15 dôvodov, prečo sa oplatí chodiť s asistentkou

asistentka, prečo randiť s asistentkou (600 x 418)Tento týždeň ti prezradíme 15 dôvodov, prečo sa oplatí chodiť s asistentkou.

Okrem toho, že vždy dobre vyzerá má aj ďalšie skvelé vlastnosti, vďaka ktorým si získa tvoj obdiv.

Prečítaj si článok a zisti, prečo randiť s asistentkou.

 

1. Manažéri a šéfovia potrebujú v práci niekoho spoľahlivého a zodpovedného na koho sa môžu kedykoľvek spoľahnúť. A na to je tam ona – ich asistentka.

2. Asistentky sú často prvé osoby, s ktorými sa návštevníci a kolegovia stretnú v kancelárii, takže jej úsmev na perách nesmie chýbať.

3. Asistentky sú pracovité a majú záujem o kariérny rast.

4. Svoju prácu môžu nechať v práci. Nemusíš sa báť, že by prácu musela nosiť domov a kvôli nej ponocovať.

5. Nevieš, kde si si nechal kľúče od auta? Opýtaj sa jej, ona to bude vedieť. Asistentky majú úžasné organizačné schopnosti.

6. Ak ju plánuješ zobrať po práci na dáky drink nebude to pre ňu žiadny problém, pretože stále vyzerá dobre, reprezentatívne a profesionálne.

7. Asistentky skvelé spoločníčky. S ňou sa nudiť iste nebudeš. Vždy vie vytiahnuť nejakú zaujímavú historku na pobavenie.

8. O všetko sa dokáže postarať, pamätá si dátumy a časy. Pravdepodobne sa nebudeš musieť báť, že by ju zavolali do práce počas víkendu.

9. Dokáže robiť viac vecí naraz – slovo multitasking jej nie je cudzie.

10. Asistentky zachraňujú celý deň, pomáhajú riešiť problémy a znižujú šéfové zaťaženie. Určite ocení, ak jej po práci pomôžeš aj ty s niečím, s čím bude potrebovať. Napríklad jej môžeš pomôcť variť.

11. Pracuje s ľuďmi každý deň, takže vie, ako komunikovať s rôznymi typmi ľudí. Nebude mať problém pokecať ani s tvojimi rodičmi či kamarátmi.

12. Asistentky sú flexibilné a prispôsobivé v práci, okrem toho sú aj aktívne a často prevezmú úlohy, ktoré nie sú súčasťou ich popisu práce.

13. Asistentky majú veľa sexepílu.

14. Dokúžu si robiť excelentné poznámky, zapisujú všetky dôležité informácie a zabezpečia, aby sa dodržali vsetky úlohy. A inak ona nikdy na tvoje narodeniny nezabudne.

15. Potrebuješ niekoho, kto ťa dokáže počúvať a podporiť? Ona to zvládne na jednotku.

 

Napíš nám dole do komentárov, ak vieš o ďalších dôvodoch, prečo je super chodiť s asistentkou. Podeľ sa o to aj s ostatnými. 🙂

Pokojne sa zapojte aj vy milé dámy a prezraďte, v čom sú asistentky ešte skvelé. Zdieľajte tento článok aj so svojimi kamarátmi, aby vedeli, aké máte prednosti. 🙂

Inšpirácia: www.eharmony.com

 

Chceš mať silné sebavedomie, prirodzene priťahovať ženy a byť magnet na ženy?

Stiahni si PDF – Ako mať vyššie sebavedomie? Nájdeš v ňom 5 vecí, vďaka ktorým narastie tvoje sebavedomie a ty si budeš konečne viac veriť.

 

Prečítaj si aj ďalšie články v sérii 15 dôvodov, prečo sa oplatí chodiť s…

1. Právničkou

2. Učiteľkou

3. Zdravotnou sestričkou

4. Hosteskou

6. Masérkou

7. Asistentkou

8. Vysokou ženou

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here