Ďalší level: 9 rokov chlap20.sk

0

Dnes blog chlap20.sk oslavuje svoje 9-te výročie. Úspešne sme spolu prežili aj pandemický rok 2020 a priniesli sme pre teba množstvo noviniek. Napriek všetkému (alebo vďaka?) to bol náš (aj váš) najlepší rok! Chcem sa s tebou podeliť o to, čo sa dialo minulý rok na pozadí projektu a hnutia CHLAP 2.0 a čo sme si pre teba prichystali na 2021.

Predtým, ako budeš pokračovať v čítaní, ti odporúčam pozrieť si aj predchádzajúce výročné články, ak sa chceš dozvedieť aj zvyšok príbehu:

V tomto výročnom článku ti chcem prezradiť, kam sme sa spolu za posledný rok posunuli, čo máme za sebou, čo vyšlo a čo (ako vždy) nevyšlo a čo môžeš očakávať ďalej (a aspoň si aj ja budem pamätať o 10 rokov, aká bola história blogu hehe).

UPOZORNENIE! Ak si jedným z mojich hejterov, tak radšej ani nepokračuj v čítaní, pretože opäť ti môžem zdvihnúť tlak. Radšej si prečítaj tieto 2 články, ktoré som pred pár rokmi napísal špeciálne na tvoje „často kladené otázky“ a pripomienky (a venuj energiu sebe a niečomu produktívnejšiemu):

Ak si však jedným z mojich pravidelných čitateľov, fanúšikov či sledovateľov, pokojne pokračuj ďalej a zisti, čo som si pre teba najbližšie pripravil.

Pozri si teraz toto video, kde ti odhalím zákulisie roka 2020 a čo pre teba chystáme v 2021:




Vaše príbehy úspechu

Začiatkom roka som na seminári u Andyho Winsona stretol mladý zaľúbený párik.

Prišli obaja nezávisle od seba za mnou a to, čo mi povedali, ma príjemne prekvapilo!

On čítal moju knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ona Ženu snov. Čo z toho môže vzniknúť?

Napísali mi: „Pár mesiacov predtým, než sme sa spoznali, narazili sme na videá Miška Kopeckého zamerané na vzťahy, ako ju/ho získať či ako byt ženou snov/pánom božským…

Skvelé rady sme si zobrali obaja k srdcu a začali sme sa nimi riadiť. Začali sme na sebe pracovať ešte viac a zvyšovať svoju hodnotu (samozrejme, vtedy sme o sebe ešte nevedeli).

Ako však čas plynul, osud nejakým “ZÁHADNÝM“ spôsobom prekrížil naše cesty, ktoré sa od tej doby nedokázali rozmotať.

Keďže sme obaja počúvali, čo Miško radil (a aj to využívali), už po prvých stretnutiach sme zostali zaskočení.

Ako ten druhý môže byt tak perfektný a dokonalý???

Až čas nám ukázal, že obaja sme odchovanci jedného vzťahového GURU.

Obaja sme sa riadili Miškovými radami (a stále aj riadime) a máme krásny a plnohodnotný vzťah.

A preto ĎAKUJEME MIŠKO.

– Veronika a Lukáš“

Pomáhať mužom aj ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera je pre mňa radosť a poslanie.

Verím, že takýchto príbehov bude čoraz viac.

„Ahoj, v roku 2017 som si kúpil tvoju knihu Ako ju získať. Bol som vtedy po rozchode, koncom roka 2016 ma nechala baba, o ktorej som dúfal, že bude mojou nastávajúcou (mimochodom, dnes už má manžela a dieťa) a ja som nevedel, čo mám robiť.

Náhodou som narazil na reklamu, kde si ponúkal mentoring vo forme knihy, tak som sa rozhodol vyskúšať to. Vtedy sa mi život zmenil, zistil som, že som robil veľa chýb a ženy od seba doslova odháňal. Tebe vďačím za to, že sa zo mňa stal iný, lepší chlap.

Koncom roka 2017 som ti písal, ako veľmi si mi môj život zmenil. Ani nevieš, ako som sa potešil, keď som v knihe Aj ja som chlap 2.0 našiel riadky, ktoré som Ti vtedy adresoval.

Dnes Ti píšem znova, pretože sa chcem niečím pochváliť. Dnes sú to presne 3 roky, odkedy som si vďaka Tebe našiel priateľku, s ktorou plánujem budúcnosť. Aj po 3 rokoch sme stále spolu a všetko nasvedčuje tomu, že to tak ostane.

Si to ty, komu môžem ďakovať za to, že som vedel od prvej chvíle reagovať na signály, ktoré mi vysielala, vedel som s ňou komunikovať, od prvej chvíle som ju nezaradil medzi kamarátky, ale medzi potenciálne milenky a partnerky a funguje to dodnes.

Ďakujem za to ze si mi zmenil život. Verím, že nás bude stále viac, čo sa zmenia z kamarátov na alfa samcov, ktorí budú pre ženy lepšími chlapmi.

S priateľkou Ti zároveň posielame fotku a ešte raz ďakujeme :). S pozdravom, Mišo.“

“Od malička som žil v negatívnom prostredí. Či už to bolo doma, v škole alebo v práci, kde mi tlačili do hlavy veci typu, že zo mňa nič nebude, alebo, že život je krutý atď… Veď to poznáte.

A baby? Baby ma nechceli. Myslel som si, že po strednej škole sa všetko zlepší, ale nezlepšilo. Bolo to stále horšie a horšie.

Našiel som si prácu a keď prišla výplata, tak sa minula rýchlosťou svetla. Trebalo platiť úvery, nájom, jedlo a veci, ktoré otec nezvládal sám platiť.

Jedného dňa som sa vrátil domov, pozrel sa do zrkadla a povedal si : toto je ten život, ktorý ľudia žijú?

Povedal som si, že stačilo! Takto si ja život nepredstavujem.

A práve vtedy som na internete natrafil na Miška a jeho knihu Príťažlivosť, ktorá mi zmenila celý pohľad na svet.

Neskôr aj jeho najnovšiu knihu pre chlapov – Aj ja som CHLAP 2.0.

Zakúpil som si aj jeho online kurzy, ale hlavne som začal všetky jeho rady aplikovať do života a musím povedať, že mi to neskutočne zmenilo život.

A teraz? Teraz neustále na sebe makám, na svojej vášni, koníčkoch a mnoho ďalších vecí.

Momentálne ani nehľadám vzťah, pretože som šťastný aj sám (šťastný nezadaný), mám zaplnený čas vecami, ktoré milujem 🙂

Ďakujem ti Michal. Si môj hrdina, môj vzor, ktorý som nikdy nemal a som poctený, že som mal tú česť si podať s tebou ruku a k tomu si aj fotku spraviť :)”

 

Tím CHLAP 2.0 a ľudia okolo

Aj tento rok celý náš tím makal na tom, aby sme ti prinášali len tie najlepšie produkty a služby, ktoré ti pomôžu byť chlapom, o ktorého sa budú ženy biť. A vážim si, že mi pomáhajú v mojom poslaní pomáhať mužom a ženám nájsť si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu.

Sú to ľudia, ktorých na prvý pohľad nie je vidieť, no bez nich by CHLAP 2.0 nebol taký, aký je! A za to som im najviac vďačný.

A pozdravujú ťa aj tí najdôležitejší! Moja žena Evka a syn Miško 🙂

 

To najdôležitejšie na záver

chlap20.sk Tak toto sa vymklo z rúk... 4 roky chlap20.sk Dollarphotoclub 77060146

Verím, že keď budú chlapi pracovať na sebe, svojom sebavedomí, príťažlivosti, hodnote, charizme a komunikácii, budú priťahovať ženy úplne prirodzene a nebudú ich musieť naháňať, baliť a skúšať na ne rôzne naučené triky baličov.

Nie baliť ženy, ale makať na sebe! To je to podstatné. Rozvíjať sa, rásť, dávať svojmu životu zmysel a to, čo sa naučíš, o to sa podel s ostatnými.

Verím, že to dokážeš, že si sám zodpovedný za svoj život a za výsledky, ktoré dosahuješ. A že iba TY máš tú silu zmeniť to. Ja ti môžem len pomôcť objaviť to v sebe.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here