Si zmoknuté mačiatko alebo lev?

0

V minulom videu sme sa bavili o drakovi a princeznej. Tip z dnešného videa s ním bude veľmi úzko súvisieť.

Predtým, ako si pozrieš video o mačiatku a levovi, tak si úprimne odpovedz: „Vážiš si sám seba?




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

„Si zmoknuté mačiatko alebo si lev?“

My muži sme poskytovatelia. My sa snažíme zabezpečiť ženu. Máme to vo svojej DNA už od prehistorického veku.

Ak dnes nedokážeš zaplatiť svoje účty, nedokážeš zabezpečiť auto, strechu nad hlavou, jedlo na stôl, nejakú základnú zdravotnú starostlivosť, AKO si môžeš vážiť sám seba?

Ako môžeš čakať, že ženy si budú vážiť teba?

Predstav si, že to je presne to isté ako nejaké zmoknuté mačiatko, ktoré zaškriabe žene na dvere, pozrie na ňu tými očičkami a žena ho z ľútosti zoberie k sebe.

Mačiatko jej to tam bude všetko ocikávať, míňať peniaze (musí predsa niečo jesť, mať svoj pelech, hračky…), žena sa oň stará, je rozmaznané… z toho mačiatka sa nestane lev, pretože má všetky podmienky k tomu, aby zostalo len zmoknutým mačiatkom.

Nanešťastie, sa stáva, že veľa chlapov je tými zmoknutými mačiatkami a len strpčujú ženám život.

 

Ako si na tom TY?

Som toho názoru, že pokiaľ nemáš vyriešený svoj vlastný život, tak by si nemal  absolútne riešiť ženy.

Ako som už naznačil, tak veľa chlapov toto nerešpektuje a potom len skúšaš, hľadáš, vymieňaš ženy, bozkávaš sa s nimi, vyspíš sa s nimi, tá ti nie je dobrá, ani tá ti nie je dobrá.

Možno zoberieš nejakú ako prechodnú stanicu, len aby si mal nejaké benefity či už strechu nad hlavou, autá, peniaze. Áno, aj takí chlapi sú. Aspoň, čo teda počúvam moje kamarátky, čo sa mi ohľadom takýchto chlapov sťažujú.

Využívaš rôzne benefity, ale nerastieš, nestávaš sa živiteľom, nestávaš sa poskytovateľom a chlapom, ktorý je úplný a ktorý by mal prinášať ženám lepšie zážitky.

Píšu mi chlapi, ktorí majú 13 rokov, 15 rokov, 18 rokov, ale aj ktorí majú 25 či 30 rokov a večne fňukajú, že nemajú ženu. Cítim z ich života, že nemajú ani svoj život, a tým pádom nemajú žene, čo ponúknuť, nemajú, čo „položiť na stôl“.

 

Toto ti chcem odporučiť

V tomto videu ti chcem odporučiť a verím, že si to zoberieš k srdcu, tak nebuď to zmoknuté mačiatko, ale choď von. Dospej!

Zabezpeč hlavne seba, postaraj sa o svoj život, o svoje príjmy, o svoje koníčky, o svoj biznis, o niečo, čo budeš môcť naozaj svojej žene dopriať.

Uvidíš, že následne, keď sa staneš tým levom, tak budeš priťahovať úplne iný typ žien. Budeš mať žene, čo ponúknuť, budeš si vážiť sám seba a nakoniec si ťa budú vážiť aj ženy. Nebuď zmoknutým mačiatkom, buď levom.

Nevyberaj si kratšiu a ľahšiu cestu, aj keď sa lepšie počúva, ale potrebuješ sa naozaj vykašľať v tomto momente na ženy, pokiaľ nemáš vyriešený svoj život.

Začni tvrdo na sebe makať a následne, keď dospeješ a staneš sa levom, budeš mať žene, čo ponúknuť. Nemyslím len finančne, ale aj svojou osobnosťou, vyzretosťou, skúsenosťami… až potom si hľadaj ženu.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti niečo si uvedomiť, daj mu like a zdieľaj ho so svojimi priateľmi, aby si mi pomohol šíriť osvetu medzi chlapmi, aby sa zo zmoknutých mačiatok stavali chlapi a levy.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here