o čom baviť.

Tie tiež pustíš k vode a zostanú ti možno dve alebo tri, s ktorými budeš randiť, s ktorými sa budeš bozkávať, s ktorými budeš mať sex.

Na konci ti zostane tá jedna, ktorá bude pre teba vhodná aj do vzťahu, s ktorou budeš nakoniec v budúcnosti niečo riešiť.

 

Musíme sa vrátiť na začiatok

Lenže teraz sa vráťme späť na začiatok, kde si musel k tomu, aby si túto jednu získal spoznať desiatky a desiatky žien.

To ešte nehovorím o tom, že aj ona má nejaké svoje nároky, ona má nejaké svoje kritériá, aj ona filtruje chlapov dopredu.

Takže sa musíte jeden na jednu stretnúť v ideálnom momente. Dám ti zákernú otázku: „Koľko nových žien spoznávaš každý jeden týždeň?“

Koľko si myslíš, že budeš musieť spoznať žien, aby si našiel tú svoju vysnívanú, ktorú máš definovanú a vieš presne, akú ženu chceš? Desiatky? Možno stovky? Koľko ich poznávaš reálne? Jednu, možno dve za týždeň?

Koľko si myslíš, že ti bude trvať nájsť tvoju vysnívanú ženu, keď spoznávaš jednu novú ženu za týždeň, možno žiadnu, pretože chodíš do práce, nemáš na nič čas, si zaneprázdnený, ony sa s tebou nechcú nejakým spôsobom baviť, máš nejaké strachy, obmedzujúce presvedčenia… No takto si naozaj babu nenájdeš.

Čím máš silnejší filter, čím presnejšie vieš, akú ženu chceš, čím máš vyššie nároky, si sebavedomejší, hodnotnejší, charizmatickejší, príťažlivejší, tak tým bude pre teba, samozrejme, budeš mať väčšie možnosti, ale budeš aj presne vedieť, akú ženu chceš a budeš ju musieť hľadať medzi tými desiatkami a stovkami, s ktorými sa budeš spoznávať.

Pretože nakoniec, na konci dňa ide o to, aby si si našiel tú najlepšiu možnú partnerku pre seba, s ktorou budeš spokojný, šťastný, nebudeš ju musieť podvádzať, nebudeš musieť hľadať nejaké iné, rozchádzať sa s ňou 25x, dávať sa dokopy a potom plakať, že všetky ženy sú rovnaké a život je nespravodlivý.

To je len z toho dôvodu, že si si nenašiel tú, ktorú si skutočne chcel a nespoznávaš ženy, ktoré by mohli tieto kritériá napĺňať.

 

Mal by si spoznávať stále nové a nové ženy

Keď sa tak nad tým zamyslíš, tak pravdepodobne už dnes poznáš množstvo žien. Poznáš desiatky a desiatky žien, s ktorými si sa niekedy bavil, na ktoré máš kontakt, s ktorými si sa niekedy stretol, s ktorými radíš, s ktorými možno si na nejakej úrovni dostávania sa do vzťahu.

Lenže pokiaľ sa žena vykrúca, pokiaľ ti nechce dať kontakt, pokiaľ sa nechce s tebou stretnúť, keď už ti dala kontakt, pokiaľ je tam nejaký problém, prečo sa nechce s tebou stretnúť opakovanie, pokiaľ ste sa spolu aj stretli opakovane, ale nedošlo k bozk alebo k sexu, tak toto sú ženy, ktoré sa zasekli na niektorej z tvojich úrovní a pravdepodobne to ani nepôjde ďalej.

Mal by si spoznávať stále nové a nové ženy, pri ktorých už nespravíš chyby, ktoré si spravil pri týchto ženách v minulosti. Poučíš sa zo svojich chýb a zoberieš to ako skúsenosť.

Ženy, ktoré sa zasekli na niektorej z tých úrovní, tak si len uvedomíš, že to nie sú ženy vhodné pre teba. Je tam nejaký dôvod, prečo ste sa zasekli, prečo ti neodpisujú, prečo sa nechcú s tebou baviť, prečo ti nedali na seba kontakt.

Ty hľadaj tú jednu, s ktorou to pôjde akoby po masle, ktorá ti síce bude dávať výzvy a polienka pod nohy, ale budeš cítiť, že je to tá pravá, že ťa chce a že má zmysel o ňu bojovať.

Keď chceš zvýšiť šancu, že narazíš na svoju ženu snov, na tú svoju vysnívanú, tak sorry, ale budeš musieť spoznávať viac a viac žien. Preto nemáš babu, pretože nespoznávaš dostatočné množstvo žien, z ktorých si môžeš vyberať a nepracuješ dostatočne na sebe, aby si bol aj ty tým vhodným partnerom pre tú kočku. Pretože aj ty potrebuješ byť tým ideálnym pre ňu.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here