15 dôvodov, prečo sa oplatí chodiť s učiteľkou

učiteľka, vitaj späť v škole (600 x 400)Úprimne, nikdy si nesníval o tom, aké by to bolo chodiť s učiteľkou?

Možno sa ti páčila učiteľka v škôlke, možno v prvej triede… A možno si mal sexi doktorandku na univerzite, po ktorej si túžil.

Tak či onak. Ponúkame ti 15 dôvodov, prečo sa oplatí chodiť s učiteľkou.

Ak si doteraz o učiteľke nesníval, tak po týchto dôvodoch začneš. 🙂

 

1. Dokážu rodičov očariť. Vo svojej práci sa s nimi často stretávajú a vedia ako na nich, aby boli v pohode. Ak ju vezmeš na spoločnú večeru k rodičom, tak sa nemusíš obávať, že by povedala niečo nevhodné, alebo by nevedela, ako sa má správať. Môžeš byť úplne pokojný, pretože ona vie ako na rodičov.

2. Vedia sa rýchlo prispôsobiť, či už je to privítanie nových študentov alebo prijatie nového učebného plánu. Zmena ich nevyvedie z miery. Takže určite bude otvorená tvojím nápadom. 🙂

3. Dokáže ti povedať a vysvetliť jednu a tú istú vec rôznymi spôsobmi, takže si môžeš byť istý, že ju pochopíš. Tým pádom vám nehrozia  komunikačné nedorozumenia.

4. Vie klásť otázky. Jasne a zrozumiteľne, bez nejakých dvojzmyslov. Schválne, skús ukázať na nejakú inú, ktorá toto dokáže. 

5. Učiteľky sú trpezlivé. Aspoň tie dobré.

6.  Vedia to s deťmi. Takže, ak hľadáš matku svojich budúcich detí ona bude pre teba tou pravou.

7. Sú kreatívne a majú zmysel pre humor. V triede musia tieto vlastnosti používať, aby zaujali deti. A doma to budú využívať tiež, aby zaujali teba.

8. Majú voľno počas prázdnin a aj počas všetkých sviatkov. Pokojne môžete plánovať spoločnú dovolenku a výlety.

9. Učiteľky sú sexy. Už jen kvôli tomu, že majú ukazovátko a katedru, na ktorú si dokážu ladne sadnúť s prekríženými nohami. A faktom je, že sú častou súčasťou nemravných fantázií nejedného chlapa.

10. Ich pracovná doba je nemenná, takže dokážeš pre ňu ľahko naplánovať prekvapenie (romantickú večeru, obed alebo hocičo iné, čo ťa napadne). A nebudeš musieť tieto plány na poslednú chvíľu meniť.

11. Ak si za zahľadel do učiteľky ako dieťa, tak teraz máš šancu s ňou bez obáv chodiť a neporušíte pritom žiadny zákon.

12. Z tvojej ženy bude budúci líder. Áno, tvoja kočka bude mať vplyv.

13. Sú tolerantné. Ak budeš mať riadne podpísanú ospravedlnenku, bude ticho a žiadna neospravedlnená hodina ti nehrozí. 🙂

14. Dokážu sa držať plánu. Ak jej dáš presnú osnovu, bude ju rešpektovať. Žiadne zmeny a nezmyselné nároky. Bude to, ako to má byť.

15. Na konci bláznivého pracovného týždňa bude tvoja prítomnosť pre ňu vykúpením a určite ti to patrične ukáže.

 

Napíš nám dole do komentárov ďalšie dôvody, prečo je super chodiť s učiteľkou. 🙂

Pokojne sa zapojte aj vy milé dámy a prezraďte, v čom sú učiteľky ešte skvelé. Zdieľajte tento článok aj so svojimi kamarátmi, aby vedeli, aké máte prednosti.. 🙂

Inšpirácia: www.eharmony.comwww.magazin.stretni.sk

 

Chceš mať silné sebavedomie, prirodzene priťahovať ženy a byť magnet na ženy?

Stiahni si PDF – Ako mať vyššie sebavedomie? Nájdeš v ňom 5 vecí, vďaka ktorým narastie tvoje sebavedomie a ty si budeš konečne viac veriť.

 

Prečítaj si aj ďalšie články v sérii 15 dôvodov, prečo sa oplatí chodiť s…

1. Právničkou

2. Učiteľkou

3. Zdravotnou sestričkou

4. Hosteskou

6. Masérkou

7. Asistentkou

8. Vysokou ženou

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

2 KOMENTÁRE

  1. Hneď od začiatku som pochyboval, ale keď som si prečítal 3. bod: „Dokáže ti povedať a vysvetliť jednu a tú istú vec rôznymi spôsobmi, takže si môžeš byť istý, že ju pochopíš“ hneď mi bolo jasné, že toto je iba preklad a autor to nepísal o učiteľkách na Slovensku. Tie ťa akurát tak zbuzerujú za každú chybu, riešia svoje komplexy, nízky plat a celé ich učenie je o bifľovaní. Česť výnimkám 😉

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here