Ako ti Princíp mentality hojnosti môže pri ženách zachrániť krk

0

šťastný muž_užíva si života (312 x 208)Chcem sa s tebou podeliť o perfektnú vec. Doblikol mi koncept, ktorý ti pomôže minimálne tak ako princíp príťažlivosti 80/20, pravidlo piatich, koncept – šťastný nezadaný, a množstvo princípov či myšlienok, ktoré majú veľmi rýchly dopad na výsledky v tvojom živote.

A takýto princíp ti teraz prezradím.

Som zástanca konceptov, v ktorých zložitú vec, kedy chlapi majú obrovské problémy vo vzťahoch so ženami, dokážeme vyriešiť jednoduchou zmenou myslenia.

Pozri si teraz video, kde bližšie opisujem môj najnovší Princíp mentality hojnosti.

 

Ako sa správaš k ženám, keď si sám a nezadaný?

Mám pre teba zákernú otázku: „Ako sa správaš k ženám, keď si sám a nezadaný?

Porozmýšľaj nad tým, ako sa k týmto ženám, resp. k ženám, ktoré chceš, správaš?

Pravdepodobne tlačíš na pílu, priveľmi sa chceš s nimi stretnúť, ponižuješ sa, ukazuješ im svoju nižšiu hodnotu, veľmi sa tešíš, keď máte niečo spolu riešiť, pcháš sa jej do zadku a snažíš sa ju zaujať, snažíš sa byť taký, aby si sa jej páčil, neustále jej vypisuješ… je tak?

Keď náhodou nie je niečo podľa tvojich predstáv, tak jej vyčítaš, že sa s tebou nechce stretnúť. Alebo že prišla neskoro, že sa stretáva s niekým ďalším, a do toho zapadá žiarlenie, že možno chce niekoho iného alebo ide von s niekým iným, nie s tebou. Prípadne sa stretla s bývalým.

Dlho sa s nimi naťahuješ na stretnutiach a máš nádej, že by z toho mohlo niečo byť.

Taktiež, keď sa dohadujete na stretnutí, máš čas kedykoľvek (záleží kedy má čas ona) a necháš si skákať po hlave. To znamená, že možno ani nie je pre teba ideálnou ženou, ale robí si s tebou čo chce. Robí to preto, lebo vidí, že ťa má v hrsti a ty si necháš skákať po hlave.

Nie je to náhodou to, čo spôsobuje, že si sám? A následne máš myslenie nedostatku. Ženy potom na teba reagujú veľmi zaujímavo: majú ťa v hrsti, nemajú o teba záujem, vyhovárajú sa, radšej utekajú za niekým iným.

Toto je mentalita nedostatku. Vtedy máš niečoho nedostatok a zubami nechtami chceš získať aspoň niečo do svojho života. Si ochotný pre to spraviť čokoľvek. Prejavuje sa to tak, že si zúfalý, robíš veci, ktoré by si inak nerobil.

 

Jedna lastovička leto nerobí

muž a dve ženy, budovanie si hodnotyA teraz iná otázka, ale dôležitejšia: Ako by si sa podľa teba správal, keby si mal žien koľko chceš, sexu koľko chceš a vedel by si, že ďalšia žena je len o krôčik vedľa?“ 

Veď predsa jedna lastovička leto nerobí.

Predstav si, ako by si sa správal, keby si mal dostatok žien a sexu.

Tlačil by si sa nejakej babe do zadku, keď ti napr. neodpisuje? Vyčítal by si nejakej babe, že nerobí veci podľa tvojich predstáv alebo by si žiarlil, že sa stretla s niekým mimo teba? Asi by si rozmýšľal úplne inak. Je tak?

A o tom je tento princíp, ktorý ti chcem odhaliť a dať ti ho dnes do rúk. Je veľmi silný. Myslím si, že toto je presne to, čo v tomto momente potrebuješ.

Ženy ťa totiž chcú vtedy, keď ich nepotrebuješ a si pri nich v pohode. Vtedy sú aj ony v pohode, sú uvoľnené a vedia, že nie si z nich až taký hotový. To všetko sa prejavuje v tvojom správaní. To všetko má množstvo vedľajších účinkov a výhod.

 

Zažil som mentalitu nedostatku

Ako som ti hovoril, som zástancom veľmi jednoduchých myšlienok a veľmi rýchlych konceptov, ktoré pomáhajú takmer lusknutím prsta.

Možno si teraz povieš, že som v inej situácii. Mám ženu, mal som sexu, koľko som chcel a že mne sa to možno jednoducho hovorí. Ale ver mi, že v minulosti (prvé roky), keď som sa stretával so ženami, som mal tiež mentalitu nedostatku a teda sa v tom perfektne vidím.

muž bozkáva ženu na ruku, (312 x 176)

Napríklad, keď som sa stretával so ženami (vyskočila mi hneď na um Bea a Eliška), s ktorými som sa naťahoval mesiace a stále sme si vyvolávali.

Mal som nádej, že by z toho niečo mohlo byť, nejaká ďalšia káva, ďalší bowling či prechádzka.

Mal som mentalitu nedostatku a držal som sa akejkoľvek príležitosti (s akoukoľvek ženou), ku ktorej som sa dostal.

Takže som sa s nimi do nemoty stretával a prijímal som výhovorky, prečo nemôžu byť so mnou a prečo sú s niekým iným, prečo sa stretli s niekým iným, prečo sa vyspali s niekým iným, prečo sú vo vzťahu s najlepším kamarátom a nie so mnou.

Čiže táto moja mentalita nedostatku spôsobovala, že som toleroval tieto veci a prehliadal som iné možnosti.

A tiež ďalšia Eliška, menovkyňa, bozkávali sme sa jeden večer v aute a dohodli sme sa, že spolu pokročíme na ďalšiu métu. Lenže stalo sa to, že som v tej dobe nemal dostatok iných možností (aspoň v hlave) a príliš som sa tešil.

Tlačil som na pílu, neustále som o tom hovoril a ona prirodzene nadobudla pocit, že to chcem viac ako ona. V tom momente začala cúvať. Začala sa vyhovárať, že nemá čas a môžeme sa stretnúť až po skúškovom.

Všetky tieto veci mi, samozrejme, vystrelili do tváre. Takže som bol sám a nezadaný. Do toho mentalita nedostatku, ktorá sa prejaví v správaní, a potom je už zle.

 

Mám pre teba riešenie

ako dávať ženám komplimentyChcem ti odhaliť môj koncept, ktorý som nazval Princíp mentality hojnosti. Je to opak mentality nedostatku.

Nie je to niečo, čo by si musel mať zákonite niekoľko rokov odžité. Všetko je to o tvojom myslení a o zmene uhľa pohľadu.

Je to presne to isté, ako keď som chodil do wellness a na masáže. Keď som išiel po saune do ochladzovacieho bazénika, klepal som sa a vrieskal som, že je to studené. Po 5 sekundách som odtiaľ vyskočil.

Potom mi kamarát masér povedal, že: „Choď do sauny a po nej na minútu do ochladzovacieho bazénika.“

Povedal som mu: „Čo si blázon? Na to musím mať nejakú prípravu.“

A on: „Nie, choď na 5 min. do sauny a na 1 min. do bazénika.“

Stalo sa, že som akoby lusknutím prsta zmenil svoje myslenie a zmenil som uhol pohľadu na vec. Išiel som do sauny a už som to v hlave prijal za svoju myšlienku. Do ochladzovacieho bazénika som išiel v kľude, bez akýchkoľvek prejavov som si tam sadol, bol som tam minútu a vyšiel som von. Nerobil som z toho žiadnu vedu a žiadne drahoty.

 

Ako dosiahneš Princíp mentality hojnosti?

Presne takto funguje aj Princíp mentality hojnosti. Nemusíš mať dostatok sexu a prebytok žien vo svojom okolí. Nemusíš mať ženu alebo priateľku, aby si ostatné nemusel riešiť. To, že to ešte nemáš neznamená, že to nemôžeš sám pre seba v hlave predstierať.

Nie, nehovorím, že máš predstierať pred všetkými, že si teraz môžeš dovoliť ženu, ktorú chceš. Predstav si to v hlave sám pre seba.

Následne, keď toto myslenie prijmeš, tak stav tvojej mysle, mentalita hojnosti, pritiahne realitu a naozaj budeš mať potom hojnosť vo svojom okolí. Zrazu ženy budú na teba inak reagovať, možno budeš mať viac sexu alebo priateľku, pretože tvoje myslenie ovplyvňuje tvoje emócie.

Keď si zúfalý a keď si sám, tvoje emócie negatívne ovplyvňujú tvoje správanie. Naopak, keď si v pohode a máš pozitívne emócie, ovplyvňuje to tvoje správanie (a samozrejme, tvoje výsledky) pozitívne.

To nie je tak, že chlap alebo človek, ktorý je bohatý, sa k tomu dostal tým, že stále nadával, že neuspel, že sa vyhováral, že všetko bolo zle a zrazu zbohatol. Nie. Najprv musel začať iným spôsobom myslieť. A toto isté platí aj u žien.

Najskôr potrebuješ dostatok a hojnosť žien získať v hlave, a potom aj reálne vonku. Takže stav tvojej mysle a mentalita hojnosti následne pritiahnu pre teba výsledky.

 

Vždy sa sám seba spýtaj túto otázku

príťažlivý muž, sexi ženaOtázka, ktorú by si sa mal sám seba vždy spýtať je: Správal by som sa takto, ako sa správam, aj keby som mal žien koľko by som chcel? Tlačil by som na pílu? Vyčítal by som jej to? Nechával by som si skákať po hlave? Žiarlil by som? Vypisoval by som jej?“

Predstav si teraz, že máš žien koľko chceš. Správal by si sa ináč, však?

Mentalitu hojnosti dokážeš prijať za svoju len tým, že si prečítaš tento článok, pochopíš túto myšlienku a sám sa rozhodneš: „Ok, dnes už nechcem mať mentalitu nedostatku.“

 

Čo ti Princíp mentality hojnosti prinesie?

Vyzývam ťa, aby si myslel od dnešného dňa v hojnosti. Pretože zmena myslenia ti pomôže skoncovať s tlačením na pílu, s tým, že sa nebudeš pchať niekomu do zadku a robiť niečo proti svojej vôli. Nebudeš vypisovať ženám desiatky správ, keď nebudú javiť záujem.

Nebudeš ženám vyčítať niečo, čo sa tebe na nich nepáči. Nebudeš žiarliť. Nebudeš sa s nimi naťahovať bez výsledku. Nebudeš sa stretávať so ženami vtedy, keď to vyhovuje im (o týždeň, o mesiac), budeš si viac vážiť svoj čas. A v neposlednom rade, nenecháš si skákať po hlave od žien, ktoré zbytočne veľa vymýšľajú.

Budeš vedieť, že vedľa je hneď iná žena. Zrazu si začneš sám vyberať ženy, s ktorými budeš tráviť svoj čas. Má to množstvo pozitívnych vedľajších účinkov.

Táto nová metóda, tento princíp ti dokáže vo veľmi rýchlom čase vyriešiť množstvo problémov, ktoré máš so ženami.

Verím, že prijmeš tento koncept za svoj. Od dnes maj mentalitu hojnosti a daj mi vedieť, ako to u teba funguje, ako sa zrazu zmenilo tvoje správanie a ako sa zmenili tvoje výsledky so ženami.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here