Prečo IBA mať peniaze nestačí

0

Vo videu ti odhalím, prečo ti IBA peniaze nepomôžu dosahovať úspech u žien a poviem ti na čo by si sa mal namiesto toho sústrediť.

Chceš to vedieť?

Pozri si toto video až do konca a dozvieš sa to:




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

Keď som spoznal moju manželku Evku, tak som nemal peniaze. Mal som dlhy, mal som toľko peňazí, že som si ju mohol dovoliť pozvať maximálne tak na jednu kávu a aj to som potom musel rozmýšľať, že kde tie ďalšie peniaze zoberiem.

Naozaj mi to bolo blbé, že som si nemohol takú ženu dovoliť niekam pozvať a náležite oceniť naše stretnutie. Tak sme sa namiesto nejakých káv, drinkov, večerí, kín, chodili prechádzať. Chodili sme sa prechádzať do parku, popri rieke.

Vymýšľal som spôsoby ako to stretnutie spraviť, čo možno najlacnejšie, pretože peniaze som vtedy nemal. Aj keď som ju už niekam teda zavolal, tak buď zaplatila ona, alebo som si musel peniaze vypýtať od mojej maminy.

Nebolo to veľmi pozitívne obdobie. Ale! Aj napriek tomu ma Evka chcela, vybrala si ma a nakoniec skončila so mnou.

Pretože… a tu je ponaučenie z tohto článku, že nestačí mať iba peniaze.

 

Toto je dôležitejšie ako peniaze

Je to presne také isté, ako keď nejaký boháč či podnikateľ skrachuje a príde o všetko. Ale má oveľa väčšiu šancu získať peniaze späť ako človek, ktorý vyhrá milión eur v lotérií, ale nakoniec o ne príde, pretože nemá správne návyky, ako pracovať s peniazmi, ako ich udržať, ako ich následne zarobiť. A bude na tom častokrát ešte horšie ako keď ten milión získal.

Vec, ktorá ti pri ženách pomôže nie sú samotné peniaze, ale tvoja schopnosť zarobiť peniaze, udržať ich, rozmnožovať ich.

A to je presne to, čo Evka vtedy na mne videla a cítila zo mňa. Že na niečom pracujem. Že mám skúsenosti. Že viem s peniazmi narábať, aj keď som ich v tom momente nemal. Že viem, ako k nim prísť. A že to nie len o tých peniazoch.

Žena nehľadá na tebe len tie peniaze, ale pozerá na teba ako na celok, na človeka, ktorého si potenciálne vyberie. Čiže na to, AKÝ SI.

 

Aký si?

Ako myslíš. Aké máš sebavedomie. Ako sa k nej správaš. Ako s ňou komunikuješ. Ako vystupuješ. Aký máš prípadne sociálny status, ako sa o seba staráš, ako sa obliekaš.

Áno, toto všetko jej o tebe napovie ďaleko viac, ako koľko máš peňazí aktuálne na účte. Nie je dôležité mať peniaze, ale je dôležité vedieť ich zarobiť a dôležité je sústrediť sa aj na ostatné oblasti mimo peňazí.

Aj tak stále vidím chlapov, ktorí proste fňukajú, že ženy ich nechcú lebo nemajú peniaze, lebo si nemôžu dovoliť im kúpiť drahé darčeky a nemôžu si ich dovoliť pozývať neviem kam všade možne.

Ale to, na čo som prišiel a to, čo chcem posúvať ďalej je, že tie peniaze nie sú až tak dôležité ako si chlapi myslia.

Potvrdil mi to aj chalan, ktorý mi nedávno písal: „Mám Q7-čku. Mám polovyšportované telo, mám zabezpečenie, mám vlastný dom, mám bývanie, mám všetko. Ale ženy o mňa nejako nemajú záujem. Neviem s nimi komunikovať, neviem o čom sa s nimi mám baviť.“

Proste chlap, ktorý má peniaze, mal aj tak problémy so ženami… pretože mu chýbali ďalšie schopnosti a zručnosti, na ktorých ti odporúčam pracovať.

 

Zhrniem ti to

Len peniaze ťa nezachránia. Potrebuješ sa, samozrejme, vzdelávať v tom, ako ich zarobiť, ako si ich udržať, ako s nimi pracovať.

Druhá vec, na čo by si sa mal zameriavať sú všetky ostatné oblasti, ako je komunikácia so ženami, vystupovanie, charizma, sociálny status, tvoje myslenie, to ako sa obliekaš, to ako sa o seba staráš.

Toto by si nemal nikdy zanedbávať a mal by si sa sústrediť na všetky oblasti, nie len na peniaze.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Chceš byť lepším chlapom? Klikni sem a pridaj sa aj k nášmu hnutiu CHLAP 2.0!

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here