[Pýtaj sa Michala] Ako povedať babe, že chcem len sex

0

Možno chceš vedieť, ako získať svoju kamarátku či ženu, ktorú si prednedávnom spoznal… Ako zvýšiš svoje sebavedomie… Ako si konečne nájdeš či udržíš priateľku…

Alebo ťa zaujíma čokoľvek ohľadom žien a vzťahov?

Tak to si tu správne. Na blogu chlap20.sk nájdeš odpovede, ktoré hľadáš.

Pred istým časom si mal možnosť položiť mi svoje otázky, ktoré ťa zaujímali, a získať na ne odpovede v rubrike: Pýtaj sa Michala.

 

Dnešná otázka znie: „Ahoj, Michal, je to neuveriteľné, ale niekoľko malých zmien mi priniesli tvoje rady v živote, ale, prosím ťa, poraď mi, ako povedať žene, ktorá je už po druhom stretnutí totálne namotaná, že chcem len sex a nechcem ísť zatiaľ do vzťahu. Tak, aby som jej neublížil, lebo z nej cítim, že ona chce frajera. Ja ju chcem proste len do postele a nechcem sa viazať, lebo som dva mesiace po rozchode 8 ročného vzťahu, ktorý skončil asi preto, že som bol len na 100 % dobrý. Dík za tvoj názor.“

 

Michalova odpoveď

Otázka teda znie, ako povedať babe, že chceš len sex?




 

TOTO je moje odporúčanie

Ak s ňou chceš len sex, nerob preto, aby si ho dostal, NIČ, čo by jej naznačovalo, že by si s ňou mohol chcieť vzťah. To by bolo nefér a nemorálne.

A cez to všetko a všetky prejavy záujmu, že s ňou „akože“ chceš vzťah, aby si sa dostal k sexu, nie je správne, lebo by ju to ranilo. To ti neodporúčam.

Preto sa počas stretnutia nedrž s ňou za ručičky, netráv s ňou priveľa času, nedávaj jej žiadne darčeky, nevoď ju na rôzne výlety, nehovorte o svojej budúcnosti… Nerobte všetky tie veci, ktoré robia páriky, keď sa chcú dostať do vzťahu.

 

Čo potrebuješ robiť, aby chcela mať s tebou sex?

K tomu, aby ťa vôbec vnímala ako sexuálneho partnera, aby k sexu mohlo prísť a nebrala ťa len ako potenciálneho kamaráta či priateľa, tak potrebuješ zavádzať viac sexuálneho správania.

To znamená: viac sa jej dotýkať, flirtovať s ňou, zavádzať sexuálne obrazy, taktiež si ju doberať, podpichovať ju, mať rôzne dvojzmysly a narážky či jej dávať sexuálne komplimenty. Takže potrebuješ do toho zaviesť sexuálne správanie.

Najlepšie funguje, aby ste obaja mali čistý stôl, aby ste obaja vedeli, o čom to presne je, je to, že jej to povieš na rovinu.

Povedz jej, že si momentálne vzťah nehľadáš, že si po rozchode, že chceš byť teraz chvíľku sám, chceš sa postaviť na vlastné nohy, chceš si užívať život, ale je ti s ňou príjemne, je ti sympatická, priťahuje ťa, vzrušuje ťa.

A ak by chcela, tak by ste si mohli počas tohto obdobia „vypomôcť“. Určite bude vedieť, čo tým myslíš. 🙂

Neťahaj jej medové motúzy popod nos. Nijakým spôsobom ju neklam a nezavádzaj, žeby z toho mohlo niečo byť. Proste na rovinu.

A keď si niekto z vás počas toho obdobia niekoho nájde alebo začne k tomu druhému niečo cítiť, tak v tom momente to ukončite, a nepokračujte v tom ďalej.

Naopak, druhá vec je, že nikdy nevieš a naozaj z toho môže niečo pekné vzniknúť, ako je napríklad vzťah. Môžeš mať teda otvorené aj tieto dvere.

Ak sa na to urazí alebo ťa pošle do kelu, môže na to reagovať rôzne negatívne, tak je to tiež v poriadku, lebo aspoň si jej povedal narovinu, čo chceš, a nemôže ti to mať nijakým spôsobom za zlé.

 

Zhrniem ti to

Keď chceš s babou len sex, nerob nič preto, aby si mohla domýšľať a dúfať, že z toho môže byť aj niečo viac a nakoniec aj vzťah. Takže žiadne držanie sa za ručičky, žiadne darčeky, žiadne originálne výlety, dlhé prechádzky, rozhovory o budúcnosti a pod.

Zavádzaj sexuálne momenty, dotýkaj sa jej, využívaj sexuálne obrazy, dvojzmysly, podpichuj ju, doberaj si ju a flirtuj s ňou.

Povedz jej na rovinu, čo chceš a ako si to predstavuješ. Ak s tým bude súhlasiť, tak fajn, ak s tým nebude súhlasiť, tak tiež fajn. Je to v tomto momente na tebe.

 

Ak sa ti tento článok páčil, pomohol ti, alebo vieš o niekom, komu by mohol pomôcť, tak mu ho pošli, prípadne ho zdieľaj so svojimi priateľmi.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here