Rozhovor s burlesque divou: Ľúbte seba a určite príde niekto, kto bude ľúbiť vás

0

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách a vzťahoch priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov. (Tu nájdeš predchádzajúci rozhovor s Kutou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho prečítaj teraz.)

Dnes ti prinášam rozhovor s burlesque divou. Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a zistil nové informácie o ženách.

A okrem toho to pomôže aj iným ženám, ktoré si možno konečne prídu na svoje, keď sa chlapi poučia, čo robiť a čo nie. ?

25 ročná mladá dáma sa počas dňa venuje výučbe nemeckého jazyka a vo svojom voľnom čase sa venuje tancu v štýle burlesque. Je to kombinácia tanca a kabaretu okorenená striptízom, pričom sa tanečník alebo tanečnica nikdy neodhalia úplne. Do svojich vystúpení zapája predovšetkým komédiu, čím sa snaží pobaviť publikum a vytvoriť im zážitok plný pozitívnej energie. Pódiu vládne pod umeleckým menom Diamond Fairy.

Tešíš sa na rozhovor s burlesque divou Diamond Fairy?

Fotograf: Braňo Vartovník

 

Aký si typ ženy?

Som veselá, otvorená, úprimná a spoločenská. Napriek tomu sa však najradšej schovávam doma vo svojom kráľovstve, v ktorom vládne neporiadok. Upratovanie patrí medzi činnosti, ktoré naozaj nenávidím (ale mám rada, keď je doma čisto, takže sa to trošku bije).

Do tohto vreca mojich paradoxov patrí dokonca aj nakupovanie. Nakupujem rada, no skúšanie odevov v kabínke ma po 15 minútach začne maximálne otravovať.

Dlho som žila sama, a preto som zvyknutá na svoju slobodu. Nemám rada, keď mi niekto zakazuje alebo organizuje život, ale nemám problém toho druhého vypočuť, nájsť kompromis alebo sa aj prispôsobiť.

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

Ja sama rada rozosmievam ľudí, a preto milujem, keď aj mňa niekto rozosmeje. 🙂

Zmysel pre humor je pre mňa veľmi dôležitý. Mám rada, keď dokážem s chlapom viesť zmysluplný rozhovor a keď je priamy, úprimný a má dobré srdce. <3

Na vzhľade si všímam úsmev, ruky, celkové vyžarovanie a štýl, akým sa prejavuje/prezentuje.

Fotograf: Braňo Vartovník

 

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

Nemám rada, keď chlap klame, pravidelne pije alebo sa chová povrchne. Prehnaná (alebo nezdravá) žiarlivosť a zakazovanie sú pre mňa tiež dôležitým ukazovateľom. Nemám rada majetníctvo a extrémizmus.

Niektorí si myslia, že keď žena robí burlesque (a odhaľuje sa na pódiu pred plným podnikom), tak si môžu dovoľovať všetko.

 

Fotograf: Braňo Vartovník

Ako si ťa dokáže chlap získať?

Ako som už spomenula, zmysel pre humor je pre mňa veľmi dôležitý. Rovnako ako to, či máme rovnaké záujmy a či sa vieme porozprávať o rôznych témach.

Mal by mať určité morálne hodnoty, „chrbtovú kosť“ a vedieť so mnou správne komunikovať, ako aj prejaviť lásku a pochopenie.

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja? Ak áno, akým spôsobom?

Nepovedala by som, že bežne.

Raz za čas sa však stane, že sa mi cudzí chlap prihovorí a pozve ma na kávu, drink alebo sa ma pýta otázky typu – odkiaľ som, ako som sa ocitla na danom mieste a podobné. Záleží od toho, či to je v práci alebo v podniku.

Ako najnepríjemnejšie vnímam primitívne reči alebo narážky, bez ohľadu na to, či dotyčný vie, že robím burlesque alebo nevie.

[kniha_pritazlivost]

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

Veľa chlapov prehnane žiarli (nehovorím, že nemajú na to dôvody, ale niekedy si ich jednoducho vytvárajú sami), pije alebo klame. Toto všetko môže však platiť i na ženy ako aj mnoho iných negatívnych vlastností.

Tým, že neznášam upratovanie, ma vie veľmi rozčúliť, keď sme v domácnosti dvaja a je to celé na mne. Ten model, že chlap zarába peniaze a žena doma varí a upratuje, je pre mňa až hrôzostrašný.

Fotograf: Braňo Vartovník

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene že skvelé? Čím to bolo?

Frajerov alebo známosti/milencov som vždy spoznávala cez známych, kamarátov alebo priateľov. Nikdy som nerandila tak ako v amerických filmoch.

Mala som v živote iba jedno ozajstné rande (dokonca až v 23 rokoch). Porozprávali sme sa o rôznych veciach, veľa sme sa smiali a celkovo sme si dobre rozumeli.

Nielen ten večer dopadol happy endom, ale aj mnoho ďalších, pretože sa do dnešného dňa každý deň prebúdzam vedľa tohto človeka a smejeme sa rovnako ako na tom prvom rande.

 

Fotograf: Bogdan Darvaru

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa?

Záleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

Keby mal v prvom rade dobré srdce, bol zábavný, verný, mal rovnaké alebo podobné názory, a keby mu nevadilo to, čo robím, tak vtedy by mu to neuškodilo.

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Možno tým, aká som veselá, otvorená a šialená.

Niektorých určite tým, čomu sa venujem.

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

Podľa mňa existuje. Je to, bohužiaľ, väčšinou tak, že jeden z nich je/bol zamilovaný do druhého alebo už spolu niečo mali, alebo dlhodobo niečo riešia, alebo tak, že je aspoň jeden zadaný.

Sú rôzne prípady, ale priateľstvo celkovo je vec, ktorú treba budovať. Či už so ženou, alebo s mužom.

Fotografka: Zuzana Očovanová

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

Ak by som mala niekomu poradiť, tak by som začala tým, že je dôležité byť sám sebou. Myslím si, že ženy nemajú rady klamstvá a omáčky, sukničkárov a hulvátov.

Netreba sa však pretvarovať, ale nájsť si radšej niekoho k sebe podobného, ako vytvárať tomu druhému falošné ilúzie. Nesnažte sa toho druhého obmedzovať alebo kontrolovať.

V prvom rade ľúbte seba a určite príde niekto, kto bude ľúbiť vás. Niekedy to trvá dlho (ja sama to veľmi dobre viem), ale netreba prestať veriť. 🙂

[chlap_webinar]

 

Čo hovoríš na tento rozhovor s burlesque divou?

Dúfam, že ti dnešný rozhovor priniesol veľa nových informácií a máš lepší prehľad o tom, ako rozmýšľajú ženy.  🙂

Ak sa ti rozhovor páčil, zdieľaj ho ďalej so svojimi priateľmi.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here