Rozhovor so Sisou: Uverím až keď uvidím

0

Rozhovor Sisa

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov.

Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a prinášal si ženám lepšie zážitky s tebou.

A okrem toho to pomôže aj iným ženám, ktoré si možno konečne prídu na svoje, keď sa chlapi poučia, čo robiť a čo nie. ?

Rozhovor pre teba spravila a o svoje názory na vzťahy a chlapov sa s tebou podelila sexi hosteska Sisa (22).

Máš sa na čo tešiť 🙂

Poďme na to:

(ak si ešte nevidel predchádzajúci rozhovor s Hanou a Ivanou, tak si ho prečítaj teraz)

 

Aký si typ ženy?

Prezraď nám niečo o sebe, čím si charakteristická. 

Som typ tej milej úprimnej baby, ktorá dopraje viac druhým ako sebe. I keď nie vždy sa to vypláca, ale dávam si na to pozor.

Som priateľská, rada kupujem druhým darčeky a strašne rada sa zabávam. Zábava s priateľmi je pre mňa veľký relax. Rada pečiem koláčiky. Sama som taký malý žrútik 🙂 Tak isto rada športujem, na bicykli a na korčuliach som schopná stráviť celý deň.

Keďže som študovala herectvo, baví ma umenie. Či už divadlo, opera… Milujem tanec. Pri tanci sa najviac odreagujem a vybúrim (okrem iného):) Som nekonfliktná, ale keď ma niekto naozaj nahnevá a viem, že som v práve ja, tak sa viem strašne pohádať alebo si poviem, že múdrejší ustúpi a ten dotyčný mi nestojí ani za slovo.

Keď mám priateľa, veľmi rada sa maznám. Ako každý asi a snažím sa, aby bol ten dotyčný vždy spokojný po všetkých stránkach. Žiarlivá nie som, kým nemám na to dôvod. Malá žiarlivosť ale vždy poteší si myslím.

 

Čo ťa na chlapoch priťahuje?

Najviac ma priťahuje charizma. Keď má muž charizmu, tak má u mňa veľké plus. Samozrejme musia byť aj sympatie. Musí mať celkové vyžarovanie.

Fyzicky ma priťahuje na chlapoch pekný úsmev, oči, zadok a celková postava. Na časté počudovanie aj chlapské ruky. Musí ich mať čisté a upravené.

Keď sú sympatie, začnem hľadať tú takzvanú vnútornú krásu. Keď je chlap milý, pozorný, na nič sa nehrá. Hlavne nech je zábavný. Nemám rada tie nudné typy, čo len sedia a pozerajú okolo seba. Úprimnosť samozrejme, poriadkumilovný aspoň trocha. Spoľahlivý a vášnivý:)

 

Čo ťa na chlapoch odrádza?

Odradiť ma vie, keď si chlap myslí, že je najlepší a najmúdrejší na svete. Správa sa tak, aj tak koná. A pritom všetci okolo neho si myslia svoje. Tak isto, keď je nezdvorilý voči ženám.

Hrubé správanie a násilnosť ma taktiež odradí. Mám rada, keď si chlap uvedomuje, že je chlap, ale aby mal toľko rozumu, že si to nepotrebuje stále dokazovať. Byť mužný a zároveň gentleman je v dnešnej dobe asi pre niektorých ťažké…

[MT_sebavedomie]

 

Ktoré slová a činy ťa od chlapa dostanú?

Keď mi prinesie ružu. Ja mám kvetiny veľmi rada a určite to pre mňa znamená viac, ako dar v podobe náramku a materiálnych vecí. Keď je chlap kreatívny a vie ma pozitívne prekvapiť, to ma vždy dostane.

Hlavne svojou vtipnou povahou. Slová sú pekné, ale ja sa držím hesla – ,,Uverím až keď uvidím.“ A preto, ma moc slová neberú. Ale zase, keď vie chlap povedať v správnej chvíli správne slová, tak má to svoje čaro 🙂

 

Ktoré slová a činy ťa od chlapa odradia?

Odradí ma, keď prídem napríklad na rande a cítim sa ako na výsluchu. Keď muž nevie, ako a čo je vhodné a čo už vhodné spýtať sa a hlavne povedať nie je.

Začne mi rozprávať o autách alebo svojich problémoch a ešte chce, aby som ho ľutovala. Skutočne sa mi to už stalo. Alebo si v opačnom prípade dokazuje svoje veľké ego. Skrátka z chlapa musí vyžarovať pohoda a úprimný záujem a má vyhraté 😉

 

Ako najlepšie ťa chlap oslovil pri prvom kontakte (naživo/internet)?

Ťažko povedať, ktoré oslovenie bolo najlepšie, ale určite to musí byť niečím originálne. Napríklad na facebooku ma oslovil jeden chlap tak, že mi napísal či sa venujem modelingu.

Zaujalo ma to, keďže zároveň mi tým dal aj kompliment.

Síce som nemohla vedieť, či to nie je nejaký úchyl, ktorý takto skúša, ktorá žena sa naňho chytí, no i tak som mu odpísala a na základe ďalšej odpovede som vedela, že je to normálny milý muž:)

Naživo ma chlap oslovil tak, že mi rovno strčil svoje číslo na papieri do ruky, usmial sa a povedal – ,,Keď chceš, ozvi sa.“ Bolo to milé.

 

Ako najhoršie ťa chlap oslovil pri prvom kontakte (naživo/internet)?

Najhoršie, ako môže chlap ženu osloviť, je – „Ahoj zlatokopka, za koľko mi dáš?“ A tak ďalej. S týmto typom som sa stretla na internete, lebo naživo je málokto taký frajer.

Naživo si chlapi tiež dovolia povedať vulgárne slová a popiskujú na ženy, akoby boli nejaká chodiaca korisť. Nikdy nesmie prísť chlap za mnou s tým, že si je istý, že ma dostane. To ma úplne odrádza.

 

Aké najlepšie prvé stretnutie/rande si zažila s chlapom?

Najlepšie bolo asi, keď sme sa išli prejsť, potom niekam na dobrú večeru, vínko. Také klasické rande, nič extra nevyžadujem. Záleží predsa s kým si a nie kde si 🙂

 

Aké najhoršie prvé stretnutie/rande si zažila s chlapom?

Najhoršie bolo asi stretnutie s chalanom, ktorý sa ani len nechcel pohnúť od svojho auta. Museli sme v ňom stále sedieť a rozprávať sa iba tam. Ešte púšťal svoju trápnu hudbu. No proste úplne zlý dojem.

 

Aký typ chlapa ťa priťahuje prirodzene?

Taký ten typ ochrancu. Ku ktorému sa môžem pritúliť, keď budem potrebovať, alebo keď sa budem báť. Ktorý bude na mňa dobrý, ale zároveň si nenechá skákať po hlave a bude ma vedieť uspokojiť po všetkých stránkach.

 

Čo ťa vzrušuje, keď chlap robí?

Myslím, že keď ma chlap vzrušuje, nemusí robiť dokopy nič. Stačí mi jeho uprený pohľad na mňa a už mám zimomriavky:) Vzrušuje ma vtedy každý dotyk.

 

Akých chýb sa chlapi dopustili v tvojom prípade?

Bolo ich veru veľa. Aj keď netvrdím, že ja chyby nerobím. Najviac ma sklamala nevera. To je niečo, čo sa nedá nijako odpustiť.

Klamstvá rovno do očí a sebecké správanie, teda myslenie len na seba a ľahostajnosť voči mne a hlavne si nemyslite, že si ženy môžete kúpiť. Možno niektoré sa dajú, ale tie správne nikdy nie 😉

 

Sisa ti prezradila niekoľko užitočných informácií. Verím, že si si z toho zobral maximum.

[MT_zoznamenie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here