Ako zistíš či už spolu chodíte?

40

Ako zistíš či už spolu chodíte?Aj tebe sa už stalo, že si po pár rande nevedel odpovedať na otázku, či už s babou chodíte alebo nie?

Strávili ste pekné chvíle, veľa času ste spolu pretelefonovali, napísali ste si množstvo správ no napriek tomu si nevedel odpovedať na túto jednoduchú otázku?

Možno ste si dali aj pusu, prípadne ste sa vášnivo bozkávali, možno ste dokonca mali aj sex, no odpoveď stále nebola jednoznačná?

Pomôžem ti túto dilemu vyriešiť.

Ak nevieš odpovedať či už so slečnou chodíš, odpoveď je NIE.

 

Predstavuješ si ju od začiatku ako matku svojich detí?

Jedna z najčastejších chýb, ktorých sa chlapi pri začiatkoch vzťahu dopúšťajú je, že berú veci príliš skoro príliš vážne.

Veci treba brať s nadhľadom a neriešiť hneď na začiatku, ako ju predstavíš svojim rodičom.

Fáza randenia sa nedá urýchliť, nedá sa preskočiť a ak chceš mať vzťah, musíš ňou prejsť ako víťaz.

Poznám prípady, keď sa chlapom podarilo ženu do vzťahu a dokonca aj do manželstva ukecať, ale nepoznám jediný prípad, kedy by to skončilo šťastne. Samé rozchody a rozvody.

Ak si myslíš, že ty si výnimka, môžeš to tak skúsiť a presvedčiť ma o opaku. Ja by som ti odporučil pokračovať v randení.

[MT_vztah]

 

Nechaj jej dostatok voľnosti a nekontroluj ju

Čo robí a s kým to robí nie je tvoja vec. Ani keď sa stane tvojou priateľkou, nemal by si ju kontrolovať.

Žiarlivosť nie je cool.

Neustále sa snaž zvyšovať svoju hodnotu. Stretávaj sa aj s inými ženami a nechaj ju, nech sa o tom dozvie.

Nekupuj jej drahé darčeky (a radšej by som odporučil žiadne darčeky). Ak jej nekúpiš žiadny darček, možno sa na teba nahnevá, ale príťažlivosť to určite nezníži. Ak kúpiš nevhodný darček, môžeš si to u nej pokaziť.

Zabudni na hodinové telefonáty. Prezvánanie je pre pubertiakov. Nezaujíma ma, že ona je študentka a ty máš peňazí dosť. Nedovoľ jej prezváňať ťa a nevolaj jej naspäť.

A to ani v prípade, že máš nekonečné hovory!

 

Ako zistíš či už spolu chodíte?

Ži svoj život a „maj u riti“

Neseď celé dni pri písaní SMS správ, prípadné správ cez internet. Buď nedostupný.

Ukončuj rozhovory ako prvý a krátko po tom ako ste sa začali rozprávať. Daj jej možnosť, aby si jej mohol chýbať.  Nepíš jej správy ako ti veľmi chýba a ako sa nevieš dočkať ďalšieho stretnutia.

Žena ťa nemôže nechať pokiaľ nemá istotu, že ťa môže mať. Ak vie, že ťa mať môže, začne sa rozhodovať a to rozhodnutie sa ti nemusí páčiť. Ak nevie, že ťa môže mať a zaujímaš ju, bude o teba bojovať.

Snaž sa udržať medzi vami napätie. Na každé stretnutie sa musí tešiť. Netoleruj žiadne výhovorky. Naozaj sa môže stať že vypadne sieť jedného operátora a nebude sa ti vedieť dovolať. Ale ako často sa také niečo stane?

 

Kto chce, hľadá spôsoby, kto nie, dôvody

Mne sa to vo fáze randenia s mojou súčasnou priateľkou naozaj stalo. Išlo asi o 6. rande.

Boli sme dohodnutí, že sa mi ozve a prídem po ňu na stanicu. A nevolala, pretože operátor nefungoval a nevedela sa dovolať. Napriek tomu prišla 30 km do môjho mesta a prišla až ku mne domov.

Riskovala, lebo o tom čase som už mal byť na akcii, na ktorej sme sa dohodli. Nevedela kde presne to je, takže by to nemohla nájsť. Ak by som nebol doma, otočila by sa a išla preč.

Ak žena má záujem, neexistuje nič, čo by ju mohlo zastaviť!

Napíš do komentára aké skúsenosti máš ty. Stalo sa ti už, že si si myslel, že spolu chodíte a nakoniec to všetko dopadlo inak?

[CTA_VNV]

The New Guy je vekom najstarším autorom blogu chlap20.sk. So svojou priateľkou sú vo vzťahu už 9 rokov a majú spolu malého syna. Vo svojich článkoch sa zameriava hlavne na to, ako si získať vzťah a ako ho následne udržať.

40 KOMENTÁRE

  1. To je absolútna pravda, že chlap s babou nenadviažu vzťah hneď po prvom rande. Keby to tak bolo, že vzťah bude hneď po prvom rande, potom to bude vyzerá tak, že chlap tú babu potrebuje. To nepochybne končí rozchodom. Jeden môj spolužiak sa zoznámil s jednou babou a už o také dva dni spolu chodili (doteraz nechápem, ako to dokázal). Inému to zasa trvalo aj niekoľko mesiacov.

  2. To je absolútna pravda, že stačí jedno rande a vzťah je na svete. To potom vyzerá tak, že chlap už rýchlo a urgentne potreboval (nie chcel) babu a nepochybne to môže skončiť rozchodom. Jeden môj spolužiak sa raz zoznámil s jednou babou a už o také dva dni spolu chodili (doteraz neviem, ako sa mu to podarilo). Inému to zasa trvalo niekoľko mesiacov.

  3. ja som tusim pred troma rokmi dostal kopacky od mojej ex. Zacala chodit na univerzitu a myslim, ze si cez leto nasla na brigade romanik.co je dost pravdepodobne aj moja vina ako som si neskor uvedomil. Kazdopadne po 14 dnoch trapenia a upijania som sa porozhliadol po nete a kupil si knizku od Michaela Le Galanta. Nebolo to sice ziadne ohromne dielo, ale mne tych zopar praktickych rad stacilo k tomu aby som prehodnotil svoj vztah k zenam a randeniu. Hned dalsi vikend som si zacal zlepsovat „skore“ 😉 utriedil som si to v hlave a zistil, ze nemam problem oslovit v bare, na ulici cudziu kocku a po kratkom rozhovore si vypytat cislo alebo email. Casom som sa dostal aj k tejto stranke a rady ktore tu pisu som si zakomponoval do praxe. Treba si uvedomit,ze toto niesu univerzalne rady pre kazdeho.musime sii ich trosku personalizovat a zapracovat do rutiny,byt originalny.teraz som uz rok vo vztahu s peknou kockou s cervenym diplomom . Takzre rady funguju. Samozrejme vsetkeho vela skodi a kazdy musi najst tu spravnu mieru a ked to nedokaze tak si to asi nezasluzi…nic nieje zadarmo 😉

  4. úplna blbosť toto, kebyže sa ku mne takto chlap tak ho považujem za namysleného ignorantného debila, ktorému ide iba o sex.
    a myslím si, že chlap svojím správaním neovplyvní či ho žena bude chcieť alebo nie. to už viem väčšinou pred prvým rande

    • @nina: samozrejme ze to vies… naco potom ides na rande s chlapom s ktorym vies, ze nic nebude? mozno sa len nudis a nemas lepsi program… ktovie… a on si potom chudak namysla… mojimi sposobmi sa Ta velmi rychlo zbavi, lebo zisti, ze nie je pre Teba dolezity…

    • Typicka zenska reakcia. Toto nie je lanok o tom,ze ta chalan donuti aby sa ti pacil, ale ako dosiahnut to, ze pre teba nebude samozrejmostou a tak si ho budes viac vazit a cenit- viac ma trada. Prestan sa na to pozerat feministicky a zapoj trosku logickeho myslenia. Keby chalan kory sa ti paci od prveho rande ti vyvolava kazdych pat minut pise sms ako ta lubi a mu chzbas by sa ti zunoval skor ako by si ho stihla vobec poznat. Nemam pravdu?

      • toto je cista pravda, ked je zena stale kontrolovana to neni dobre . a potom to nedopadne dobre ,chlap sa jej vzdiali a zacne liezt na nervy . takze radsej ked je chlap trochu nedostupný 🙂

  5. Keby som tento článok našiel pred pár týždňami, pravdepodobne by som sa neocitol v takej situácii v akej som. robil som presne opak toho čo si sa tu pokúsil The New Guy vysvetliť. strašne som to dievča chcel a aj ona mňa. dal som jej to plne najavo, stále za ňou chodil odpisoval na každú správu a dokonca si prispôsoboval čas podal nej. a stalo sa presne to čo si napísal v tomto odstavci: „Žena ťa nemôže nechať pokiaľ nemá istotu, že ťa môže mať. Ak vie, že ťa mať môže, začne sa rozhodovať a to rozhodnutie sa ti nemusí páčiť. Ak nevie, že ťa môže mať a zaujímaš ju, bude o teba bojovať.“
    a zrazu keď všetko vyzeralo byť dokonalé, začalo sa všetko rúcať. momentálne nie sme v kontakte a nemám chuť jej už nič písať lebo sa mi to už zdá ako ftieranie. ale strašne by som ju chcel naspäť. Nejaké nápady ako opäť získať jej pozornosť? ďakujem za skvelý článok…

    • @marek: myslim, ze vacsina z nas si to prezila a ja tiez… pol roka som jednej babe odolaval… vypisovala mi zamilovane SMS-ky, chcela sa kazdu chvilu stretnut… a potom dovod preco som ju odmietal, pominul a mal som 100% zaujem a od vtedy to trvalo cele uz len tyzden… 5 minut po rande mi napisala, ze uz teraz jej chybam… a to bolo nase posledne rande 🙂 vymenila ma za ineho…

      Vsetko zle je na nieco dobre… 1.5 vyplakavania a dalsie 2 sklamania a dostalo ma to uplne na hranu… ked som uz vedel, ze som ochotny urobit cokolvek, aby som tuto cast svojho zivota vyriesil a vtedy sa to zacalo rapidne zlepsovat…

      Tazko Ti v tej situacii radit… Ver mi, ze ja som to tiez skusal tak aj tak… ale uz som to zachranit nevedel… Dnes by som to ani neskusal… Uplne ignorovat, vymazat SMS, emaily, spravy… Ak sa este ozve, mozno mas sancu… ta moja sa uz neozvala… 🙂

      • už spolu komunikujeme, ale dohodli sme sa že už nebudeme nič riešiť, ak má niečo prísť nech to príde samo… povedali sme si. ja ale už viac menej nič od toho neočakávam. jasne že ma to mrzí ale na druhej strane to bola riadna lekcia a škola života 😛 treba hodiť nové siete 😀

        • to bola co za pi.u?? kolko mala preboha rokov? 14? to normalne dievca nespravi..5x sa rozist..och raz by to spravila a uz by som sa jej neozval v zivote..

      • @The New Guy: presne toto sa mi stalo baba mi stale vypisovala, ze ma lubi, ze chce byt so mnou toto mi vypisovala asi pol roka a ja som ju vzdy odbil a vzdy ked som ju odbil ma chcela viac a viac….az nakoniec nastala situacia, ze som zacal chciet aj ja ju chodili sme spolu cca 3 mesiace a rozisla sa so mnou asi 5x bez padneho vysvetlenia a dovodu…proste dala mi vzdy kosom z dna na den a vzdy sa vratila…..a nakoniec aj vcera mi dala kopacky bez nejakeho normalneho vysvetlenie a tiez to bolo take nahle, len ma zaraza ze som s nou bol v utorok a nic mi do oci nepovedala…..vzdy to riesila cez fb….tak som jej na to povedal, ze uz s nou nechcem byt ked sa takto chova a nech je s niekym inym….pricom mi tvrdi ze nikoho ineho nema a, ze ma lubi…proste neverim tomu lebo by sa tak nechovala 😀

        • keď sa k tebe vráti, skús jej dať ty kopačky a udaj aj dôvod, že už ťa nepriťahuje a že ťa to už s ňou nebaví

  6. Toto sú len lacné hry, ktoré používajú povrchné persóny. Jasné, ak chceš zbaliť supermodelku, choď von s jej najlepšou kamoškou modelkou a maj ju na háku.
    Ak chceš aby mala pocit, že ťa potrebuje, že si nedostupný, neseď na dráte ako nejaký operátor.
    Zásada tam je, iste, nepchať sa ženám do zadku, dať jej najavo, že chceš svoj priestor a rovnako ho dávaš aj jej.
    Ale tu popísané postupy sú lacné hry, ktoré na plnohodnotnú ženu platiť nebudú, no našťastie, takých je ako šafránu, čiže na väčšinu to platiť bude.
    Ženy chcú to, čo nemôžu mať. To vlastne chceme všetci, bez rozdielu.

    • To fakt sa len takýmito hrami a naťahovaním dajú baliť všetky ženy? Aj tie najlepšie, najinteligentnejšie, najsebavedomejšie alebo potom aj tie hlupučké a jednoduché?

      • @Slavo: Treba si stanovit ciel… Aj chces hlupe zeny, mozno na nich bude fungovat nieco ine… ja som hlupu zenu nechcel, takze neviem povedat, ze co plati na take zeny 🙂 Ta hra zvana randenie tu jednoducho existuje ci si to prizname alebo nie… A mame na vyber… Bud budeme hracom v tej hre alebo budeme len postavickou s ktorou sa niekto hra… Volba je na kazdom z nas…

        • Nejde o to, ci su hlupe alebo nie. Zalezi od tej baby, od jej skusenosti. Ak mala doteraz len takych, co to hrali na aroganciu, a sklamala sa v nich, asi tazko u nej tymto stylom uspejes. A ked zasa mala kazdeho, na ktoreho si ukazala, tak by prave toto zabrat mohlo.

      • tieto rady su skor pre take zeny co maju daco v hlave a maju dost velke sebavedomie….pre lahsie zeny netreba vyuzivat tento system, tej staci povedat komplimenty a skoci ti hned na vtaka…ale to ma nebavi..

    • @Matej: neviem ci ma zmysel odpovedat na Tvoj prispevok… pretoze vlastne ani neviem aky je Tvoj nazor… Najprv pises, ze su to lacne hry, na druhej strane pises, ze zeny chcu to co nemozu mat… ved presne o tom tie „moje“ hry su… ak sa hras na nedostupneho, zena nevie ci Ta moze mat… Cize je to zaujimave, ze s vacsinou Tvojho prispevku suhlasim, hoci Ty tvrdis, ze su to lacne hry a nebude to fungovat a ja tvrdim, ze prave kvoli tomu co si napisal, to fungovat bude…

  7. Ako žena vravím: tento článok je úplne odveci. Chcela by som vidieť ženu, ktorej by sa páčilo, že muž ju totálne ignoruje, neprejavuje jej pozornosť a nekupuje jej darčeky. Nevravím, že by mal na ňu veľa míňať, ale žena potrebuje pozornosť, potrebuje sa cítiť chcená a dobýjaná. To, čo je tu napísané, je návod, ako dosiahnuť, aby žena dobýjala vás – aby o vás bojovala. Čo sa stalo s chlapmi, keď sa pokúšajú zbaviť ešte aj takejto miniatúrnej zodpovednosti?

    • Lucka, takto sa spýtam – Chceš chlapa, ktorý ti lozí za zadkom, prikývne na všetko, čo povieš, neustále ti vypisuje, vyvoláva a je ti k dispozícii? Nehovoriac o tom, že všetko za teba zaplatí a zakaždým ťa prekvapí buď kvetmi alebo nejakým darčekom?

      Tento „návod“ má ukázať chlapom, aby neboli posraní so žien a nepchali sa im do riti 🙂 Ženy si oveľa viac vážia chlapa, ktorý prejavuje toľko záujmu, koľko ony samé…

      • Ja som sa s takym otravnym chlapom stretla na dovolenke. Stale za mnou lozil, nenechal ma dychat a jedine co dokazal, ze sa mi zhnusil a vyhybala som sa mu. Ale jemu to vobec nedochazdalo a povedal mi, ze je to mile. Bol tam aj druhy chlap, ktore mu som sa pacila, normalny na pokec, i ked objektivne povedane nebol taky atraktivny 🙂 ale v jeho spolocnosti som sa citila omnoho lepsie a uvolnenejsie. Vec pozornosti je asi velmi relativny pojem. Co vyhovuje jednenj, druhu moze obtazovat. Moju partacku jej dovolenkova znamost ignorovala a trosku mi zavidela toho mojho 🙂

        Ak sa zene chlap paci, tak nepotrebuje ziadne darceky ani aby platil, z toho sa skor citime neprijemne a zaviazane.

        Na jedno ste ale vy chlapi zabudli – zena vie vycitit, kedy sa chlap robi nedostupnym a zaujimavym a trochu nas to bavi, ale vo vseobecnosti si znizuje osobnostny kredit u zeny. Pride mi vtipne, ak sa takto hra chlap, ze ked sa prihlasim na facebook on ide offline, alebo ked mu napisem, on uz musi koncit, lebo ide prec a dalej cely vecer svieti na gmaily, alebo skomentuje nieco na fb 😀

        Podla mna univerzalna rada pre zeny aj muzov je – pomaly dalej zajdes-. a vsetky rady treba prisposobit situacii, opacnej strane, treba vediet odhadnut co sa hodi a co nie a to je ta pozornost.

        Majte sa krasne, paci sa mi tato stranka, nahodne som na nu natrafila.

    • Lucka,

      co sa stalo so zenskou emancipaciou?? Emancipacia tam kde zenam vyhovuje a tam kde nevyhovuje prichadza na radu chlap?? Ja mam tak isto rad sebavedome zeny ktore vedia co chcu a idu si za tym vratane situacie kedy zena zbali muza nehladiac na to co na to povedia jej emancipovane priatelky a konkurencia na danom mieste.

    • @Lucia: Lucia, vystihla si to uplne presne… Zenam sa paci, ked dostavaju darceky, maju pozornost… Nepaci sa im, ked ich chlap ignoruje… Avsak zjavne si nepochopila moj clanok, ja som nepisal clanok o tom, ako sa zapacit zene… ja som napisal clanok o tom, ako vybudovat pritazlivost…

    • @Mike: Dnes sa necitim dobre, nepridem na stretnutie… Mam vela roboty, nebudem sa s tebou vediet stretnut… Kamaratka ma oslavu, tak nemozem prist…

      Ak to ma byt vztah, ty ako partner musi byt najdolezitejsi clovek… Ak partner nie je najdolezitejsi clovek, potom to nie je vztah aky by som ja chcel…

      • V teorii s Tebou suhlasim, ale predstav si to v praxi, co by si teda konkretne urobil ty?
        Ak ona bude mat v jeden den vela roboty a nebude sa moct stretnut, mam sa s nou rozist, lebo ja nie som kazdy den to najdolezitejsie? To je trochu drsne, nie? Koniec koncov ved nizsie v komentoch je pisane presne to iste len z opacnej strany – byt pre toho druheho niekedy nedostupny 😉 co ak hra ona to iste? 😉

        • @Mike: niekedy je to zlozite spoznat rozdiel… Kazdopadne ja pisem stale o faze randenia, cize o rozchode nemoze byt rec… A ked zena zacne hrat presne tu hru ktoru pisem ja, vacsinou mas problem… Kazdopadne presne o tom su tie vyhovorky… Ak hra hru a Ty jej povies; NIE toto nebudem tolerovat… mozno s nou prestane alebo sa na Teba vykasle… Mohol by som uviest dalsie priklady zo svojho zivota… Kazdopadne zhrnul by som to tak, nebat sa ze o nu prides… pretoze ak sa to niekedy dostane do stavu ze nieco (niekoho) musis mat, tak si uz vacsinou prehral

          • Nedavno som balil jednu kocku , pri ktorej som mal pocit ze to na mna hra na nedostupnost, ok povedal som si, teraz som natom s nou velmi dobre, ale stale nechodime spolu este ( inak vsetko bolo uz 😀 ) a teraz ju troska aj ja potrapim, nebudem stale dostupny ako ona zapiska kedze je velmi atraktivna a moze mat koho chce…a aj ju to troska serie 😀 vychutnavam, si to 😀

  8. Zdravim, no tak podla tohoto clanku mam dost velky problem 😀 Jednak si spolu volame po veceroch casto krat aj hodinu ak ne viac, prezvana ma a ja jej volam spat lebo mam nekonecne hovory. Som viacmenej vacsinu dna dostupny na fb aj vdaka mojmu zamestnaniu, cize tam si casto krat dlho dlho piseme. Tak ako sa vykrutit teraz z tohoto vsetkeho? Zo dna na den to asi nepojde, to by bol dost kontrast asi oproti predchadzajucej komunikacii. Tak mate prosim nejake prakticke rady co by mi moju situaciu pomohli zlepsit?:) Dakujem

    • Skús začať nebyť na FB v čase, keď zvykneš byť… nezavolaj jej, keď si bežne voláte 😉 Bude rozmýšľať, čo sa deje… Žena, ktorá nad tebou rozmýšľa, je dobrá žena 😀

      • Páči sa mi táto stránka…..a rada čítam chlapci Vašu komunikáciu……:D 😀 Jeden radí to iný zas to….ale Casanova má pravdu „Žena ktorá myslí nad mužom je dobrá žena…:-).“..A prečo asi?Lebo ho má rada.A ak ten muž bude myslieť aspoň toľko čo ona….nemusí sa obávať ,že ju stratí.No ak by sa stalo ,že ona viac potrebuje jeho ako on ju v tú ranu sa žena vzdáva a prestane mať o muža záujem…..:-)

        • Nie náhodou takto?? 😉 „No ak by sa stalo že, ona viac potrebuje jeho ako on ju, v tú ranu sa muž vzdáva a prestane mať o ženu záujem.“

          • V tvojom prípade by to bolo aj možné ak by ho nepriťahovala…:-D…Len ja som mala na mysli ak obaja sa priťahujú na jednu vlnovú dĺžku …teda ten záujem by mal byť v pomere 1:1…:-D..:-D

    • @Majo22: Vsetko zalezi od toho v akej faze sa nachadzate a kam to chces dotiahnut… Stopnut vsetko naraz, to by bol problem… Skus jej nezavolat vecer, ked si jej zvykol volat… skus je neodpisat na spravu niekolko hodin… Ked si s nou pises, napis, ze musis pracovat, ze sa ozves neskor… Predstav si to ako keby ste boli 2 magnety otocene k sebe rovnakymi polmi a omotany gumickou… Ak sa odtiahnes, ju ta gumicka nepusti a pritiahne ju to k Tebe… ak ju zacnes nahanat, zacne sa ona odtahovat…

    • @Majo22:
      Mne sa stalo to že ked som prestal chodiť na fb nebol som tam dva dni tak mi hned napísala ….( to je jedno čo ) a ja som sa opýtal deje sa niečo ? a ona že to bol reflex že mi napísala 🙂
      je to čista pravda dievča si potom váži čas s tebou 😀

    • @Majo22: Ako si to na zaciatku nastavis tak to mas, poznam zeny, ktore si zvyknu na vypisovanie s tebou a ked prestanes, tak to beru hned ako podfuck 😉 /rovno ako podvadzanie/
      inak ako filter na zaciatku to nieje zle…..ked budes nedostupnejsi moze ta mat na haku a chybat jej nebudes /mozes ist dalej/ a ked sa o teba zaujima, tak bude po tebe tuzit viac….

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here