[Pýtaj sa Michala] Kedy sa jej znovu ozvať, keď neodpisuje

0

Možno chceš vedieť, ako získať svoju kamarátku či ženu, ktorú si prednedávnom spoznal… Ako zvýšiš svoje sebavedomie… Ako si konečne nájdeš či udržíš priateľku…

Alebo ťa zaujíma čokoľvek ohľadom žien a vzťahov?

Tak to si tu správne. Na blogu chlap20.sk nájdeš odpovede, ktoré hľadáš.

Pred istým časom si mal možnosť položiť mi svoje otázky, ktoré ťa zaujímali, a získať na ne odpovede v rubrike: Pýtaj sa Michala.

 

Dnešná otázka znie: „Píšem si presne tri dni s jednou kočkou. Všetko okey, dievča sa chytilo. Napísala, citujem: „Chcela by som sa s tebou stretnúť.“ Samozrejme, som sa zahral na nedostupného, že mám veľa koníčkov a tak že som časovo vyťažený, ale že chvíľku času by som si na ňu tak o týždeň či dva možno našiel. No už neodpísala na druhý deň, tak sa pýtam. Počkať aspoň týždeň a napísať jej znova alebo sa na to vykašlať?“

 

Michalova odpoveď

Otázka teda znie: „Kedy sa jej znovu ozvať, keď ti neodpisuje?“




Na úvod ti musím povedať, že toto dohadovanie si stretnutí cez internet býva veľmi kritické. V určitom percente prípadov (v závislosti od rôznych faktorov) dochádza k tomu, že aj keď sa chce s tebou stretnúť, aj keď sa na tom stretnutí dohodnete, aj tak z nejakého dôvodu k tomu stretnutiu nedôjde.

Nemuselo to zákonite súvisieť s tým, že si bol nedostupný či veľmi zaneprázdnený.

Ak si počas týždňa alebo tých pár dní písala aj s množstvom iných chlapov, ktorí tiež bojovali o jej pozornosť, mohol ju niektorý z nich zaujať viac ako ty. A teda s tým absolútne nič nespravíš.

Dôležité je, že si sa jej hneď nepchal do zadku a nebol si z toho príliš nadšený. To že sa s tebou nechce stretnúť, nemusí súvisieť s tvojou zaneprázdnenosťou a tvojou nedostupnosťou.

 

Nikdy sa nespoliehaj len na jednu ženu

Takže nikdy sa nespoliehaj na to, že ti vôbec odpíše na ďalšiu správu, že sa bude chcieť s tebou stretnúť znova, prípadne, že aj keď sa dohodnete na stretnutí, tak na to stretnutie príde.

Z tohto dôvodu píš ďalším ženám a nikdy sa nespoliehaj na jednu konkrétnu ženu. Napíš ďalším piatim, napíš ďalším desiatim…

Dohodni si s ďalšími stretnutie, pretože vieš, ako to funguje v živote:

Nie vždy sa nám chce, nie vždy máme čas, nie vždy máme chuť, a preto jednoducho stretnutie odvoláme alebo tomu druhému človeku už neodpíšeme.

Nezameriavaj sa preto na jednu ženu. Píš viacerým a nemaj žiadne očakávania. Aj keď sa žena s tebou stretnúť chce, pokojne jej (aj tejto konkrétne) napíš aj o týždeň, aj keď ti už neodpisovala.

Povedal si jej, že o týždeň či o dva by si si na ňu vedel nájsť čas, tak jej napíš pre zmenu ty. Veď za skúšku nič nedáš.

 

Skús to najbližšie takto

Skús napríklad, že by si sa s ňou rád stretol. Napíš konkrétny deň, konkrétnu hodinu, že vtedy by si si vedel na ňu nájsť čas.

Nerozvádzaj to ďalej a pripomeň jej to pokojne nejakým takýmto spôsobom: „Počuj, chcela si sa so mnou stretnúť? Našiel som si na teba priestor, ako som ti sľúbil, takže mal by som čas. V stredu, respektíve vo štvrtok. Môžme sa stretnúť niekedy večer, čo ty na to?

Žiadne zbytočné kecy okolo, priamo k veci, a reaguj na to, že sa s tebou chcela stretnúť. Pretože ona si to už možno ani nebude po tom týždni pamätať, keď ste sa bavili len nejakú krátku dobu.

No a to je ono, pri tomto netreba príliš veľa špekulovať. Napíš jej kľudne, keď si ten priestor nájdeš, ale popritom píš aj ďalším, pretože nikdy nevieš, ktorá sa s tebou bude chcieť stretnúť a ktorá nakoniec stretnutie buď odvolá, alebo k tomu stretnutiu ani nedôjde.

Ak sa ti tento článok páčil, pomohol ti, alebo vieš o niekom, komu by mohol pomôcť, tak mu ho pošli, prípadne ho zdieľaj so svojimi priateľmi.

[MT_prva_sprava2]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here