[Pýtaj sa Michala] Si z nej hotový a ani ju nepoznáš?

0

Možno chceš vedieť, ako získať svoju kamarátku či ženu, ktorú si prednedávnom spoznal… Ako zvýšiš svoje sebavedomie… Ako si konečne nájdeš či udržíš priateľku…

Alebo ťa zaujíma čokoľvek ohľadom žien a vzťahov?

Tak to si tu správne. Na blogu chlap20.sk nájdeš odpovede, ktoré hľadáš.

Pred istým časom si mal možnosť položiť mi svoje otázky, ktoré ťa zaujímali, a získať na ne odpovede v rubrike: Pýtaj sa Michala.

 

Dnešná otázka znie: „Ide o dievča, s ktorou sa nepoznám osobne, ale videl som ju vonku. A ako to asi poznáš, tak som onemel, keď som ju videl. Nepoznáme sa a viem len jej meno na facebooku. Nejedná sa o obyčajnú babu, ale o tú, čo vie čo chce a akú má hodnotu.“

 

Michalova odpoveď

Problémom tohto chlapa je, že je zo ženy hotový ešte predtým, ako sa vôbec spoznajú. Čo s tým?




Moja odpoveď na dnešnú otázku bude veľmi jednoznačná a priamočiara. Nehodnoť svoj záujem o ženu podľa jej vonkajšej krásy.

Áno, ja viem. Sme chlapi.

Ženy sa nám páčia na základe ich výzoru, toho, ako sa obliekajú a ako sú krásne. Ale toto by ti nemalo absolútne brániť v tom, aby si ju spoznal, napísal jej na facebooku, keď sa nejedná o nejaké osobné oslovenie, pretože toto vôbec nebolí.

Chápem, že sa bojíš odmietnutia. Chápem, že možno ti neodpíše a bol by si z toho zronený. Ale v dnešnej dobe je, minimálne na internete, obrovské množstvo krásnych žien, či už na facebooku, na badoo, občas aj na pokeci, na tindri a v rôznych ostatných zoznamovacích aplikáciách.

 

Nebuď z nej hotový ešte predtým, ako ju spoznáš

Teda je obrovské množstvo krásnych žien, ktoré sú len jeden alebo dva kliky od teba. A presne o tomto hovorí aj moja taktika nezáujmu, kde radím chlapom, aby k ženám pristupovali s počiatočným nezáujmom.

Ženy sú už unavené z toho, že chlap je roztečený z ich vonkajšej krásy ešte predtým, než SPOZNÁ TO, AKÉ V SKUTOČNOSTI SÚ.

Občas sa mi fakt stalo, že tá žena bola buď nezaujímavá, alebo mala úplne pomýlené názory a hodnoty, bola až príliš na peniaze alebo vôbec so mnou nevedela komunikovať.

V takom prípade je úplne jedno, že je krásna, ale pokiaľ sa nevie správať, nemá rovnaké hodnoty ako ty, nedokážete sa zabaviť alebo zasmiať, tak je jej krása úplne zbytočná.

Z tohto dôvodu by si mal riešiť to, či si z nej hotový, až potom, keď sa spolu zoznámite, prehodíte pár slov. Ak aspoň nejako zareaguje na tvoju správu alebo na tvoj pokus o zoznámenie. Pokiaľ nezareaguje, tak to vôbec nemusíš riešiť a môžeš prejsť k ďalšej žene.

 

Využi Princíp mentality hojnosti

Pretože môj Princíp mentality hojnosti hovorí presne o tomto. Žien je dostatok na každom rohu.

Preto sa netreba zameriavať len na jednu, ktorá ťa nechce, správa sa k tebe zle, neodpisuje ti alebo nemá o teba príliš veľký záujem.

Čiže píš množstvu žien, zoznamuj sa na každom kroku, rieš a zaujímaj sa len o tie, ktoré majú rovnaké hodnoty ako ty. Ktoré sa s tebou dokážu baviť, dokážu sa zasmiať na tvojich vtipoch, pri ktorých ti to ide úplne prirodzene a nemusíš sa do niečoho tlačiť alebo hrať sa na niekoho, kým nie si.

 

Zhrniem ti to

Nehodnoť ženy podľa ich vonkajšieho výzoru. Respektíve, nezaujímaj sa až príliš o ženy na základe ich vonkajšieho výzoru.

Zaujímaj sa o ne až potom, keď spolu prehodíte pár slov alebo ti aspoň odpíšu na internete.

A až potom, keď ti ukážu, že sú vhodné na to, aby si sa s nimi bavil ďalej. Väčšina žien (až vyše 90 %) nebude pre teba nikdy vhodná a, samozrejme, ani ty nebudeš vhodný pre ne.

Ak sa ti tento článok páčil, pomohol ti, alebo vieš o niekom, komu by mohol pomôcť, tak mu ho pošli, prípadne ho zdieľaj so svojimi priateľmi.

[MT_prva_sprava1]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here