[Pýtaj sa Michala] Ako udržiavať čaro, kým sa stretnete

0

Možno chceš vedieť, ako získať svoju kamarátku či ženu, ktorú si prednedávnom spoznal… Ako zvýšiš svoje sebavedomie… Ako si konečne nájdeš či udržíš priateľku…

Alebo ťa zaujíma čokoľvek ohľadom žien a vzťahov?

Tak to si tu správne. Na blogu chlap20.sk nájdeš odpovede, ktoré hľadáš.

Pred istým časom si mal možnosť položiť mi svoje otázky, ktoré ťa zaujímali, a získať na ne odpovede v rubrike: Pýtaj sa Michala.

 

Dnešná otázka: „Naučil som sa písať s babami, všetko ide ako má, používam metódy daj a vezmi, otáčanie kariet, sexuálne obrazy, nedostupnosť, vtipnú drzosť. Dohodnúť sa na stretku teda nie je problém. No zasekol som sa v takmer väčšine mojich konverzácii pri jednej veci. Zo začiatku tam stále je tá iskra. Keď sme sa dohadovali na prvom stretku, dievčaťu nerobilo problém prísť ku mne do mesta, precestovať vyše 100km a stretnúť sa so mnou. No obaja sme nemali voľno a vyšli sme z tej témy. Následne som chcel ísť k nej bližšie (50km) a stretnúť sa na neutrálnej pôde. Vtedy to začalo ísť ťažšie, začala sa vykrúcať. Napr., keď je dievča ďalej odo mňa, nevieme sa stretnúť a trvá to 1-2 mesiace, kým sa zhodneme na termíne a keď to náhodou nevyjde, začne to upadať. Čo teda urobiť, aby to čaro neupadlo tak ľahko a aby vydržalo dlhšie ako týždeň alebo par mesiacov? V akom duchu mám viesť tú konverzáciu, aby to neupadlo a aby tam ten plameň bol, kým sa stretneme?“

 

Michalova odpoveď

V prvom rade mi dovoľ pogratulovať ti k tomu, že zavádzaš metódy, ktoré ťa učím, do praxe, že využívaš sexuálne obrazy, nedostupnosť, metódu otočenia kariet, doberáš si ženy a ďalšie a ďalšie, takže máš tie výsledky, ktoré máš mať, stretávaš sa so ženami aj keď nie s každou ti to vyjde.

Dovoľ mi povedať ti, že ani mne to nevyšlo s každou jednou, u ktorej som zavádzal tieto princípy, ku ktorej som sa správal tak, ako som sa mal správať.

Písal som si s množstvom žien, boli namotané, chceli sa stretnúť, bavili sme sa o sexe, a niektoré boli dokonca zaľúbene, no aj napriek tomu to občas nevyšlo.

 

Vysvetlím ti to na príklade

Pripomína mi to príbeh s Gabikou – bola z Trnavy a ja z Nitry. Na prvé stretnutie pricestovala za mnou autobusom. Doberali sme sa, flirtovali sme, padli dotyky. Už pred tým sme sa bavili o nejakých sexuálnych obrazoch a využíval som tieto veci.

Na konci stretnutia som ju odviezol na stanicu, par sekúnd sme na seba pozerali, čakala, že ju pobozkám, a ja som jej povedal: „Ahoj, pekný deň, som rád, že som sa s tebou stretol.“

Po asi 10-15 minútach som jej napísal sms-ku, že takto je to lepšie, že som mal chuť ju pobozkať, ale nespravil som to. A ona mi na to odpísala, že takto sa jej to páčilo a malo to to správne čaro.

Neskôr (cca o týždeň) sme si písali na Facebooku a o pol 12 večer mi napísala, že ide do sprchy, písali sme si niečo o sexuálnych obrazoch a keď vyšla zo sprchy napísala mi, že má na mňa chuť. 😀

Okamžite som sa nachystal, sadol som do auta a približne o pol druhej som prišiel po ňu. Dohodli sme sa, že to neostane len pri tej chuti. Užili sme si fantastický sex, prišiel som o pol šiestej ráno s úsmevom na tvári.

 

Prečo som vybral tento príklad?

Toto nie je príbeh o tom, aby som sa ti chválil, ale aby som ti ukázal, že môžete byť aj 50, aj 100 km ďaleko. Pokiaľ žena chce a má chuť, tak nemá žiadne výhovorky.

Ak žena chce, tak aj o polnoci sa môžete stretnúť, bozkávať sa alebo len tak pozerať na hviezdy. To už je na vás. Pokiaľ žena nechce stretnutie, bude hľadať výhovorky, nenájde si na teba žiadny termín.

 

Alternatívny termín

day-planner-828611_640Odporúčam ti, aby si sa stretával so ženami, ktoré sú z blízkeho okolia. Píš si aj s inými ženami, píšte si o stretnutí, ale nič jej nevyčítaj, ak toto stretnutie nevyjde.

Ak nevie prísť na konkrétny termín, tak ti odporúčam povedať jej, nech navrhne alternatívny termín. Podľa toho zistíš či sa len vyhovára, alebo má skutočne dobrý dôvod, prečo nemôže prísť na stretnutie.

Nemôže napr. kvôli tomu, lebo má toho veľa v škole, ale povie ti: „Dnes nemám čas, ale v sobotu večer by sme sa mohli stretnúť.“ Pokiaľ navrhne sama termín, je to super.

Ak sa bude vykrúcať do nemoty, kašli na ňu, pravdepodobne, ju neprehovoríš, pravdepodobne má niekoho iného, má iné priority. Píš si s ďalšími ženami, neber ju ako samozrejmosť. Keď už raz bola na teba namotaná a bol si najlepší na svete, to neznamená, že z toho niečo musí byť.

[MT_prva_sprava2]

Ak sa ti tento článok páčil, pomohol ti, alebo vieš o niekom, komu by mohol pomôcť, tak mu ho pošli, prípadne ho zdieľaj so svojimi priateľmi.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here