Varovanie! Jediný možný spôsob, ako spraviť z kamaráta milenca

1

Keď žena spozná chlapa, prvých pár minút ich stretnutia je kritických a rozhodne o tom, kam sa ich vzťah od tohto momentu bude uberať.

Jednoducho povedané – žena spraví väčšinu dôležitých rozhodnutí o chlapovi do 10 minút odkedy ho stretla.

Počas tohto veľmi dôležitého „časového okna“ ťa žena zhodnotí a potom sa na základe svojej intuície rozhodne, aký máš potenciál a určí, akým smerom sa váš vzťah bude do budúcna uberať.

Akonáhle k tomuto dôjde, zaradí ťa vo svojej mysli do jednej zo 4 základných kategórií: potenciálny milenec, potenciálny partner, kamarát alebo úchyl (do tejto kategórie patriť nechceš, tak si dávať pozor, ako sa správaš).

Viac o tom hovorím v článku Sexuálne obrazy: Ako byť potenciálny milenec od prvého zoznámenia.

Správna iskra by tam mala byť už od samého začiatku. Keď sa spätne pozriem na všetky moje spoznávania so ženami, tak jedine u tých, s ktorými som si sadol hneď od začiatku, tak k niečomu prišlo.

Žiadne, že po 3 rokoch kamarátstva zrazu preskočila iskra a začali sme sa priťahovať. Tak to, žiaľ, nefunguje.

 

Americké filmy vs. krutá realita

V sladkých amerických filmoch to funguje nasledovne. Hlavný hrdina dobrý a milý chlapec je blízky priateľ nádhernej hlavnej hrdinky. Prechytračí toho „zloducha“ alebo sa mu nejak pošťastí a zrazu skončí táto krásna hlavná hrdinka v jeho náručí. Potom žijú spolu šťastne až kým bla bla bla, blbosti.

Je to presne ako sú pre nás mužov akčné filmy. Dokonca aj James Bond vie riadiť Porsche cez vybuchujúcu budovu, skočiť s ním zo strechy a zostreliť helikoptéru jedinou guľkou, zatiaľ čo je vo vzduchu a potom pristane na ďalšej streche bez toho, aby jeho auto malo akýkoľvek škrabanec. To však ešte neznamená, že to tak dopadne aj v skutočnosti. Je to fantázia, ktorá nás láka.

V skutočnom svete si dobrí chlapci väčšinou vytipujú nádhernú ženu, ktorá randí s blbcami a zlými chlapcami. Nakoniec ich aj odkopne, ale hneď na to si nájde iného debila a dobrý chlapec je stále len jej kamarátom. Krutá realita.

Zamyslel si sa niekedy nad tým, prečo sa ženám páčia takéto filmy? Je to pretože sú to len fiktívne rozprávky a hlúposti, ktoré sa v skutočnom živote nemôžu stať. Lebo keby tieto filmy boli ako skutočný život, nebolo by na nich nič zaujímavé. Tak ako sú ženy klamané romantickými filmami, my sme klamaní pornom a akčnými filmami.

 

Z milenca kamarát alebo z kamaráta milenec?

Keď už žena spravila svoje rozhodnutie a zaradila ťa do jednej z vyššie spomenutých kategórií, pravdepodobne „navždy“ v jednej z nich zostaneš.

Ak sa rozhodne, že budeš jej milenec a budete mať spolu sexuálny vzťah a potom sa rozídete, už nebude žiadne „buďme len kamarátmi“.

Toto jednoducho nebude veľmi dobre fungovať, pretože fyzická príťažlivosť medzi vami dvomi je príliš silná a to zabráni akémukoľvek kamarátskemu vzťahu v budúcnosti. Áno, niektoré z mojich sexuálnych partneriek sú aj teraz moje kamarátky, ale vždy ich budem mať v očiach ako bývalé sexuálne partnerky.

Na druhej strane, ak ťa zaradí raz ako kamaráta a ty ju začneš baliť, koleduješ si o malér. Budeš dúfať, že sa stane nejaký zázrak a začneš ju priťahovať.

Budeš k nej milý, kupovať jej darčeky, dovolíš jej vyplakať sa na tvojom pleci, budeš chodiť s ňou na nákupy a budeš vždy dostupný na telefóne kedykoľvek si ona zmyslí. Jej „zloduch“ priateľ ju bude zatiaľ podvádzať a ona ho aj tak bude chcieť. Všetka táto snaha príde však na zmar, pretože ona ťa už zaradila do kategórie kamaráta, hneď ako ste sa prvýkrát stretli a ty v tejto kamarátskej zóne zapadneš.

 

Treba sa pozrieť pravde do očí

To, čo práve teraz čítaš, je krutá pravda. Keď som zakladal tento blog tak som si dal predsavzatie, že budem úprimný, otvorený a napíšem to, čo si skutočne myslím. Žiadne obľúbené ženské magazíny, ktoré sa snažia len o predajnosť a krásne články, ktoré ich čitatelia budú vo veľkom zdielať.

Ak si momentálne s nejakou ženou v podobnej situácii a ešte stále tajne dúfaš, že by sa mohlo niečo zmeniť, niekde vo vnútri už určite tušíš pravdu, keď sa nad tým logicky zamyslíš.

Je to jednoduché ako facka. Ak máš slabosť pre nejakú ženu s ktorou ste len kamaráti, je ľahšie nájsť si nejakú inú ženu a nerobiť pri nej tie isté chyby, ktoré ťa predtým dostali do neželaného kamarátstva.

Fakt, najjednoduchšia vec, ktorú môžeš spraviť, keď sa nachádzaš v kamarátskej zóne, je zabudnúť na dotyčnú a presunúť sa k inej. Keď to spravíš, ušetríš sa trápenia, ušetríš peniaze a čas.

Áno, z kamarátstva sa dá dostať, ale je to veľmi zdĺhavý proces. Musíš zvážiť či ti to za to naozaj stojí. Je veľká pravdepodobnosť, že medzi vami bude chýbať silná počiatočná iskra a nakoniec sa vám to aj tak nepodarí.

 

Mal by si už od začiatku ukázať svoj záujem

Keď si práve stretol novú ženu a tvoj úmysel je mať s ňou sexuálny vzťah, MUSÍŠ jej dať čo najskôr vedieť, čo od nej chceš. Budeš musieť zvoliť postoj „všetko alebo nič“ vo všetkom, čo hovoríš alebo robíš.

Tých prvých pár minút vášho spoznávania sa by si mal vysielať signály, že ju nechceš len za kamarátku ale za (povedzme) milenku. Takto sa ľahko vyhneš statusu len kamaráta a kamarátskej zóne.

Dosiahneš to správnym flirtovaním, ktoré obsahuje očný kontakt, reč tela a neverbálna komunikácia, podpichovačky, naťahovanie sa, zvodný úsmev a ďalšie zvádzacie techniky či metódy.

Buď vtipný a bezstarostný, pôsob na ňu, akoby si nehľadal nič vážne a chceš si s ňou užiť skvelé momenty. Nedovoľ, aby mala nad tebou prevahu, nekupuj jej drinky alebo jej nedrž kabelku.

 

Vždy si preto pamätaj

Keď budeš nasledovať vyššie spomenuté rady, úspešne sa vyhneš tomu, aby ťa slečna zaradila „len ako kamaráta“ a začneš s ňou mať sexuálny vzťah miesto jednostranného priateľstva, do ktorého sa jednoducho pri nej dostaneš tým, že sa budeš hrať na dobrého a milého chlapca.

Vždy si preto pamätaj: „Jediná cesta, ako sa dostaneš z kamarátskej zóny je nikdy sa na ňu v prvom rade nedostať!“ 🙂

[MT_friendzone1]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

1 komentár

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here