15 dôvodov, prečo sa oplatí chodiť so zdravotnou sestričkou

zdravotná sestrička, sestra zdravotná, stetoskop (600 x 401)Sestričky sa často objavujú v posteľných fantáziách nejedného chlapa, ale okrem toho je tu ešte celá kopa výhod, prečo sú také skvelé.

A ponúkame ti hneď 15 dôvodov, prečo sa oplatí chodiť so zdravotnou sestričkou, ktoré si si možno doteraz neuvedomil.

 

1. Vieš, že sestričky sú hrdinky? Áno, presne tak. Zachraňujú ľudské životy. Toto nemôže povedať hocikto, že má doma hrdinku. A len tak to ani nikto neprekoná. Veď, kto sa môže porovnávať s niekým, kto zachraňuje životy? Môžeš byť na ňu právom pyšný.

2. Zdravotné sestry sú superinteligentné. Síce nemajú titul z medicíny, ale musia toho vedieť azda rovnako veľa ako doktori. Denne riešia množstvo všelijakých prípadov a popri tom stíhajú aj administratívne záležitosti. Ak máš rád inteligenciu a krásu v jednom, tak u nej môžeš nájsť oboje. Okrem toho, znalosť ľudského tela môže byť v spálni len a len osožná.

3. Máš za sebou ťažkú noc a ešte ťažšie ráno? Hlava ti ide puknúť, žalúdok protestuje a máš pocit, že toto je tvoj posledný deň? Pohodaaa, veď máš doma predsa vlastnú zdravotnú sestričku. Použitím svojich magických schopností ťa zachráni a budeš mať pocit, že ranná opica bol iba zlý sen.

4. Sestričky sú empatické, trpezlivé a to skvelé poslucháčky. Môžeš sa je zdôveriť s hocičím.

5. Sestričky videli telá všetkých tvarov a veľkostí a okrem toho boli svedkom rôznych druhov telesných problémov. Vie, že každý z nás má svoje muchy. Takže, ak sa hanbíš za svoje nedokonalosti, tak na to okamžite zabudni. Určite ju na tebe nič neprekvapí.  

6. Škriabe ťa v hrdle? Tečie ti soplík? Máš teplotu? Asi si chorý… ALE vieš, že doma máš zdravotnú sestričku. Vyšetrí ťa, bez čakania v rade a príkladne sa o teba postará.

7. Tiež sa rád hrávaš posteľné hry? Chceš si splniť svoje fantázie? Okamžite sa môžete zahrať na sestričku a pacienta. Ona nebude potrebovať žiadny kostým, stačí, ak vytiahne svoju uniformu. Prípadne ešte aj gumené rukavice a môžete ísť na to.. 🙂

8. Dokáže sa dokonale ovládať. V práci sa stretáva so životom a smrťou neustále. Je schopná pracovať pod stresom a nátlakom aj s úsmevom na perách.

9. Len tak ju nič nevyvedie z miery. Denne zachraňuje životy. Pomáha, kde treba… Niektorí pacienti sú v zlom psychickom rozpoložení, iní prídu s uplakanými deťmi, každí sa niečoho dožaduje.. A ona všetko zvláda… Sestričku len tak nenahneváš, má nervy z ocele.

10. Každý muž by sa mal starať, aby jeho mužnosť bola v 100 % stave. A na to je najlepšia osobná prehliadka. Samozrejme, že amatérsky si to vieš skontrolovať aj sám, ale odborné ruky sú predsa len lepšie. Využi príležitosť, že máš po boku sexy zdravotnú sestričku.

11. Je schopná multitaskingu ako nikto iný. Je v tom proste skvelá.

12. Tvoja kočka zažíva množstvo zaujímavých vecí v práci, o ktorých ti môže porozprávať. Môžeš sa tešiť na úžasné príbehy v štýle: „Čo si dnes zažila?“

13. Ak príde po ťažkom dni od chorých pacientov z práce domov, špinavý riad, či zdvihnutá doska na záchode ju nevyvedie z miery. Ak sa objaví doma nejaký neporiadok nerobí z toho tragédiu.

14. Vie ti zabezpečiť bezplatnú lekársku pomoc a starostlivosť. A to nie len pre teba, ale aj pre tvoju rodinu a priateľov.

15. Tvoji rodičia budú na teba pyšní, ak povieš, že chodíš so zdravotnou sestričkou. Veľké plus: Mať sestričku v rodine je vždy skvelé! (Ešte raz si prečítaj predchádzajúce body. :))

 

Napíš nám dole do komentárov, ak vieš o ďalších dôvodoch, prečo je super chodiť so zdravotnou sestričkou. Podeľ sa s informáciami aj s ostatnými. 🙂

Pokojne sa zapojte aj vy milé dámy a prezraďte, v čom sú sestričky ešte skvelé. Zdieľajte tento článok aj so svojimi kamarátmi, aby vedeli, aké máte prednosti. 🙂

Inšpirácia: www.eharmony.comwww.nursetogether.comwww.magazin.atlas.sk

 

Chceš mať silné sebavedomie, prirodzene priťahovať ženy a byť magnet na ženy?

Stiahni si PDF – Ako mať vyššie sebavedomie? Nájdeš v ňom 5 vecí, vďaka ktorým narastie tvoje sebavedomie a ty si budeš konečne viac veriť.

 

Prečítaj si aj ďalšie články v sérii 15 dôvodov, prečo sa oplatí chodiť s…

1. Právničkou

2. Učiteľkou

3. Zdravotnou sestričkou

4. Hosteskou

6. Masérkou

7. Asistentkou

8. Vysokou ženou

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

1 komentár

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here