Nebezpečenstvo, ktoré ťa na ceste od randenia ku vzťahu čaká

9

od randenia ku vzťahuZamyslel si sa nad tým, čo by si vlastne chcel a rozhodol si sa, že ti ide iba o randenie či sex a vzťah za žiadnych okolností riešiť nechceš?

Tento článok potom nie je pre teba.

Ak si sa ale rozhodol, že by si vzťah chcel mať, určite si ho prečítaj.

Už vyše 8,5 roka mám vzťah so svojou priateľkou.

Priznám sa však, že keď som so svojou premenou začínal, nedokázal som si to ani predstaviť. Nedokázal som si predstaviť mať vzťah, hoci som po ňom túžil.

V hlave mi vírili mnohé otázky.

Veľmi dlho som rozmýšľal, ako zhrnúť všetky moje skúsenosti do jedného článku.

Keď som si prečítal Jožinátorov článok 5 jednoduchých krokov k dosiahnutiu všetkého, čo len chceš, došlo mi to.

 

Mnoho ľudí robí tú chybu, že si dáva nesprávne ciele

Mladé dievčatá často snívajú o svadbe. To je presný príklad nesprávneho cieľa.

Nikto z nás nevie ovplyvniť správanie toho druhého a náš cieľ nemôže zahŕňať veci mimo našej kontroly.

Ak si také dievča nájde chlapa, ktorý jej povie, že on svadbu mať neplánuje, tak nastáva obrovský rozpor medzi túžbou splniť svoj cieľ a túžbou byť s človekom, na ktorom jej záleží.

Preto ťa prosím, nedávaj si vzťah ako cieľ. Nedávaj si svadbu ako cieľ. Nedávaj si rodinu ako cieľ.

Nikdy nehovor po pár rande, že s tou babou si vieš predstaviť celý zvyšok života!

[MT_vztah]

 

Od randenia ku vzťahu?

prvé rande Keď som mal svoje prvé rande so svojou priateľkou, zaujímalo ma len to prvé rande.

Po prvom rande, ma zaujímalo druhé rande.

Po druhom rande som čakal, či ma ona pozve na tretie.

A tak to išlo ďalej.

Ani po 8. rande som nemal za cieľ vzťah.

Po približne 6 mesiacoch od nášho prvého stretnutia sa z randenia stal vzťah. Ani v tomto okamihu som nezačal riešiť, čo bude o 5 či 10 rokov.

Mám pre teba zlú správu. Väčšinou vzťah z vášho randenia nebude.

Ak má žena záujem, je veľmi pravdepodobné, že ho nebudeš mať ty a keď ho budeš mať ty, nemusí mať záujem ona.

Ak sa stane,  že budete mať záujem obaja, ešte stále je veľmi veľa príčin, ktoré vám to spolu môžu pokaziť (bývalý, jej rodina, tvoja rodina,…)

 

Zvládnuť randenie je len zlomok toho, čo ťa ešte čaká

Väčšina článkov na tomto webe ti môže pomôcť prejsť úspešne fázou randenia.

Ak chceš s babou vzťah, fáza randenia sa absolútne vôbec nelíši od fázy randenia, keď o vzťah záujem nemáš. 

Počas tejto fázy musíš zvládnuť hlavne:

Keď už sa bude schyľovať k vzťahu, prípadne keď už ten vzťah budete mať, prídu ďalšie problémy, ktoré bude nutné zvládnuť.

 

Nové problémy, ktoré prichádzajú spolu so vzťahom

Preto by som sa práve týmto problémom a možným riešeniam chcel vo svojej ďalšej sérii článkov venovať.

Rozoberať budem hlavne problémy:

  • Ako zistím či už spolu chodíme?
  • Jej kamaráti a moji kamaráti
  • Je žiarlivosť sexy?
  • Prvá spoločná dovolenka
  • Začíname spolu bývať
  • Spoločné financie alebo si všetky výdavky rozdeliť?
  • Návštevy jej rodičov a tvojich rodičov
  • Svadba?
  • Deti?
  • Svokry???? 🙂

[CTA_VNV]

The New Guy je vekom najstarším autorom blogu chlap20.sk. So svojou priateľkou sú vo vzťahu už 9 rokov a majú spolu malého syna. Vo svojich článkoch sa zameriava hlavne na to, ako si získať vzťah a ako ho následne udržať.

9 KOMENTÁRE

  1. Ahojte,
    Mam na Vas jednu zaludnu otazku. Pred dvoma mesiacmi som spoznal o rok mladsiu zenu (32), s ktorou sme si vybudovali celkom pekny vztah, uchvatny sex (pre oboch), a myslim, ze i doveru a oporu. Myslim, ze svoju naklonnost som jej prejavoval mozno viac, ako bolo treba, i svoje city. Vedela, ze mi na nej zalezi, i to, ze ju lubim. No po istej dobe, cca pred dvoma tyzdnami, zacala nejak cuvat od stretnuti a riesit, ze napriek tomu, ze je jej so mnou strasne fajn, jej zivot sa asi ubera nejakym inym smerom, a ze si ma coraz menej vie predstavit ako chlapa, s ktorym chce prezit cely zivot. Ze ju to strasne mrzi a je jej to nesmierne luto. Ineho chlapa vylucujem. Obaja sme si ujasnili, ze to nie je ziaden ulet ale pokus o seriozny vztah. Moja otazka vsak znie. Je mozne, ze tym, ze som jej dal najavo svoje city a to, ze mam fakticky zaujem, ziskala nejaku istotu, ze nemusi uz dalej o mna bojovat a to ju nejak podvedome odradilo, resp. znemoznilo sa zamilovat? alebo co myslite, kde mohol nastat problem? Obaja zabezpeceni, pracovne vytazeni, kazdy z nas zaluby.. skratka.. ziadne debility sme neriesili. Dakujem za kazdu reakciu…

    • Ahoj 🙂 Ja to budem hovoriť stále – Pokiaľ budeš prejavovať o ňu väčší záujem a city ako ona o teba, začne cúvať. Je to úplne prirodzené. Nechaj ju, nech sa snaží ona o teba…

    • @esc: bud rad, ze je k Tebe uprimna… Drviva vacsina zien by to zahrala do autu sposobom, ze teraz sa nechce viazat, ze jej chyba sloboda alebo nieco podobne… Posral si to a len velmi tazko s tym este vies nieco urobit… A cim by si sa viac snazil, tym by to bolo horsie… Odporucil by som Ti dat jej kopacky (ak Ti ich uz ona nedala)… Nieco v zmysle… aby sme sa netrapili, ukoncime to radsej hned… ak navrhne kamaratstvo, povedz, ze kamaratiek mas dost… zazelaj jej vsetko dobre… a uz sa jej viac neozvi…

      Je mozne, ze jej zacnes chybat a v tom pripade prehodnoti svoj nazor… Ak sa neozve, neexistovala ziadna sanca ako to zachranit…

      • Dakujem Vam obom za rady. Zda sa, ze je to celkom zlozite.. nedat babe, z ktorej je clovek na srot, nejak velmi najavo svoju naklonnost… nj.. tak ci tak,, este raz dik. esc

  2. Uz len, to ze chcem spolocne stretavanie dotiahnut na stav: vztah, je kontraproduktivne. Vztah vacsinou zacne spontanne a tlacenie na pilu nepomaha. Takze ano svata pravda, pekny clanok a ja osobne sa tesim na celu seriu tykajucu sa vztahov.

  3. Máš pravdu najlepšie je čo môže človek spraviť je žiť pre ten moment s danou dievčinou 🙂 a neriešiť čo sa stane o 5-10 rokov. Len nedávno som sa na tomto popálil 🙂 Predstavoval som si celý život s dievčinou ako sme spolu stále spolu 🙂 A hadajte čo sa stalo rozišli sme sa …. dôvody nechám na vašej fantázií prečo 😉 Pomaly ale isto sa s toho dostávam 🙂 a preto chalani dobrá rada 🙂 Snívať je pekné ale nezostante len v stave snívania ale žite pre daný moment, neriešte veci ktoré aj tak nezmeníte 🙂 Nepozerajte do minulosti nič tam už nezmeníte ale žite pre tento moment aby ste mali úžasnú budúcnosť s ľudmi ktorí stoja za to 🙂 P.S. je tu niekto z Oravy ? 😀

    • úplne súhlasím, nielen s článkom ale aj s komentom od TwIsTRa (dfm že som to meno nepoplietol 😛 ) presne taký problém mám momentálne aj ja. randím s jednou babou s ktorou nemám možnosť byť často, takže o to viac si užívam spoločné chvíle. som na ňu riadne namotaný a ako to u mňa hneď myslím na budúcnosť a plánujem si ako by aml vyzerať náš vzťah. ale sám dobre viem, že je to blbosť. treba žiť tu a teraz. a najhoršie to je vtedy keď s ňou nemôžem byť. treba žiť tu a teraz!!
      P.S. baba s ktorou fandím je oraváčka 😛 máte užasné ženy 😀

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here