Nebol sebavedomý! Uvidel 5 modeliek a neuveríš, čo spravil

sebavedomý, chlap s odvahou, chlapa bozkávajú ženy, úspešný balič žien, sebavedomie muža

„Ak sa o teba nebudú zaujímať, kúpim ti pivo.“ Bol to večer, na ktorý nikdy nezabudnem.

Po prvý raz asi po 3 rokoch v teréne som sa konečne naučil úplne ľahkú metódu, ako naučiť chlapov sebavedomo a prirodzene osloviť ženy, a tak vytvoriť príťažlivosť hneď v prvom momente. V tomto článku ťa naučím, ako byť sebavedomý.

A to zábavným a jednoduchým spôsobom.

V piatok za mnou prišiel kamarát (volajme ho Beno), ktorého som spoznal online a mali sme dlhý a podrobný rozhovor o sebarozvoji a medziľudských vzťahoch.

Reč sa točila hlavne o sebavedomí a ja som si uvedomil jednu hroznú vec.

Veď ja vlastne neviem presne definovať sebavedomie!

 

Čo je vôbec sebavedomie?

Veľmi dlho som hovoril o sebavedomí ako o nejakej abstraktnej veci, ktorú som sa snažil niekoho naučiť. Ale veľmi ťažko sa učia abstraktné veci. Pretože ich jednoducho nemôžeš nikdy naplno dosiahnuť.

Ale potom mi to zrazu všetko docvaklo.

Kúsky skladačky rozhádzané po celej hlave dostali zmysel a podobu.

Ukázalo sa, že je to ešte oveľa jednoduchšie, ako som si myslel.

Keď som povedal Benovi, o čo ide, tak len neveriacky krútil hlavou – „Ale toto je úplne niečo iné, čo som čítal a čo som videl u iných borcov. Takže nie je nič, čo si musím pamätať? Žiadne rutiny, frázy ani postupy?“

Moja odpoveď bola stručná a výstižná – „Presne tak.“

(Mimochodom, na portáli askmen.com, som našiel fajn veci k téme, ako byť sebavedomý a zvládnuť oslovenie. Takisto aj na portáli www.menshealth.com.)

[MT_zoznamenie]

 

Prekonaj strach tak, že im o svojom strachu povieš

sebavedomý, muži ženy bare, sebavedomie muža, zdravo sebavedomý chlap, alfa samec v bareBol piatok, a tak sme to šli vyskúšať do môjho obľúbeného baru, ktorý býva cez víkend natrieskaný. V ten deň to nebola výnimka.

Nie príliš sebavedomý Beno mal vždy šialený strach z oslovenia cudzích žien, a keď zbadal 5 žien pri vedľajšom stole, zdôveril sa so svojou frustráciou – Bojím sa žien. Jednoducho ich strašne chcem osloviť, ale natoľko sa tých sexi báb bojím, že sa skoro poseriem, keď len idem okolo.“

Chlape, ešte stále si myslíš, že si na tom so ženami až tak zle?

Povedal som Benovi – „Choď za nimi a povedz im presne to, čo si povedal mne. Len vynechaj to sranie. Je malá šanca, že sú to fekalúchyláčky ako ty.“

Beno – „Nemyslím si, že to bude fungovať.“

Ja – Nemusíš myslieť, stačí, keď budeš veriť, že úprimnosť funguje. Teraz choď a povedz im, ako to tu nenávidíš, lebo je to tu plné krásnych brunetiek, ktoré sa tak šialene bojíš osloviť. Ak sa o teba nebudú zaujímať, kúpim ti pivo.“

A s úsmevom som ho jemne postrčil smerom k nim.

Vykročil sebavedomo a zopakoval vyššie napísané. Aj z reči tela a výrazu tváre bolo vidieť, ako neskutočne úprimne a sebavedomo pôsobí.

Musíš mať predsa len nejaké gule, keď si trúfaš prekonať tak silný strach.

muž dve ženy, budovanie hodnoty, usmiaty muž ženy, sebavedomie

Po zhruba 15 sekundách mali všetky baby pohľad na ňom, usmievali sa a bojovali o jeho pozornosť. Beno, povzbudený indikátormi záujmu, rozvinul rozhovor do neutrálnych tém na zblíženie (ste študentky, odkiaľ ste…).

Za toto som na Bena hrdý. Konečne som naučil niekoho, ako využiť svoj strach, úzkosť a nervozitu vo svoj prospech.

Vytvoril s tými babami hneď od začiatku spojenie na emocionálnej úrovni, a tak sa postaral o okamžitú príťažlivosť.

 

A výsledok?

Nakoniec to dopadlo tak, že si dovtedy nie príliš sebavedomý Beno našiel s babami spoločné záujmy, a vďaka jeho neskutočnému prehľadu, mal ku každej čo povedať. To spôsobilo, že sa bili o jeho pozornosť a kupovali mu drinky.

Áno, presne takto sa to robí, keď chceš, aby ti 5 žien kupovalo pitie!

Každé jedno oslovenie viedlo k väčšiemu sebavedomiu, zábave a úspechu!

Moje srdce poskakuje od radosti, keď čítam Benove zážitky po našom spoločnom piatku.

 

Čo som pochopil?

Veľmi zjednodušene povedané, už ako malé deti sme oslovovali cudzích ľudí úprimným spôsobom.

Tí, ktorí v tom pokračovali, sa stali naturálnymi alfa samcami alebo aspoň veľmi sociálne zdatnými jedincami, a je len malá šanca, že čítajú tento článok, lebo vždy vedeli, ako sa stať magnetom na ženy.

Naopak, väčšina chlapov, a medzi nimi samozrejme aj ja, to nerobili, a preto skončili ako bojazliví, nesebavedomí a dosť hanbliví, v okolí krásnych žien.

 

Čo musíš urobiť TY?

Nič.

Môžeš zavrieť tento článok, zapnúť WoWko, porno alebo oboje a pokračovať v rovnakom celibátnom živote ako doteraz.

Alebo sa rozhodneš využiť svoj strach vo svoj prospech a prekonať ho.

Môžeš byť sebavedomý víťaz alebo zatrpknutá obeť. Voľba je (a vždy aj bude) len a len na tebe.

[MT_zoznamenie]

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

5 KOMENTÁRE

  1. Pripomenulo mi to časť s dva a pol chlapa myslím 9 séria prvá časť … 😀 Len tak medzi nami je to zábavný seriál 😀
    Kvalitný článok … ako vždy 😀

  2. Clanok nic moc pochybujem keby som prisiel k 5 kockam s takou veto ze by po 15 sekundach na mna civeli, mozno by si pomysleli aky uchyl 🙂

    • @hmm: To, že si to nikdy neskúsil neznamená, že iný to nedokážu. Nejde ani tak o vetu, ale o to akým štýlom to podáš.

      a s takýmto zmýšľaním by si určite ako úchyl aj pôsobil 😉

    • @hmm: pri viacerych zenach by sa stratila ta uprimnost… nejde o to oslovenie samotne… ale o tu uprimnost… priznam sa, nikdy som to nepouzil pri zenach, ale viac krat som to uz pouzil pri obchodnych rokovaniach… zacat tym, ze som nevedel ako sa na tuto prilezitost poriadne obliect, pripadne ze je to pre mna nezvyk sa stretnut s takym clovekom… vacsinou sa druha strana zasmiala a rozhovor bol odlahceny a vysledok nakoniec lepsi…

      • @The New Guy: Je to tak 🙂 Keď vyložíš karty na stôl, druhá strana ťa bude brať tiež v pohode. Platí to či pri ženách tak aj pri obchodných stretnutiach. Nie je sa za čo hanbiť.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here