6 rokov chlap20.sk

0

Dnes blog chlap20.sk oslavuje svoje 6-te výročie. Úspešne sme to spolu prežili aj v minulom roku a priniesli sme pre teba množstvo noviniek.

Bol to náš (aj váš) najlepší rok! Chcem sa s tebou podeliť o to, čo sa dialo minulý rok na pozadí blogu a čo sme si pre teba prichystali na 2018.

Predtým, ako budeš pokračovať v čítaní, ti odporúčam pozrieť si aj predchádzajúce výročné články, ak sa chceš dozvedieť aj zvyšok príbehu:

V tomto výročnom článku ti chcem prezradiť, kam sme sa spolu za posledný rok posunuli, čo máme za sebou, čo vyšlo a čo (ako vždy) nevyšlo a čo môžeš očakávať ďalej (a aspoň si aj ja budem pamätať o 10 rokov, aká bola história blogu hehe).

UPOZORNENIE! Ak si jedným z mojich hejterov, tak radšej ani nepokračuj v čítaní, pretože opäť ti môžem zdvihnúť tlak. Radšej si prečítaj tieto 2 články, ktoré som napísal špeciálne na tvoje často kladené otázky a pripomienky (a venuj energiu sebe a niečomu produktívnejšiemu):

Ak si však jedným z mojich pravidelných čitateľov, fanúšikov či priateľov, pokojne pokračuj ďalej a zisti, čo som si pre teba najbližšie pripravil.

 

Nič sme nenechali na náhodu

V 2016 sme takmer skončili. Bez srandy. Náklady na tím okolo projektu, služby, software a mnoho ďalších (pre čitateľov) neviditeľných výdajov stúpalo a zostával už iba mesiac, kým by sme sa museli rozhodnúť, že to už ďalej takto nepôjde.

Pomáhať druhým je ušľachtilá vec. No k tomu najprv treba vedieť pomôcť seba a sám byť v pohode. A my sme neboli.

Sen menom „Prinášame ženám lepšie zážitky s chlapmi“ sa mohol rozplynúť a ja by som v ňom nemohol plnohodnotne pokračovať a prinášať ti stále nové a lepšie veci a pomáhať ti posúvať sa na tvojej ceste ďalej. Bol by som v strese a musel by som hľadať iné spôsoby, ako prežiť (a úvery som si brať nechcel).

Našťastie sme sa však po tomto roku poučili, nastavili sme nový plán, zaviedli sme štatistiky a konečne sa chlap20.sk začal riadiť ako biznis, nie ako hobby vo voľnom čase. A takto to vyzeralo u mňa doma:

Môj pracovný kútik :)

V mnohom mi pomohol aj Diár R.A.D. od Andyho Winsona a Hanky Trnčákovej, vďaka ktorému som mal počas celého roka fokus na podstatné veci (vďačnosť, úspechy, afirmácie, priority dňa, ciele, zdravie, výsledky, spätná väzba, vyhodnocovanie…). Určite odporúčam zadovážiť si ho, či už sa venuješ biznisu alebo nie. Mrkni naň tu.

Taktiež sme nový rok nakopli na Andyho živom tréningu Najlepší rok môjho života, na ktorom nás nájdeš aj tento rok 🙂

Tím chlap20.sk u Andyho Winsona

 

Vznikli nové programy, ktoré vám pomáhajú byť lepšími chlapmi ešte VIAC…

Cieľom tohto roku bolo dokončiť prémiový vzdelávací systém a k tomu chýbal už len „začiatok“ a „koniec“.

Už existujúce kurzy ako Majster Reči 2 (zoznamovanie a komunikácia naživo), Online Hra 3 (zoznamovanie a komunikácia online) a Kamarát Taky Rád 2 (ako nebyť kamarát a získať kamarátku) chlapom pomáhali, no bolo potrebné pomôcť chlapom zvýšiť ich hodnotu po všetkých stránkach tak, aby mali nárok na lepšie ženy. A to presne konečne rieši CHLAP 2.0 (teda lepšia verzia seba samého).

Prémiový kurz CHLAP 2.0

Ale čo ďalej? Čo ak ju už získaš a ocitnete sa vo vzťahu? Aj túto otázku bolo potrebné vyriešiť. Za tie roky, čo tento projekt existuje, si stovky chlapov našli priateľky či manželky a to ma viedlo k tomu, aby som vytvoril konečne kurz aj na vzťah (keďže už sám mám 6 rokov vzťah). A teda vznikol Vodičák na vzťah (túto myšlienku a jeho názov som mal v hlave už roky hehe).

Prémiový kurz Vodičák na vzťah

Keďže mi mnohí písali, ako získajú späť svoju bývalú (akoby sa s nimi roztrhlo minulý rok vrece), tak som vyhovel aj tejto skupine chlapov a priniesol im 7 krokový systém, ako zvýšia pravdepodobnosť toho, že sa k nim žena vráti v podobe kurzu Získaj späť EX.

Online kurz Získaj späť EX

„Nechtiac“ vznikli aj ďalšie nové kurzy, ktoré som vôbec neplánoval. Najprv to bol Online automat na peniaze, kde som chlapom krok po kroku vysvetlil a ukázal, ako si môžu vybudovať svoj vlastný online biznis, ktorý im bude prinášať pasívny príjem v tom, čo vedia robiť a baví ich (presne tak, ako to robím ja).
Prémiový kurz Online automat na peniaze

A následne ku koncu roka vznikol aj Majster Peňazí ako riešenie na večný problém chlapov, prečo nemôžu vstúpiť do mojich „drahých“ kurzov, aby sa už nemali na čo vyhovárať 🙂

Prémiový kurz Majster Peňazí

 

Videli sme sa aj naživo

Aj tento rok sme spolu pracovali na tom, aby boli chlapi lepší a hodnotnejší na jednodňovom živom tréningu Ďalší level. Vstupenky na tento ročník môžeš získať tu.

Opäť prišli chlapov podporiť aj baby, ktoré sa zapájali do aktivít a dávali chlapom spätnú väzbu (nehovoriac o afterparty).

A takto nám tam bolo (dovoľ mi zdieľať aspoň trochu atmosféry, ktorú sme si tam spolu zažili)…




Tí, ktorí sa chceli posunúť ešte ďalej a myslia to skutočne vážne s prácou na sebe, si natrénovali mnohé zručnosti z kníh, blogu, videí či mojich kurzov na prémiovom trojdňovom živom tréningu Magnet na ženy LIVE. Chápu, že iba teória nestačí. Vstupenky na tento ročník môžeš získať tu.

Konečne sme spravili menšie stretnutie aj na východe v Košiciach. Len tak 🙂 Aby prišli tí, ktorí chceli pokecať.

Cez leto sme si vyskúšali našu prvú singles párty pre nezadaných.

A celé to vyvrcholilo 2. vianočnou párty, kde boli tí najaktívnejší z vás.

 

A vznikla pre vás aj druhá kniha!

Knihou Príťažlivosť to len začalo. Mnohým otvorila oči a pomohla im stať sa príťažlivejšími chlapmi, no vytvorila otázku „A čo ďalej? Ako mám tú ženu nájsť, spoznať a získať?“.

A tak som sa rozhodol napísať jej pokračovanie v podobe knihy Ako ju získať, z ktorej som sa tešil nie len ja.

Detská radosť z knihy

Podobne ako Príťažlivosť, aj Ako ju získať si získala srdcia mnohých a stala sa čo nevidieť Bestsellerom na najväčšom slovenskom internetovom kníhkupectve Martinus.

Ako ju získať bestsellerom na Martinus.sk

Ako ju získať bestsellerom v Martinuse

A obľúbili si ju aj ženy :))

Katka

Dominika

Nepoviem:)

 

Tím chlap20.sk a ľudia okolo

Ako aj minulé roky, aj tento rok k nám pribudlo do tímu pár ľudí a niektorí z neho odišli (aj kvôli mojim chybám). Je to prirodzený vývoj. Zdá sa však, že sme sa konečne zohrali a šlapeme ako hodinky. Tí, ktorí to so mnou vydržali, tým gratulujem! 🙂 A vážim si, že mi pomáhajú v mojom poslaní prinášať ženám lepšie zážitky s chlapmi.

Tím chlap20.sk

Sú to ľudia, ktorých na prvý pohľad nie je vidieť, no bez nich by chlap20.sk nebolo také, aké je!




 

chlap20.sk v číslach

Aj minulé roky som poodhalil podstatné čísla okolo tohto webu.

Nemám dôvod ich skrývať a chcem, aby slúžili ako inšpirácia pre ostatných, že aj z jednoduchej myšlienky pomôcť druhým a odovzdať im kus seba, môže vzniknúť niečo zmysluplné, čo ťa môže aj živiť (ako na to krok za krokom zdieľam v Online automat na peniaze):

  • Na blogu sa momentálne nachádza 505 článkov, ktorým ste dali dokopy viac ako 100.000 lajkov
  • Priemerne blog navštívi a číta 33.310 ľudí mesačne
  • 22.903 chlapov odoberá emailom rady a videá zdarma a získava informácie o akciových ponukách
  • Youtube kanál má momentálne 5.513 odberateľov a má 1.332.772 pozretí videí
  • Za 6 rokov má blog chlap20.sk 2.379.122 jedinečných návštevníkov (10.304.814 zobrazení stránky)
  • 20 kurzov, produktov a ebookov, ktoré môžeš získať kedykoľvek počas roka priamo z blogu
  • Do mojich kurzov vstúpilo celkovo doteraz cez 4000 chlapov, ktorí do seba minulý rok investovali 149.044€

 

Čo plánujeme pre teba na rok 2018

Naše poslanie je jasné – „Prinášať ženám lepšie zážitky s mužmi“. A v tom budeme určite pokračovať. Mimo iného aj v projekte www.akonachlapa.sk, ktorý je určený pre ženy 🙂

Na čo sa môžeš tešiť tento rok?

  • TOP priorita je zlepšiť to, čo sa zlepšiť dá (aby sa ti darilo ešte viac) a sprístupniť ti kurzy a materiály, ktoré aktuálne verejné nie sú.
  • Živý tréning Ďalší level v Bratislave
  • Veľký 3 dňový živý tréning Magent na ženy v Bratislave, kde si v praxi natrénujeme získanie vyššieho sebavedomia, zoznamovanie, komunikáciu, písanie ženám či sexuálne obrazy
  • Komunitné stretnutia chlapov po väčších mestách na Slovensku a Singles párty, kde budem čoraz častejšie prepájať svet mužov a žien
  • Plus niekoľko ďalších vecí, ktoré nebudem sľubovať, no verím, že sa mi podaria a nechám si ich zatiaľ ako prekvapenie…

To len aby si vedel, na čom všetkom sa okolo blogu pracuje ? a videl si aj za oponu.

 

To najdôležitejšie na záver

chlap20.sk Tak toto sa vymklo z rúk... 4 roky chlap20.sk Dollarphotoclub 77060146Tento blog je o tebe a pre teba. Áno o tebe, ktorý si to prečítal až sem a vydržal si to so mnou.

Presne pre teba to robím. Aj keď občas sa ti to tu nemusí páčiť a nie vždy je to podľa tvojich predstáv (koniec koncov, nikto ťa tu nedrží).

Ja nie som dokonalý a ani tento projekt nie je (a nikdy nebude).

Ale sľubujem ti, že budem robiť všetko preto, aby si sa posúval stále dopredu a prinášali sme ti s tímom nové a lepšie veci, ktoré ti ešte viac pomôžu.

Ak sa ti páči, čo robíme, pomáha ti to a máš výsledky, povedz o tom aj svojim kamarátom (čo si už zaiste na tebe všimli aj sami) a napíš mi svoj Príbeh úspechu. Môžeš sa tak pridať do našej Siene slávy k stovkám ostatných, ktorí už prinášajú ženám lepšie zážitky.

Ak ti tu niečo chýba, zlepšil by si niečo alebo máš nejaké návrhy, napíš email priamo mne. Zaujíma ma tvoj názor a nápady na zlepšenie.

Chcem, aby si sa tu cítil dobre, našiel si tu, čo hľadáš a dosahoval výsledky, po akých túžiš.

Verím, že keď budú chlapi pracovať na sebe, svojom sebavedomí, príťažlivosti, hodnote, charizme a komunikácii, budú priťahovať ženy úplne prirodzene a nebudú ich musieť naháňať, baliť a skúšať na ne rôzne naučené triky.

Nie baliť ženy, ale makať na sebe! To je to podstatné. Rozvíjať sa, rásť, dávať svojmu životu zmysel a to, čo sa naučíš, o to sa podel s ostatnými.

Verím, že to dokážeš, že si sám zodpovedný za svoj život a za výsledky, ktoré dosahuješ. A že iba TY máš tú silu zmeniť to. Ja ti môžem len pomôcť objaviť to v sebe.

Aj najbližší rok budem na tejto ceste s tebou a budem ti pomáhať tak, ako len budem vedieť…

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here