15 dôvodov, prečo sa oplatí chodiť s hosteskou

pekná žena, portrét (600 x 400)Pokračujeme v seriáli a v tejto časti ti prezradíme 15 dôvodov, prečo sa oplatí chodiť s hosteskou.

Spomeň si, keď si bol naposledy na nejakej akcii, kde si videl sympatické usmievavé kočky v sexi šatočkách. Okrem rôznych podujatí hostesky nájdeš aj v reštauráciách, aj keď tento trend je viac rozšírený v zahraničí.

 

1. Hostesky sú skvelé v multitaskingu. Ich náplňou práce nie je len usmievanie sa, zdravenie sa, ale taktiež majú na starosti aj koordináciu v reštauráciách, pomáhanie ľuďom s ich požiadavkami, uisťovanie sa, či všetko prebieha podľa plánu a množstvo iných vecí.

2. Čo si budeme hovoriť. Hostesky vyzerajú super, sú fotogenické a radi sa s tebou aj odfotia.

3. Vedia ako na deti. Na podujatiach sa často nachádzajú aj deti, s ktorými sa s radosťou odfotia a porozprávajú. Sem-tam sa stane, že na deti dohliadajú počas toho, ako sa oteckovia zabávajú niečim iným. (Ty si ale prasa. Mali sme sa mysli obzeranie si kapoty nových modelov áut na Autosalóne. :))

4. Presne vie ako na ľudí, ako komunikovať s rôznymi typmi a ako sa zachovať v rôznych situáciách. To sa určite zíde. Svoje prednosti využije aj pri stretnutí s tvojimi rodičmi alebo kamarátmi. Vie, ako spraviť dobrý dojem..

5. Úsmev prosím. Vždy a všade. Dokáže sa tváriť navonok šťastne a nadšene, aj keď sa tak naozaj necíti. Jej úlohou je práca s ľuďmi a preto dokáže ostať v pokoji, aj keď hosť kričí a niečo sa mu nepáči. 

6. Majú skvelé organizačné schopnosti. Predstav si, že ti príde naraz 50 ľudí a každý z nich niečo chce. Ona sa nenechá vyviesť z rovnováhy a všetko hravo zvládne. Pohotovo si so situáciou poradí a každý bude spokojný.

7. Sú to expertky v kompromisoch. Ak sa ti vo vzťahu niečo nebude páčiť, alebo budeš chcieť robiť niečo iné ako ona, tak ona učite príde s bravúrnym riešením.

8. Dokáže hovoriť o čomkoľvek. Jej náplňou práce je, aby boli zákazníci spokojní a cítili sa na akcii, či v reštaurácii dobre. Nemusíš sa báť, že sa nebudete mať o čom rozprávať, v rukáve má množstvo tém.

9. Okrem toho v práci zažíva veľa zaujímavých situácií, o ktorých dokáže rozprávať. Je to skvelá téma rozhovorov. Nudiť sa určite nebudeš.

10. Naozaj sa bude zaujímať, aký si mal deň a čo si robil. Bude to jej prvá otázka, keď sa stretnete. 

11. Zasmeje sa na tvojich vtipoch, a to aj v prípade, ak nebudú vtipné. Má to natrénované z práce. Pamätaj, že je hlavnou náplňou práce je spokojnosť zákazníka. 🙂

12. Zákazník je vždy prvý. Ak budeš mať hostesku za priateľku, tak sa ti tejto starostivosti ujde tiež.  Splní tvoje potreby a túžby. Áno, aj tie šteklivé. 

13. Hostesky nosia uniformy. A čo si budeme hovoriť. Uniformy sú proste SEXI. Ak ju v nej uvidíš tvoja fantázia začne okamžite pracovať. 

14. Vieš, ako sa hovorí: „Work hard, play hard.“ Majú rady zábavu a dokážu si ju aj naplno užiť. Bude rada, ak ju vezmeš na dobrú akciu.

15. Sú veľmi spoločenské. Extrovert sa v nich nezaprie. Milujú spoločnosť a interakciu s ľuďmi.

Napíš nám dole do komentárov, ak vieš o ďalších dôvodoch, prečo je super chodiť s hosteskou. Podeľ sa o to aj s ostatnými. 🙂

Pokojne sa zapojte aj vy milé dámy a prezraďte, v čom sú hostesky ešte skvelé. Zdieľajte tento článok aj so svojimi kamarátmi, aby vedeli, aké máte prednosti. 🙂

Inšpirácia: thoughtcatalog.com a www.funnyordie.com

 

Chceš mať silné sebavedomie, prirodzene priťahovať ženy a byť magnet na ženy?

Stiahni si PDF – Ako mať vyššie sebavedomie? Nájdeš v ňom 5 vecí, vďaka ktorým narastie tvoje sebavedomie a ty si budeš konečne viac veriť.

 

Prečítaj si aj ďalšie články v sérii 15 dôvodov, prečo sa oplatí chodiť s…

1. Právničkou

2. Učiteľkou

3. Zdravotnou sestričkou

4. Hosteskou

6. Masérkou

7. Asistentkou

8. Vysokou ženou

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here