10 dôvodov, prečo milujem zoznámenie cez internet (a ty by si mal tiež)

0

zoznámenie cez internetNepatril som vždy k tým, ktorí mali odvahu chodiť po vonku a zoznamovať sa s babami.

Mal som svoju rutinu, svoj život. Ženy u mňa nehrali takú veľkú rolu, aby som začal chodiť na diskotéky či do mesta s cieľom ich oslovovať a baliť.

V rovnakom čase, kedy som sa venoval svojmu podnikaniu a koníčkom, sa mi začali pozdávať zoznamky (v tej dobe ešte ICQ).

Hneď som si uvedomil, že tento trend v sebe do budúcna ukrýva veľký potenciál.

A to nie len pre nás, chlapov. Aj ženy dnes vo veľkej miere rady testujú zoznamovanie sa prostredníctvom internetu ako hlavného zdroja pre spoznávanie nových potenciálnych partnerov (čo už, keď nemajú odvahu zoznámiť sa s nimi naživo).

Či už sa snažíš zoznamovať so ženami prostredníctvom internetu, alebo nie, rád by som s tebou zdieľal môj názor na to, prečo to ja milujem a aké kúzlo v sebe takéto zoznámenie cez internet skrýva.

Kto vie, možno vďaka tomuto článku konečne zoznámenie cez internet vyskúšaš aj ty a nájdeš si tak svoju “kráľovnú“ práve takýmto spôsobom.

 

1. Mám možnosť zvoliť si, čo chcem

Sociálne siete, respektíve online zoznamky vnímam ako jeden veľký výklad.

Naskytá sa mi príležitosť vybrať si z rozsiahlej ponuky. O čo mám záujem. Čo mi na žene vyhovuje. A iba vyhovujúcim sa potom ozvem.

Vyberiem si vek, či je single, mesto a BUM… Hneď na mňa vyskočí “ponuka“ žien a ja si len pomyslím: “Túto teda chcem!“

Pošlem jej správu. Ďalšia. Takto si preselektujem iba tie, ktoré mi vyhovujú a ktoré ma nejako zaujali.

Teraz si to porovnaj s tým, aké máš limitované možnosti, keď vyjdeš “tam vonku“.

 

2. Nebojím sa oslovovať

Veľmi skoro som si uvedomil, že ak oslovujem ženu na zoznamke, nepociťujem žiadne obavy a celkovo som nepotreboval prekonávať ten typický strach vyplývajúci z osobného oslovenia.

To sa mi dialo bežne na rôznych párty alebo len tak na ulici. Keď som videl nádhernú ženu, v hlave sa mi začali vynárať neslušné myšlienky, zdvíhali sa mi nohavice, kolená som mal roztrasené a stál som na mieste nehybne ako skala.

Na internete mi toto fakt nehrozí. Páči sa mi nejaká kočka?

Jednoducho jej napíšem správu a je to. Žiadne negatívne emócie alebo tŕpnutie. Neodpovedá? Neriešim. Ďalšia!

 

3. Eliminujem strach z odmietnutia

Predstav si, že sa odhodláš, prídeš za nejakou ženou, prihovoríš sa jej. No a ona sa tvári nemastne-neslane. Alebo hodí rukou, pokýve hlavou a vyriekne: “Nemám záujem,“ alebo “Sorry, ale ja mám priateľa.“

Netuším, ako to máš ty, ale mňa sa to vždy dosť dotklo. Jednoducho, nemám v láske odmietnutia.

A z toho dôvodu zbožňujem zoznámenie cez internet. Bez bolesti a prípadnej úzkosti z toho, že možno budem odmietnutý.

Neodpovedá alebo reaguje blbo? V poriadku, žiaden problém. Napísal som desiatkam ďalších žien a našiel medzi nimi také, ktoré sa mojej správe potešili.

 

4. Môžem si dlhšie premyslieť odpoveď

zoznámenie cez internetStalo sa ti už niekedy, že si sa rozprával s babou a v priebehu jej prejavu si myslel iba na to, ako budeš reagovať a čo povieš ďalej?

Aké témy zvoliť a ako jej odpovedať? Možno sa tiež bojíš, či náhodou zrazu nenastane trápne ticho. Skús si predstaviť, že by si tam teraz 15 minút ticho stál, uvažujúc, čo odpovieš. Riadny trapas.

Na internete máš naopak možnosť porozmýšľať nad každou jednou odpoveďou.

V prípade, ak som nevedel, ako zareagovať, tak som nejaký čas porozmýšľal a následne napísal najlepšiu možnú odpoveď, ktorá mi v danom okamihu napadla. Pokojne aj o hodinu neskôr!

 

5. Viem sa pripraviť

Vidíš na ulici nádhernú babu. Teraz sa ťa opýtam niekoľko otázok: „Má frajera? Čo sa jej páči? Má radšej párty alebo je skôr umelkyňa? Aké má domáce zviera? Kde bola cez leto na dovolenke?“

Dokážeš na tieto otázky odpovedať? Samozrejme, že nemáš ani šajnu (za predpokladu, že nekráča s priateľom, prípadne so psom alebo jej netrčia z vrecka štetce).

A keď si to porovnáš s internetom? Tam ti tie isté ženy dajú o sebe dobrovoľne vedieť fakt skoro všetko.

Stačí, že si prehliadneš jej profil, fotky či statusy na sociálnych sieťach. V momente zistíš, kde bola, čo má rada a vieš sa hneď naladiť na rovnakú vlnu, a začať budovať vzájomné (pravdivé!) spojenie. Osobne ideš viac-menej naslepo a vopred netušíš, aká žena stojí pred tebou.

 

6. Viem sa rozprávať s viacerými naraz

Predstav si, že si niekde vonku a rozprávaš sa v jednom momente s 10-timi ženami. Každá z nich sa ťa v rovnakom okamihu niečo pýta a ty musíš hneď na to odpovedať.

Blbosť, však? Takto to jednoducho nejde. Osobne sa nedokážeš plnohodnotne rozprávať s viac ako 1-2 babami naraz.

Ale čo v online svete? Môžeš si na chate otvoriť aj 50 okien, keď to budeš stíhať.

Osobne dokážem takto plnohodnotne komunikovať niekedy aj s 10 rôznymi ženami naraz. Nerobí mi to žiaden problém. Taktiež šetrím čas. A to ma vedie k ďalšej pozitívnej stránke zoznamovania sa prostredníctvom internetu…

 

7. Môžem chodiť von s viacerými naraz

Na zoznamke si vieš dohodnúť rande s viacerými ženami v relatívne krátkej dobe. Každý deň môžeš ísť von s inou ženou.

Fakt, nekecám. Pekným príkladom sú moje 3 ukážkové rozhovory, ako si môžeš do 10 správ dohodnúť so ženou rande.

Záleží len a len na tvojej šikovnosti a časovej dostupnosti, koľko stretnutí si takto vieš za týždeň dohodnúť.

Popravde, úprimne… Ja ti dokonca odporúčam, aby si komunikoval a randil aj s viacerými babami naraz. Kvôli Pravidlu 5-tich.

Budeš mať väčšie možnosti, a teda nebudeš pôsobiť zúfalým dojmom, prípadne pchať sa jednej žene do zadku (а nedopadneš len ako jej kamarát).

 

8. Ženy mi niekedy napíšu aj samé

internetové randeStojíš pri bare, popíjaš pivo a zrazu za tebou príde krásna kočka a prihovorí sa ti sama od seba. Ok, skončime so sci-fi.

Pre nás, úplne bežných mužov, je to ťažko dosiahnuteľný scenár. Ženy, ktoré oslovujú chlapov ako prvé, musia bojovať so svojou ženskou prirodzenosťou (snáď nás raz tá emancipácia nepohltí).

Nehovorím však ani to, že sa teraz prihlásiš na Facebook či zoznamku a budeš mať schránku plnú správ od nenásytných hostesiek, modeliek či pornoherečiek.

Ale samozrejme, z času na čas sa mi stalo, že mi pekné ženy napísali samé od seba, len čisto na základe toho, že som mal správne vyplnený profil a tiež sa im páčili moje dôkladne vybrané fotky.

Môj dobre vyplnený profil pracuje za mňa 24/7, takže si asi dokážeš predstaviť, že ťa môžu kontaktovať kedykoľvek.

 

9. Žiadne nepríjemné naťahovanie sa, keď sa mi nepozdáva

“Chceš alebo nechceš – nechaj tak!“ Dokážem veľmi skoro zistiť, či má zmysel sa s babou baviť aj ďalej. Pokojne už po pár správach.

Odpisuje mi jedným slovom, prípadne používa iba smajlíky? Nesedí mi? Dovidenia!

Bez rozlúčky zatváram okno. Cením si svoj čas a s nevhodnými ženami ho určite strácať nebudem.

Pri osobnom stretnutí by mi bolo trochu blbé rozlúčiť sa po 2-3 prehodených vetách s tým, že už musím ísť preč, lebo na mňa čakajú kamaráti a pod.

 

10. Nemusím nikam chodiť

Určite ti nemusím vysvetľovať, ako som niekedy po celom dni nemal chuť ísť von a zoznamovať sa s novými ženami.

Zničený zo školy, práce či zo stretnutí, alebo z aktívneho makania na svojom biznise. Na ženy mi naozaj nezostával žiaden čas.

Nechcelo sa mi chodiť po nejakých baroch či diskotékach a o niečo sa pokúšať.

Niekedy mi  fakt prišlo vhod, len si sadnúť k notebooku, zadať prihlasovacie údaje a mohol som si v pohodlí domova, hoci aj v trenkách, chatovať s desiatkami žien.

Mal som to na dosah ruky. My ľudia sme jednoducho príliš pohodlní.

 

Týmto všetkým nehovorím, že…

…že by si sa mal skryť do svojho brlohu a kašlať na vonkajší svet. Určite nie, práve naopak!

V každom ročnom období nájdeš vonku nespočetné množstvo pekných a zaujímavých žien.

Má cenu sa s nimi zoznámiť aj tvárou v tvár, jednoducho, proste klasika. Záleží však už na každom z nás, komu čo pasuje viac a ako sa chce človek zoznamovať.

V dnešnej dobe už nie sú sociálne siete či zoznamky, za ktoré by sa mali muži hanbiť, tabu. Ide len o mýtus.

[SOS2_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here