Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ! 7 rokov chlap20.sk

0

Dnes blog chlap20.sk oslavuje svoje 7-me výročie. Úspešne sme to spolu prežili aj v minulom roku a priniesli sme pre teba množstvo noviniek.

Bol to náš (aj váš) najlepší rok! Chcem sa s tebou podeliť o to, čo sa dialo minulý rok na pozadí blogu a čo sme si pre teba prichystali na 2019.

Predtým, ako budeš pokračovať v čítaní, ti odporúčam pozrieť si aj predchádzajúce výročné články, ak sa chceš dozvedieť aj zvyšok príbehu:

V tomto výročnom článku ti chcem prezradiť, kam sme sa spolu za posledný rok posunuli, čo máme za sebou, čo vyšlo a čo (ako vždy) nevyšlo a čo môžeš očakávať ďalej (a aspoň si aj ja budem pamätať o 10 rokov, aká bola história blogu hehe).

UPOZORNENIE! Ak si jedným z mojich hejterov, tak radšej ani nepokračuj v čítaní, pretože opäť ti môžem zdvihnúť tlak. Radšej si prečítaj tieto 2 články, ktoré som napísal špeciálne na tvoje často kladené otázky a pripomienky (a venuj energiu sebe a niečomu produktívnejšiemu):

Ak si však jedným z mojich pravidelných čitateľov, fanúšikov či priateľov, pokojne pokračuj ďalej a zisti, čo som si pre teba najbližšie pripravil.

 

Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ!

V marci minulého roka som sa na seminári Funnel Hacking Live v USA na Floride rozhodol asi pre tú najzásadnejšiu vec od založenia projektu:




 

Už dlhšie som cítil, že značka „akozbalit.sk“ neplní svoj účel a vyciciava zo mňa energiu a chuť pokračovať a vymýšľať nové veci.

Navyše, nebavilo ma večne ľuďom vysvetľovať, že to „nie je o balení“, keď doména hovorila jasne. A ani chlapom či ženám sa dobre svojim známym neprezentovalo, na čom to vlastne pracujú a čo to čítajú. Všetci sme sa podvedome skrývali, pretože sme nechceli vyzerať blbo.

A tak som sa rozhodol spraviť zásadný krok. Akozbalit.sk prestane existovať. A nahradí ho „CHLAP 2.0“. Značka, ktorú som už rok predtým vytvoril, ale bola „iba“ ako jeden z mojich kurzov.

Do mesiaca vzniklo hnutie CHLAP 2.0, ktoré dodalo mne, ľuďom a aj celému projektu nový dych a život. To, čomu som sa roky bránil, bolo zrazu možné a reálne.

A som rád, že toto moje rozhodnutie prinieslo svoje ovocie a uchytilo sa tak, ako som si želal:

„Ahoj Michal, už to bude skoro 3/4 roka čo ťa sledujem, či už tu na facebooku, na YouTube alebo čítam tvoje knihy a rôzne materiály. A za toto všetko ti chcem povedať jedno veľké ĎAKUJEM. Za toho 3/4 roka sa v mojom živote zmenilo viac vecí ako za celých 23 rokov a to drvivá väčšina práve vďaka tebe, uvedomil som si že na to aby som mohol viesť šťastný život nepotrebujem ani ženu ani drahé auto ani žiadnu materiálnu vec ale potrebujem byt spokojný sám zo sebou, vzdelávať sa, zlepšovať sa pracovať na sebe a byť chlapom 2.0 tak ako nás to učíš.

A ono čuduj sa svete to začína prinášať svoje ovocie, začal som viac cestovať, viac sa zoznamovat s ľuďmi, viac pomáhať ľuďom okolo seba, zvýšil som si sebavedomie, z úplného introverta je zrazu niečo medzi introvertom a extrovertom, včera som prvý krát v živote dokázal zabehnúť 10 kilometrov pod 1 hodinu, ja ktorý ešte 5 rokov dozadu nedokázal vyjsť ani po schodoch bez toho aby sa zadýchal. Darí sa mi v štúdiu, a našiel som si prácu po ktorej som vždy túžil. Posledná vec ktorá mi „chýba“ je partnerka ale keďže som tak zamestnaný svojimi aktivitami že nanič iné už nemám čas tak to vôbec nevnímam ako nedostatok, pretože viem že ťa práva raz príde, a nebudem ženy naháňať, radšej sa ich postupne učím priťahovať. Za 9 mesiacov si zmenil jeden život chlapa o 200% a nielen môj ale aj stovkám iných mužov ktorý možno ako ja nevedeli čo ďalej a preto ešte raz ti chcem poďakovať za to všetko čo pre nás robíš a veľmi ti fandím, si skvelý človek a určite sa nenechaj znechutiť neprajníkmi, ktorí ti závidia úspech a dosiahnuté výsledky.

PS: Prajem ti krásny nový rok 2019 a v ňom minimálne 2x toľko úspechov ako v predošlom roku.

– Daniel“

 

A vznikla pre vás aj tretia (neplánovaná) kniha!

Knihou Príťažlivosť to len začalo. Mnohým otvorila oči a pomohla im stať sa príťažlivejšími chlapmi, no vytvorila otázku: „A čo ďalej? Ako mám tú ženu nájsť, spoznať a získať?“.

Následne som sa rozhodol napísať jej pokračovanie v podobe knihy Ako ju získať.

No vznikom hnutia CHLAP 2.0 sa vytvoril dopyt po niečom novom. Čo to vlastne ten CHLAP 2.0 je? Ako zvyšovať svoju hodnotu? Ako na sebe pracovať? A tak som sa rozhodol napísať ďalšiu knihu pre chlapov (pôvodne mala byť kniha pre ženy).

Pokrstili sme ju pred vyše 1000 ľuďmi spolu s Andym Winsonom a Tomášom Lukavcom na akcii Tajomstvo Mysle Bohatých.

Čítali ju ako chlapi…

Tak aj ženy…

 

Novinky, ktoré vám pomáhajú byť lepšími chlapmi ešte VIAC…

Radu kurzov…

…doplnila tento rok vylepšená verzia môjho Systému okamžitého stretnutia 2, v ktorom chlapom na desiatkach a desiatkach príkladov ukazujem, ako si môžu ľahko a rýchlo dohodnúť stretnutie so ženami cez internet do maximálne 10 správ.

Neplánovane vzniklo aj prvé tričko „Keď sa ti páčim, usmej sa :)“, ktoré malo obrovský úspech a pozitívne naň reagovali aj ženy.

No a cieľ „zjednodušiť vám zoznamovanie“ bol tým splnený.

Sám som koncom roka využil službu od „štýlmejkerky“ Marcelky Špalkovej, vďaka čomu som prostredníctvom seba chlapom ukázal, ako sa môžu lepšie obliekať a vyzerať tak oveľa lepšie, hodnotnejšie a príťažlivejšie. Článok k tomu si môžeš pozrieť tu.

No a teší ma, že sa značka Pavanna Fashion rozhodla stať partnerom CHLAPOV 2.0 a obliekať ich na mieru za najlepších podmienok, aké poznám. Článok k tomu si môžeš prečítať tu.

 

Videli sme sa aj naživo

Aj tento rok sme spolu pracovali na tom, aby boli chlapi lepší a hodnotnejší na jednodňovom živom tréningu Ďalší level.

Opäť prišli chlapov podporiť aj baby, ktoré sa zapájali do aktivít a dávali chlapom spätnú väzbu (nehovoriac o afterparty).

Vstupenky na tento ročník môžeš získať tu.

Tí, ktorí sa chceli posunúť ešte ďalej a myslia to skutočne vážne s prácou na sebe, si natrénovali mnohé zručnosti z kníh, blogu, videí či mojich kurzov na prémiovom trojdňovom živom tréningu Magnet na ženy LIVE. Chápu, že iba teória nestačí.

A celé to vyvrcholilo 3. vianočnou párty, kde boli tí najaktívnejší z vás.

A pravdaže moje kamarátky… 🙂

 

Tím chlap20.sk a ľudia okolo

Tento rok sa náš tím konečne stabilizoval a nikto z neho už neodchádzal (avšak ani neprichádzal). Zdá sa, že sme sa konečne zohrali a šlapeme ako hodinky. Tí, ktorí to so mnou vydržali, tým gratulujem! 🙂 A vážim si, že mi pomáhajú v mojom poslaní prinášať ženám lepšie zážitky s chlapmi.

Sú to ľudia, ktorých na prvý pohľad nie je vidieť, no bez nich by CHLAP 2.0 nebol taký, aký je! A za to som im najviac vďačný.

Tento rok sa plánujeme rozrastať! Ak si myslíš, že by si bol pre projekt CHLAP 2.0 prospešný ako marketér, copywriter, grafik, web dizajnér či video strihač, napíš nám už teraz na podpora@chlap20.sk a daj nám o sebe vedieť.

 

CHLAP 2.0 v číslach

Aj minulé roky som poodhalil podstatné čísla okolo tohto webu.

Nemám dôvod ich skrývať a chcem, aby slúžili ako inšpirácia pre ostatných, že aj z jednoduchej myšlienky pomôcť druhým a odovzdať im kus seba, môže vzniknúť niečo zmysluplné, čo ťa môže aj živiť (ako na to krok za krokom zdieľam v Online automat na peniaze):

  • Na blogu sa momentálne nachádza 562 článkov ZDARMA, ktorým ste dali dokopy viac ako 100.000 lajkov
  • Priemerne blog navštívi a číta 29.780 ľudí mesačne a celkovo na naše weby príde 50.844 ľudí mesačne
  • 6.735 chlapov odoberá emailom rady a videá zdarma a získava informácie o akciových ponukách
  • Youtube kanál má momentálne 6.857 odberateľov a má 1.741.239 pozretí videí
  • Za 7 rokov má blog chlap20.sk 2.697.424 jedinečných návštevníkov
  • 19 kurzov, produktov a ebookov, ktoré môžeš získať kedykoľvek počas roka priamo z blogu
  • Do mojich kurzov vstúpilo celkovo doteraz cez 5000 chlapov, ktorí do seba minulý rok investovali 168.172€

 

Čo plánujeme pre teba na rok 2019

Naše poslanie je jasné – „Prinášať ženám lepšie zážitky s mužmi“. A v tom budeme určite pokračovať. Mimo iného aj v projekte www.akonachlapa.sk, ktorý je určený pre ženy a najbližšia kniha bude napísaná práve pre ne:)

Na čo sa môžeš tešiť tento rok?

  • TOP priorita je vytvoriť jednotnú členskú zónu všetkých kurzov „SuperLiga“, kde budeš mať na jednom mieste všetko pokope. K tomu samozrejme prirátaj množstvo vychytávok, kvízov, odznakov a benefitov za úspešné prejdenie kurzov
  • Živý tréning Ďalší level v Bratislave 16.3. zameraný na zvyšovanie hodnoty a tréning dôležitých zručností v praxi
  • Veľký 3 dňový živý tréning Magent na ženy v Bratislave 3.-5.5., kde si v praxi natrénujeme získanie vyššieho sebavedomia, zoznamovanie, komunikáciu, flirtovanie, písanie ženám či sexuálne obrazy
  • Plus niekoľko ďalších vecí, ktoré nebudem sľubovať, no verím, že sa nám podaria a nechám si ich zatiaľ ako prekvapenie…

To len aby si vedel, na čom všetkom sa okolo projektu CHLAP 2.0 pracuje ? a videl si aj za oponu.

 

To najdôležitejšie na záver

chlap20.sk Tak toto sa vymklo z rúk... 4 roky chlap20.sk Dollarphotoclub 77060146Tento blog je o tebe a pre teba. Áno o tebe, ktorý si to prečítal až sem a vydržal si to so mnou.

Presne pre teba to robím. Aj keď občas sa ti to tu nemusí páčiť a nie vždy je to podľa tvojich predstáv (koniec koncov, nikto ťa tu nedrží).

Ja nie som dokonalý a ani tento projekt nie je (a nikdy nebude).

Ale sľubujem ti, že budem robiť všetko preto, aby si sa posúval stále dopredu a prinášali sme ti s tímom nové a lepšie veci, ktoré ti ešte viac pomôžu byť lepším chlapom.

Ak sa ti páči, čo robíme, pomáha ti to a máš výsledky, povedz o tom aj svojim kamarátom (čo si už zaiste na tebe všimli aj sami) a napíš nám svoj Príbeh úspechu na podpora@chlap20.sk.

Môžeš sa tak pridať do našej Siene slávy k stovkám ostatných, ktorí už prinášajú ženám lepšie zážitky a dosiahli výsledky, o ktorých sa im miestami ani nesnívalo.

Ak ti tu niečo chýba, zlepšil by si niečo alebo máš nejaké návrhy, napíš email priamo mne. Zaujíma ma tvoj názor a nápady na zlepšenie.

Chcem, aby si sa tu cítil dobre, našiel si tu, čo hľadáš a dosahoval výsledky, po akých túžiš.

Verím, že keď budú chlapi pracovať na sebe, svojom sebavedomí, príťažlivosti, hodnote, charizme a komunikácii, budú priťahovať ženy úplne prirodzene a nebudú ich musieť naháňať, baliť a skúšať na ne rôzne naučené triky baličov.

Nie baliť ženy, ale makať na sebe! To je to podstatné. Rozvíjať sa, rásť, dávať svojmu životu zmysel a to, čo sa naučíš, o to sa podel s ostatnými.

Verím, že to dokážeš, že si sám zodpovedný za svoj život a za výsledky, ktoré dosahuješ. A že iba TY máš tú silu zmeniť to. Ja ti môžem len pomôcť objaviť to v sebe.

A aj najbližší rok budem na tejto ceste s tebou a budem ti pomáhať tak, ako len budem vedieť…

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here