Tak ma už konečne pretiahni!

59

Tak ma už konečne pretiahni!

Drahí muži, pozrite sa, ja viem, že to máte ťažké. Ženy sa skoro nedajú pochopiť. V post-feministickej spoločnosti nikdy neviete, čo presne máte robiť.

Ženy sú sakramentsky vyberavé. Viem, že sme. Rovnako tak môže človeka vydesiť, keď začne ženská blázniť kvôli tomu, čo vyzerá ako neškodná záležitosť.

A muži, ktorí robia všetko pre to, aby boli plní rešpektu a mali ženy radi… máte moju poklonu, vážne! Ale prosím, tak ma už konečne pretiahni!

Úprimne, oceňujem vašu ohľaduplnosť. Páči sa mi, že na to chcete ísť pomaly. Skutočne sa mi páči myšlienka emocionálneho prepojenia, ale do frasa, tak už ma ku*va konečne pretiahni!

Už sme boli na večeri, dali sme si drink. Tancovali sme. Maznali sa a pozerali sme sa na film. Mám výstrih a ty mi zízaš celý večer na prsia. Bože môj, poď na to a pretiahni ma!

Keď už sme v nálade, prevezmi prosím vedenie. Prosím, prosím, pretiahni ma.

Ver mi, nebudem len tak ležať, zapojím sa. Ale nenúť ma dávať tvoju ruku do mojich nohavičiek – pripadám si potom ako násilník. Bozkávame sa pol hodinu a tvoja ruka stále hladí môj zadok. Je to fajn, ale je na čase presunúť sa dopredu. Vylez si na mňa.

Nenúť ma liezť na teba a húpať sa na tvojom vtákovi, ako keby som cvičila nejakú šialenú jógu, pretože TY po mne nevyštartuješ. Vylez hore a začni ma šukať, buď dobrý chlapec.

Necucaj mi nežne bradavky a nesťahuj sa potom, keď potešením zastonám. Keď budeš nesmelý, bude to presne to, čo nechcem. Čo MY nechceme!

OK, chápem, že ťa to môže vydesiť. Vonku je veľa žien, vďaka ktorým je vážne ťažké zašukať si. Preto som spísala pár tipov.

Nepozeraj sa na to tak, že sa sťažujeme. Je to len pár jednoduchých tipov pre nesmelých mužov, ktorí zabudli, čo to znamená šukať ako muž:

 

1. Prevziať kontrolu nie je zlé

Hej, pár žien možno bude mať dojem, že na ne tlačíš. Pokiaľ sa bozkávaš so ženou a ona ťa odtláča, spýtaj sa jej proste či je to moc rýchle. Keď povie áno, povedz niečo ako: „Prepáč, vyzeráš proste tak ku*evsky skvele. Ale spomalím.“ V opačnom prípade pokračuj.

Pokiaľ sa začneš bozkávať so ženou, reaguje dobre a po chvíli ste na podlahe, má zdvihnutú sukňu a si na nej, nie je tá správna chvíľa ju začať nemotorne hladiť po vlasoch. Vážne, je čas sa vzmužiť. TY si muž – tak sa podľa toho chovaj.

 

2. Do riti, nauč sa rešpektovať klitoris

Je u každej ženy iný, tak sa spýtaj, ako to má rada. Neprechádzaj prstami okolo jej kundy ako keby si ju chcel poštekliť! Neťukaj do nej koncom prstov, ako keby si nervózne čakal, než ti v reštaurácii donesú jedlo.

Nestláčaj klitoris, ako keby to bol zvonček pri dome, do ktorého sa chceš dostať. Začni tým, že pevne, ale jemne stlačíš všetkými štyrmi prstami proti vonkajšku vagíny. Nerob to jedným prstom, nerýp do vecí.

A keď už fakt nevieš, spýtaj sa jej. Proste sa spýtaj: „Ako to máš rada?“

Je to jednoduchá otázka a väčšina žien ju zodpovie. A keď sa hanbí, spýtaj sa inak: „Páči sa ti toto zatlačenie? Máš toto citlivé?“

Klitoris je rôzny, to každopádne. Ku každému sa chovaj, ako keby si predtým žiadny nevidel. Zabudni na to, čo sa páčilo minulej partnerke.

 

3. Väčšina žien chce byť pretiahnutá a to poriadne

Jasné, sú vonku ženy, ktoré sa chcú zakaždým milovať, sladko, nežne so samým očným kontaktom a milujúcimi bozkami.

Týchto žien nie je väčšina. Väčšina chce byť rozmrdaná. Väčšina chce, keď ju pri tom ťaháš za vlasy. Väčšina má rada poriadne prirážanie.

Keď na teba žena divoko skočí, neznamená to, že sa máš stiahnuť a pomaly krúžiť vtákom okolo vagíny, ako keby si miešal cesto na tortu. Je to preto, že chce, aby si jej podržal ruky, alebo chytil boky, či pritlačil nohy k hlave a poriadne ju pretiahol.

A neboj sa, čo to znamená s rovnosťou pohlaví – som feministická sviňa, ale tak isto chcem byť pretiahnutá, ako keby si mi ho zospodu chcel dostať až do krku.

[CTA_MSO]

 

4. Trochu hrubosti je fajn

Netvár sa, že si nemal ani potuchy, že niektoré ženy majú rady ťahanie za vlasy. Netvár sa šokovane, keď chce, aby si ju vycápal. „Vážne? Nacápať? A nebolí to?“ – hej, bolí. A o to kurva ide!

Viem, že čítaš Stuff a Maxima a že sú tam sekcie o potešení ženy. Začni ľahkým capnutím celou rukou po oblasti, na ktorej sedí. A podľa reakcie pokračuj.

Nemusíš ju ohnúť cez koleno a hovoriť, že neposlúchala a otecko ju musí potrestať. To si nechaj na piate rande. Ženy sú menej krehké, než si myslíš, tak sa neboj, že jej zlomíš panvu.

 

5. Je v poriadku, keď vás bude pri tom počuť

Inak mám pocit, že šukám nindžu. Pokiaľ naozaj nie si nindža, čo sa plíži do mojej izby s vibrujúcimi nunčakmi a čiernym pyžamom na zips, prosím, vydávaj zvuky.

Pokiaľ šukáš ženu a ona pri tom kričí, hovorí tvoje meno a stoná, zatiaľ čo ty ani nezavrčíš, bude sa dievča cítiť ako idiot. Nemusíš vydávať zvuky ako ona, ale aspoň NIEČO.

Vieš, ako v porne, keď žena spraví niečo skvelé a chlap spraví: „Áh!“, napoly zavrčanie a napoly zakričanie? To je SEXY. Rob to. Drsne šepkaj jej meno (za predpokladu, že ho poznáš :D).

Vzdychaj jej na krk pri misionárskej polohe. Nemusíš fučať ako gorila, ale keď budeš úplne ticho, bude sa báť.

 

6. Väčšina žien má k tomu zavrčaniu rada aj prasačiny

Pokiaľ chceš začať hovoriť prasačiny, spýtaj sa jej, či sa jej páči, ako ju šukáš. Pokiaľ zareaguje dobre: „Zbožňujem ťa šukať. Vyzeráš tak veľmi sexy.“ Stále vzdychá miesto odpovede? „Máš tak krásne prsia.“ Funguje to?

Pokiaľ na to slovo nezareaguje dobre, hodilo by sa tu skončiť. Pokiaľ áno, skús napríklad nasledovné:

„Bože môj! Ty máš TAK úzku kundičku.“

„Si tak vlhká – je to tým, že cítiš, ako do teba vráža môj vták?“

„Myslím, že sa ti spravím dovnútra. Naplním ti tú tvoju kundičku.“ Nevadí, že máš kondóm, aj tak MILUJEME toto počuť.

Pokiaľ všetko toto funguje, môžeš pokračovať štýlom „malá sexy kurvička“ a „špinavá štetka„. Postupujte opatrne, ale prosím postupujte. Nechoďte po špičkách. Nedržte sa naspäť. Zaútočte.

 

7. Nemáš povinnosť ženu vylízať

Naopak, ona nemá povinnosť sa zadusiť tvojím vtákom. Keď preskočíš jedno, neočakávaj druhé.

Pokiaľ už ju lížeš, jediný komentár o jej kundičke má byť ten, aké je to skvelé. Dĺžka jej pyskov, farba vnútra a stav ochlpenia – nie si John Madden. Netreba komentovať farby.

 

8. Nenadávaj na kondómy

Neznášame ich, to nám ver. Neznášame ich viac ako ty. Ale nechceme otehotnieť a ty nechceš nič chytiť, však?

Nesťažuj si na sex s kondómom. Nevysvetľuj, že sa s ním nespravíš.

Nauč sa to, lebo nám pomôžeš zistiť, čo spraviť, akonáhle sme uspokojené a je čas, aby si aj ty vyklopil svoj náklad.

 

9. Vážne sa nám páči, keď sa spravíte

Vidieť, ako to z vás strieka, je jedna z najuspokojivejších vecí vôbec. Nepredpokladaj ale, že chce, aby si jej ho vyhonil na tvár. Možno áno, ale nepredpokladaj to.

Vidieť/cítiť, že striekate, je pre nás odmenou, takže nás o to nemusíte pripravovať, ale prosím, preber to s ňou ešte pred výstrekom: „Vyzerá to, že už budem – ako to máš rada?“ je férová otázka, ktorá ťa o gule nepripraví.

[CTA_MSO]

_________________________________________________________

*Niečo málo k ďalšiemu vysvetleniu – niektorí ľudia priniesli ďalšie zaujímavé myšlienky v reakcii na tento „recept“, takže to poviem takto: Nechcem naznačovať, že všetky ženy chcú, aby sa s nimi zaobchádzalo ako so štetkami. Chcem ale povedať, že väčšina žien, ktoré poznám, mi povedali, že by si priali sex drsnejší, než im ho muži dávajú. Drsný NEZNAMENÁ reťaze a zväzovanie. Zároveň sa to vzťahuje len na posteľ, neznamená to, že za ňu máš vyberať jedlo v reštaurácii alebo sa k nej chovať ako k menejcennému človeku.

*Niektoré ženy hovorili, že to nechcú drsne a že čo si sakra myslím? No, baby, patríte k menšine. AJ KEĎ, všetky ženy by mali pamätať na to, že okrem toho byť úprimné vo svojich túžbach, musíte byť úprimné aj vo svojich limitoch. Nebojte sa povedať si o viac, ale keď sa vám niečo nepáči, povedzte to. Rovnako tak nerobte nič potichu, čo sa vám nepáči, a potom neobviňujte toho chlapa. Ticho je nebezpečné.

Inšpirované originálom: craigslist.org a fajnblog.cz

Bývalá autorka a spoluzakladateľka blogu

59 KOMENTÁRE

  1. Ako som si rýpol do ženáča a ty nie si telepat?čo prečo?však si ženatý!! 🙂 A ako to povedal ruský fylozof každý človek je originál!100 ludí 100 chutí a td!Sa konečne ludia spametajte!Trápne články od ludí čo nevedia dať najevo čo chcú.Predpokladám.

  2. Pobavil ma clanok. Musim skonstatovat, ze clovek ked si cita komenty pod mu letia vselijake myslienky. Nestaviam sa do pozicie „Kasanovu“, ale musim suhlasit s Jankom Hraskom, ked je chalan mily a usmievavy takeho mate radi babenky, ktore ste „ustrachane“ a na nete vypisujete Vase predstavy v kupelni, alebo v myslienkach ked lihate do postele same, alebo s nejaky naondulovanym partnerom, s ktorym ste ani neviete preco len aby ste neboli same, lepsi ubohy sex ako ziadny a nevie Vas poriadne vysukat lebo mu to nepoviete. Zrejme ma teraz idete zozrat od jedu, niektore. No ale spat k teme.Ked som skusil byt mily slusny jemny aby ste sa „Vy“ zeny nezlakli ze som nejaky uchyl a zaberalo to do urcitej chvile, ok hovorim si skusim byt „drevorubac smradlavy drsny“ bol som a potom som z toho aj tak vysiel ako nejaky cudak a pomali uchyl , pdotykam jednalo sa o tvrdsi sex ktory sa tu spomina v milion riadkoch a komentoch super sexi zien a ktore miluju sex… Je sranda citat Vas vsetky, lebo keby to napisal chlap tak ste proti, ale ked to napisala zena, tak ju strasne obhajujete a staviate sa v predstavach do jej pozicie, to je ta co je nas idol – vzor , chlapa by ste stavali do ulohy nejakeho devianta.

  3. Ženy, vy ste fakt KURVY – tento svet nevie, co je laska. Kazda iba ,,rozprava,, , ze chce byt poriadne pretiahnuta a ked dojde k cinu…hm…ten text, co som cital, som vnimal iba v tomto zmysle : toto autorka vymyslala popri masturbacii, ako by si to predstavovala, ale ked dojde k tomu, tak to je uplne inak,

    nepaci sa mi tento clanok ani nahodou…ZENY? PROSIM NEBUDTE KURVY, ALE MAJTE AJ CITY. Takyto nazor maju iba ZENY LAHKEHO MRAVU, dovidenaa

    • Milujem svojho partnera, nechcela by som to s nikym inym a mam rada rovnako milovanie ako drsny sex, tak ako je to tam opisane 🙂 A ako kurva si nepripadam sorry, a tie scenare co boli popisovane mame realne nie v hlave pri mojej udajnej masturbacii…

  4. áno, som zástanca romantiky, lebo keď sa do niekoho zamilujem, a po čase sa dostaneme do postele (nezbalila som ho na diskotéke tak, že ráno musí vypadnúť), nechcem, aby sa na mňa lačne vrhol, túžim po milovaní ako prejave lásky. ale keď sa už jeden pred druhým nehanbíme, vieme si povedať čo sa nám páči, vlastne to už vie aj ten druhý, je drsnejší sex naozaj na mieste a povedala by som až potrebný 😀 ale treba vedieť, kedy je to vhodné a kedy nie… urazená či unavená žena nechce žiaden sex, nieto divoký, ale spokojná a vyrovnaná žena si to raz za čas naozaj rada rozdá poriadne. ja môjmu vždy dám najavo, „dnes by som z teba strhla šaty“ alebo „tvoja náruč mi dáva pocit bezpečia, buď nežný“. jediné, čo na mňa z článku neplatí, sú vulgarizmy… tomu neviem prísť na chuť. a chlapi, vážne by ste nemuseli byť tak potichu, nie sme v kostole! 😀 i keď aj také slastné gúľanie očami je viac ako nič…

  5. Náhodou jsem na tenhle článek narazila a říkám mu velké ANO!!! V dnešní době jsou chlapci opravdu utáhnutí, pokud ho nevysvlečeš ty, tak on to sám neudělá. Jsou nespontánní, a my ženy jsme mokré a čekáme přesně na tenhle úžasný zážitek! Kdyby jste to alespoň jednou na tu ženskou zkusili, ona má pocit, že pokud VY nic neděláte, tak o ni prostě nemáte zájem! Takže vytisknout, vylepit a jak už zaznělo – číst každý večer před spaním nebo alespoň před „rande“. 😀 Normálně mám hned lepší den! Děkuji autorce!

  6. Velmi ma pobavilo kolko zien sa po precitani tohto clanku dusuje ako by chceli byt pretiahnute a vysukane ako posledne stetky. Ano ja viem vsetky teraz citate 50 odtienov sedej, lebo je to moderne a kazda si myslite ake to musi byt super a pritom ste pri sexe ani len facku v zivote nedostali. Je naozaj pekne si vecer vo vani so sprchou drazdit klitak a myslet na taky tvrdy sex ako ste citali v knizke. No ked uz pride k cinom, vacsine z vas sa uz tie praktiky az tak nepacia, dokonca ste proti. Ano v predstavach ste tie najtvrdsie stetky, ale v realite po 2hej facke sa vam sex az tak nepaci. Takze prosim vsetky tu pritomne zeny, ktore si myslia ze clanky ako toto su naozaj super, nech naozaj porozmyslaju ci chcu tvrdeho chlapa. Pretoze tvrdy chlap ktory vas naozaj poriadne osuka, nevyzera ani nahodou tak ako si predstavujete ideal muzskej krasy. Tie metrosexualne individua ktore z chlapov postupne robite, su na mile vzdialeni od predstavy drsneho zarasteneho chlapa ktory vas poriadne osuka. Bolo by to asi aj dost smiesne keby prisiel fesacik s make-upom na ksichte, odchlpeny ako laboratorny potkan, vyvonany, uhladeny a so spravanim detvianskeho drevorubaca. Takze mile zeny, skor ako budete vypisovat podobne sracky akoze vsetky chcete byt dobre vysukane (lebo teraz je to v mode, tak ako v 80rokoch chcela mat kazda svojho princa ako pretty woman, len teraz je v mode siva farba) uvedomte si ze vase predstavy su stale len predstavy a realita byva vacsinou ovela tvrdsia. No a hlavne sa zamyslite co robite z chlapov akych ich chcete mat a co odnich ocakavate, lebo ocakavat tvrdy sex od typkov ako je napr. najkrajsi na svete J.B. a jemu podobnych je ako cakat ze zeny budu v smradlavych trickach s pivom v ruke sledovat s muzmi futbal, alebo hokej 🙂

    • 50 odtienov sedi som necitala a jedine co o tej knizke viem, je ze je eroticka. Napriek tomu to mam rada jak pomaly a romanticky, tak drsno zozadu s placanim po zadku a tahanim vlasov. Mam rada striedanie oboch. A konecne som nasla chlapa co je pre mna v tomto jak stvoreny. 9 mesiacov sme udrzovali vztah „friends with benefits“ ale zistili sme, ze nam to klape az moc dobre a bol by to hriech neskusit to spolu. Mam ted uzasneho chlapa co vie byt mily a nezny a zaroven mi vidi na ociach, ked si prajem byt vysukana jak stetka. On miluje sietovane puncochy a kostymceky a ja zboznujem mu zahrat zlobivu skolacku ci neskusenu pannu. Ked sa opijeme, tak to kludne zvladneme na zachodoch v bare ci vecer v parku. Zboznujem ked ma osuka jak stetku a tiez ked sa so mnou miluje jak s zenou a s uprimnym zamilovanym pohladom. Takze mam rada, ked ma fakt prefikne stylom, ze ma cez nieco ohne a proste ojede. Je to fajn, a na odpor niektorych tu, ze takto mozte osukat iba fakt nejaku kurvicku co podrzi niekomu na diskotete… tak chlapci nikdy som sa nevyspala s nikym iba preto, ze mam zrovna potrebu, aby ma niekto ohol a tato predstava spat s hocikym mi je odporna…

  7. to je taká pí******
    pokiaľ chce baba tvrdý sex, tak nech chodí na lov do klubov. inteligentná, zrelá žena nechce sex hneď na prvom rande, ale človeka spoznať.
    (aspoň tak mi to pripadá, že článok je o prvom rande, z vety: „To si nechajte na piate rande.“)

  8. Ženy musia proste všetko komplikovať a ešte ti potom vypičujú, že vlastne oni to chceli natvrdo a že to ty si ten kkt, čo sa k nim správa ako v bavlnke celý čas a nevie v nich čítať. Keď ste jak bomba, ktorá pri každom chybnom kroku vybuchne, čo má s vami človek robiť. My muži sme jednoduchí v tomto. Presne vieme čo chceme. A nerobí nám to problém aj dať najavo.

  9. Vďaka veľkému DR Ogun pre riešenie svoje problémy
    Som Stephanie , aj založiť tu v LOndon.since smrť môjho zosnulého
    manžela , a všetko bolo ťažké pre mňa a moje podnikanie bolo zlé .
    Len som prehliadania internetu a videl som rad svedectvo jedného
    konkrétneho Dr Ogun , kúzlo koliesko pomôcť im rôznymi spôsobmi ,
    niektorí ľudia
    svedčil , že on priniesol svoje ex späť milenca , niektoré svedčil , že on
    obnovuje lono , niektoré svedčil , že on môže zoslať kúzlo na zastavenie rozvod a
    tak ďalej . Tam bol jeden konkrétny svedectvo som videl , bolo to o žene zvanej
    pani Ramirez , keď svedčil o tom , ako Dr.OGUN priniesol svoje podnikanie späť menej
    ako 72 hodín a na konci svojho svedectva , že pokles Dr.OGUN e – mail
    address.After čítanie to všetko , som sa rozhodol dať doktorovi Ogun vyskúšať . Ho kontaktoval som
    prostredníctvom e – mailu a vysvetlil svoj ​​problém s ním . Iba za 3 dni po tom , čo sa ma na to , som začal prijímať zmluvu ako známe a neznáme osoby .
    Ja som ho premýšľal znovu robiť mi ženu , a ešte šťastnejší , pretože
    nikdy before.You môžete ho kontaktovať prostredníctvom
    lovespelltemplee@gmail.com

    Ak potrebujete riešenie nasledujúceho problému , spojte neho tiež .

    1 ) Ak chcete, aby vaša ex späť .
    ( 2 ) ak budete mať vždy zlé sny .
    ( 3 ) Ak chcete byť podporované vo vašej kancelárii .
    ( 4 ) Chceš ženy / muži bežať po vás .
    ( 5 ) Ak budete chcieť dieťa .
    ( 6 ) Ak chcete byť bohatí .
    ( 7 ) Ak chcete zviazať váš manžel / manželka bude vaše navždy .
    ( 8 ) Ak budete potrebovať finančnú pomoc .
    ( 9 ) Ako ste bol podvedený a chcete obnoviť ste stratili peniaze .
    ( 10 ) , ak chcete ukončiť váš rozvod .
    ( 11 ) Pokiaľ chcete rozviesť svojho manžela .
    ( 12 ) , ak chcete , aby vaše želanie má byť poskytnutá .
    ( 13 ) Tehotenstvo kúzlo počať dieťa
    ( 14 ) Záruka môžete vyhrať znepokojujúce súdne prípady & rozvodu bez ohľadu na to, ako , v akej fáze
    ( 15 ) Zastavenie vaše manželstvo alebo vzťah z rozpadá .
    znovu e – mailová adresa je lovespelltemplee@gmail.com ho okamžite kontaktovať .

  10. Ahojte, som mlada baba a obraciam sa na vas, chalanov s jednou otazockou(problemom?). Poznám jedného chlapa, je o čosi starší – cca 10r. – ja mam 20 keby nieco .. no a od prveho momentu som mala pri nom ten zvlastny pocit, ktory pozna hadam kazdy z vas, najskor som tomu nerozumela no neskor som zistila, ze ma neskutocne pritahuje. Citim, ze medzi nami pracuje silna chemia. Vidame sa cca 3x do tyzdna po hodinke, da sa povedat, ze je nieco ako moj doucovatel, lol. Od prveho dna mi daval otazky, ci som zadana, co robim,.. (zaujimal sa o mna ako osobu). Neskor zacal chvalit moje oblecenie, mal vtipne poznamky, dvojzmyselne poznamky, obcas ma chyti za nohu, rameno (vacsinou jemne, rychlo, neohmatava ma ako uchyl). Nedokazem sa v jeho pritomnosti sustredit a preto robim neustale chyby (komunikacne aj pri ´´skusani´´) minule som mu narovinu povedala, ze mi to v jeho pritomnosti proste nejde, neda sa, on mi na to povedal, ze sa pri mne tiez nedokaze sustredit, no musi.. ked sa rozckecame, konverzacia medzi nami je plynula a uvolnena, uz sme sa raz dosli aj na temu sex, sice to boli len take srandicky, ale aj tak.. Chcem si ujasnit, co mozem od tohto cloveka ocakavat, ako mam brat jeho pristup voci mne? Netuzim po nejakom vztahu s nim, ale proti romaniku by som nemala nic, vazne ma neskutocne vzrusuje… Btw, na ´´doucka´´ s nim chodi aj moja kamaratka a s nou vraj neprehodi ani slovo, pozdravia sa na zaciatku a na konci, ak treba tak jej nieco vysvetli a tot vsio.. Tak co myslite, mam sancu ? prosim, hlavne mi odpiste 🙂

    • @Elis: Elis, mas dve moznosti, prva je v hodnej chvili ho pobozkat a druha je v hodnej chvili ho pobozkat … ak chces … nenapisala si ci ma zenu a rodinu, len ze mas 20 a on je o 10 rokov starsi, cize moze byt ze ma rodinu, v taky cas by sa bolo najlepsie porozpravat, proste to rovno povedz, na nic sa nehraj, priamo o tom co citis a co citis z jeho strany .. mozno je hanblivy a nedokaze urobit prvy krok, je takych straaasne vela, tak ak nieco chces, urob prvy krok ty, chyt ho za ruku, objim ho, pritlac sa k nemu a daj pery na pery, ak bude chciet, opatuje to, ak nie, odtiahne ta a vsetkemu je koniec (doucovaniu), ak ano, mas ho, mas romanik, chod do toho a nehanbi sa … predstav si ze si fajne zasukate vdaka tvojim krokom, povies si ze ako super ze si nieco podnikla … a ked nic nepodniknes? len mozes rozmyslat nad tym ako mohlo byt fajne

      • @Anadyr:
        och, ved prave to je najhorsie, kedy je ta vhodna chvila?? pri ostatnych pripadoch viem presne odhadnut co sa kedy stane, kamoskam poradim ako dalej, ale teaz som uplne stratena… vzdy len rozmyslam co urobit/povedat, aby to nedopadlo zle :/ .. vem, ze by som mala konat, ale.. ked tak preco nezacne on, sakra, ved pre chlapa je to beznejsie a predsa je aj skusenejsi hadam.. rozpravame sa pohode, aj ked vacsinou zacnem konverzaciu ja, obcas zabrdneme fakt aj do sexu ale tam to vzdy nejak rychlo skonci a nikto dalej nic nepovie.. ze by bol hanblivy?.. pomimo robi fotografa, raz spomenul, ze by mi spravil nejaku foto, dnes mi zase pochvalil outfit a poznamenal, ze by to dobre vyznelo na fotke a tym to skoncilo.. no ta premhrhana sanca by ma stvala do konca zivota asi..sakra citim sa ako male decko pri nom, ale take nadrzane male decko 🙁 :/..

        • @Elis:
          No to je prece jasné proč nezačne on, když je „doučovatel“
          Já jsem v podobné pozici. Ale to samozřejmě nestačí, že se mi líbí… Je to jak z nějakého filmu – máš (teda chlap – starší a školitel má) pocit, že by šlo o zneužití postavení vůči ní..
          Učitel nemůže moc vyjíždět po žačkách. Zvlášť jestli je alespoň trochu „oficiální“ doučovatel, pak jakoby nesmí vyjíždět po žačkách (jednak je to trapný, ale v některých pozicích je za to i kriminál v jiných vyhazov) …. ale pakliže by přeci jen to bylo mezi vámi vzájemné .. tak si prostě musí být dvakrát víc jist, že není sám.

          Není to jako když Tě potká v baru :P.

        • @Elis: Ako som si toto prečítala, tak mám pocit, ako keby išlo o rovnakého chlapa, ku ktorému som ja chodila na doučko, teda, skôr to vyzerá tak, ako keby som to písala ja 😀 čo doučuje?? 🙂

    • Otrč mu puču ty suka, ved to chces, presne toto chcete poriadne pojebat ,bez vztahu, ALE PRIZNAT SI TO TAK TO NIE. (iba on musi vsetko tip top ja ani prstom pohnut, jemne sa ma dotyka nie ako uchylak… pretiahni ma ako uchylak ved mas o 10 rokov viacej tak ma sukaj :D) UZ LEN PRETOTO ICH JEBTE AZ DO KRKU! VSETKY!
      P.S. Snad som pomohol tymto komentarom vlozit do hlav muzom, co to citaju, obraz ktory mal clanok vyvolat

  11. tak tento článok je jedna neskutočná pravda 🙂 aj keď je dobré to striedať…chlap, ktorý vás pozná to z vás proste už vycíti a ten ktorý vás nepozná…no tomu to proste treba nejako ozrejmiť 😉

  12. Doteraz boli na tomto webe samé dobré rady, až kým som nečítala toto.. Ako tvrdá šukačka – okis, dala by som si, ale nezniesla by som tieto veci: trepať pri sexe hovadiny a kadejaké prasačiny – teda u mňa rozhodne totálny turn off, pri sexe treba hlavne makať, nie kecať.. Nacápať na zadok? Fuj, čo som ja malé dievčatko? Tak za to by si daný „chlap“ zaslúžil koniec metly priamo do análu a ťahať za vlasy? Tak po tom by letel… Tak by letel… Ako chápem, že niekomu by sa to mohlo páčiť, ale bacha na vec – NEGENERALIZUJTE, lebo sa riadne popálite. Nie každá to tak rada.

  13. Drazí muži,

    Podívejte se, já vím, že to máte těžké. Ženy se skoro nedají pochopit. V post-feministické společnosti nikdy nevíte, co přesně máte dělat. Ženy jsou zatraceně vybíravé. Vím, že jsme.

    Stejně tak může člověka vyděsit, když začne ženská bláznit kvůli tomu, co vypadá jako neškodná záležitost. A muži, kteří dělají vše pro to, aby byly plní respektu a měli ženy rádi … máte mou poklonu, vážně! Ale prosím, tak už mě kurva protáhněte!

    Upřímně, oceňuji vaši ohleduplnost. Líbí se mi, že na to chcete jít pomalu. Skutečně se mi líbí myšlenka emocionálního propojení, ale Ježíši Kriste, protáhněte MA!

    Už jsme byli na večeři, dali jsme si drink. Tančili jsme. Maznali se a dívali jsme se na film. Mám výstřih a ty mi zízaš celý večer na prsa. Bože můj, pojď na to a přetáhni mě!

    Když už jsme v náladě, Převezmi prosím vedení. Prosím, prosím, protáhni mě.

    Věř mi, nebudu jen tak ležet, zapojím se. Ale nenuť mě dávat tvoji ruku do mých kalhotek – připadám si pak jako násilník. Líbáme se půl hodinu a tvá ruka stále hladí můj zadek. Je to fajn, ale je na čase přesunout se dopředu. Vylez si na mě.

    Nenuť mě lézt na tebe a houpat se na tvém ptákovi, jako kdybych cvičila nějakou šílenou jógu, protože TY na po mně nevyštartuješ. Vylez nahoru a začni mě šukat, buď dobrý chlapec.

    Necucaj mi něžně bradavky a nesťahuj se pak, když potěšením zasténal. Když budeš nesmělý, bude to přesně to, co nechci. Co MY nechceme!

    OK, chápu, že tě to může vyděsit. Venku je mnoho žen, díky kterým je vážně těžké zašukat si. Proto jsem sepsala pár tipů.

    Nedívej se na to tak, že se stěžujeme. Je to jen pár jednoduchých tipů pro nesmělých mužů, kteří zapomněli co to znamená šukat jako muž:

     

    1. Převzít kontrolu není špatné
    Hej, pár žen možná bude mít dojem, že na ně tlačí. Pokud se líbáš se ženou a ona tě odtlačuje, zeptej se jí prostě jestli je to moc rychlé. Když řekne ano, řekni něco jako „Promiň – vypadáš prostě tak kurevsky skvěle. Ale zpomalovat. „V opačném případě pokračuj.

    Pokud se začneš líbat se ženou, reaguje dobře a po chvíli jste na podlaze, má zvednutou sukni a jsi na ní, není ta správná chvíle ji začít nemotorně hladit po vlasech. Vážně, je čas se vzchopil. TY jsi muž – tak se podle toho chovej.

     

    2. Do prdele, naučte se respektovat klitoris
    Je u každé ženy jiný, tak se zeptej, jak to má ráda. Nepřecházej prsty kolem její kundy jako kdyby jste ji chtěli polechtat! Neťukajte do ní koncem prstů, jako kdyby jste nervózně čekali, než vám v restauraci donesou jídlo.

    Nemačkejte klitoris, jako kdyby to byl zvonek u domu, do kterého se chcete dostat. Začněte tím, že pevně, ale jemně stisknete všemi čtyřmi prsty proti vnějšku vagíny. Nedělejte to jedním prstem, nerýpte do věcí.

    A když už fakt nevíte, zeptejte se jí. Prostě se zeptejte. „Jak to máš ráda?“ Je to jednoduchá otázka a většina žen ji zodpoví. A když se stydí, zeptejte se jinak – „Líbí se ti tohle zatlačení? Máš tohle citlivé? “

    Klitoris je různý, to každopádně. Ke každému se chovejte, jako kdybyste předtím žádný neviděli. Zapomeňte na to, co se líbilo minulé partnerce.

     

    3. Většina žen chce být protáhlá a to pořádně
    Jasné, jsou venku ženy, které se chtějí pokaždé milovat, sladce, něžně se samým očním kontaktem a milujícími polibky. Těchto žen není většina. Většina chce být rozmrdaná. Většina chce, když ji při tom taháte za vlasy. Většina má ráda pořádně přirážení.

    Když na vás žena divoce skočí, neznamená to, že se máte stáhnout a pomalu kroužit ptákem okolo vagíny, jako kdybyste míchali těsto na dort. Je to proto, že chce, abyste jí podrželi ruce, nebo chytili boky či přitlačili nohy k hlavě a pořádně ji protáhly.

    A nebojte se, co to znamená s rovností pohlaví – jsem feministická svině, ale stejně chci být protažena tak, jako kdyby jste mi ho zespodu chtěli dostat až do krku.

     

    4. Trochu hrubosti je fajn
    Netvařte se, že jste neměli ani potuchy, že některé ženy mají rády tahání za vlasy. Netvařte se šokovaně, když chce, abyste ji vycápali. „Vážně? Načepovat? A nebolí to? „- Hej, bolí. A o to kurva jde!

    Víme, že čtete Stuff a Maxima a že jsou tam sekce o potěšení ženy. Začněte lehkým capnutím celou rukou po oblasti, na níž sedí. A podle reakce pokračujte.

    Nemusíte ji ohnout přes koleno a říkat, že neposlúchala a tatínek ji musí potrestat. To si nechte na páté rande. Ženy jsou méně křehké, než si myslíte, tak se nebojte, že jí zlomíte pánev.

     

    5. Je v pořádku, když vás bude při tom slyšet
    Jinak máme pocit, že fenám nindžové. Pokud opravdu nejste nindžové, co se plíží do našich pokojů s vibrujícími nunčakmi a černým pyžamem na zip, prosím, vydávejte zvuky.

    Pokud šukáte ženu a ona při tom křičí, říká vám vaše jméno a sténá, zatímco vy ani nezavrčíte, bude se dívka cítit jako idiot. Nemusíte vydávat zvuky jako ona, ale aspoň NĚCO.

    Víte, jak v pornu, když žena udělá něco skvělé a chlap udělá „Áh!“, Napůl zavrčení a napůl zakričanie? To je SEXY. Dělejte to. Drsně šepkajte naše jméno (za předpokladu, že ho znáte).

    Vzdychejte jí na krk při misionářské poloze. Nemusíte fučať jako gorila, ale když budete úplně zticha, bude se bát.

     

    6. Většina žen má k tomu zavrčení ráda i prasačiny
    Pokud chcete začít mluvit prasačiny, zeptejte se jí, jestli se jí líbí, jak ji šukáte. Pokud zareaguje dobře „Zbožňuju tě šukat. Vypadáš tak velmi sexy. „Stále vzdychá místo odpovědi? „Máš tak krásné prsa.“ Funguje to?

    Pokud na to slovo nezareaguje dobře, hodilo by se tu skončit. Pokud ano, zkuste například následující:

    „Bože můj! Ty máš TAK úzkou kundičku. “
    „Jsi tak vlhká – je to tím, že cítíš, jak do tebe vráží můj pták?“
    „Myslím, že se ti udělám dovnitř. Naplním ti tu tvou kundičku. „Nevadí, že máte kondom, i tak milujeme toto slyšet.

    Pokud vše toto funguje, můžete pokračovat stylem „malá sexy kurvička“ a „špinavá štětka“. Postupujte opatrně, ale prosím postupujte. Nechoďte po špičkách. Nedržte se zpět. Zaútočte.

     

    7. Nemáte povinnost ženu vylizuje
    Naopak, ona nemá povinnost se zadusit vaším ptákem. Když přeskočíte jedno, neočekávejte druhé.

    Pokud už ji lížete, jediný komentář o její kundičce má být ten, jaké je to skvělé. Délka jejího pysků, barva vnitřku a stav ochlupení – nejste John Madden. Netřeba komentovat barvy.

     

    8. Nenadávejte na kondomy
    Nesnášíme jejich, to nám věřte. Nesnášíme jich více než vy. Ale nechceme otěhotnět a vy nechcete nic chytnout, že? Nestěžujte si na sex s kondomem. Nevysvětlujte, že se s ním neuděláte.

    Naučte se to, protože nám pomůžete zjistit, co udělat, jakmile jsme uspokojené a je čas, abyste vyklopilo svůj náklad.

     

    9. Vážně se nám líbí, když se uděláte
    Vidět, jak to z vás stříká, je jedna z najuspokojivejších věcí vůbec. Nepředpokládejte ale, že chce, abyste jí ho vyhonili na obličej. Možná ano, ale nepředpokládejte to.

    Vidět / cítit, že stříká, je pro nás odměnou, takže nás o to nemusíte připravovat, ale prosím, proberte to s ní ještě před výstřikem. „Vypadá to, že už budu – jak to máš ráda?“ Je férová otázka, která vás o koule nepřipraví.

     

    Nedávno mě vojel velmi agresivní, mužský typ a pak … no, šukat není správné slovo. Pak jsem spala s totálním srab. Za kým si půjdu příště pro nášup? Za chlápkem McHardonom.

     

    Chceš se naučit přitahovat ženy naprosto přirozeně a stát se Magnetem na ženy? Zjisti více a přihlaš se zcela ZDARMA ZDE!
    Pokud se ti článek líbil nebo ti pomohl, dej mu svůj LIKE, Uploader ho a poděl se o něj se svými přáteli. Nikdy nevíš, komu může také pomoci nebo mu prostě udělat dobrou náladu.
    _________________________________________________________

    * Něco málo k dalšímu vysvětlení – někteří lidé přinesli další zajímavé myšlenky v reakci na tento „recept“, takže to řeknu takto: Nechci naznačovat, že všechny ženy chtějí, aby se s nimi zacházelo jako se štětkami. Chci ale říci, že většina žen, které znám, mi řekli, že by si přáli sex drsnější, než jim ho muži dávají. Drsný NEZNAMENÁ řetězy a svazování. Zároveň se to vztahuje pouze na postel, neznamená to, že za ni máš vybírat jídlo v restauraci nebo se k ní chovat jako k méněcenný člověku.

    * Některé ženy říkali, že to nechtějí drsně a že co si sakra myslím? No, baby, patříte k menšině. I KDYŽ, všechny ženy by měly pamatovat na to, že kromě toho být upřímné ve svých touhách, musíte být upřímné i ve svých limitech. Nebojte se říct si o víc, ale když se vám něco nelíbí, řekněte to. Stejně tak nedělejte nic potichu, co se vám nelíbí, a pak neobviňujte toho chlapa. Ticho je nebezpečné.

  14. Na mňa to neplatí. Ja chcem aby mal muž voči mne rešpekt. A to ťahanie za vlasy… ženy sú neskutočne citlivé na svoju korunu krásy. Ak jej niečo vyšklbnete, tak vám ona odreže penis. 😆

  15. Tak ak by mne nejaký muž povedal niektorú zo spomínaných hlášok v snahe ma vzrušiť, asi by som mu maximálne dala facku a odišla 😉 😆

  16. Kamarát mi poslal link s tým, že toto je článok pre mňa… Len čo som si prečítala nadpis vedela som o čo pôjde 🙂 DOKONALÉ!!! Toto by si mal prečítať každý jeden chlap. Občas sa cítim až lacno, keď po mesiaci stýkania sa po ňom hodinu a pol lozím a jeho erekcia ma tak vzrušuje, že ´mokrá´ nevyjadruje dosť to, čo sa so mnou deje. No on, na znak toho, že si ma váži, radšej vydrží rovnaké muky a večer si to v sprche dvakrát spraví. A pritom poriadna živočíšna šukačka by ma vôbec neurazila. Skôr by mi dokázal ako veľmi ho vzrušujem. Ďalšia vec- nenávidím pri sexe slová typu ´miláčik, zlatíčko, láska´, chcem poriadnu šukačku a nie ódu na lásku. Romantiku si nechajte na potom. Keď sa niečomu bránim, nechcem, aby prestal, ale chcem, aby ma hodil na postel, dal mi facku a vyšukal ako děvku. Dokážte, kto je chlap a keď s vami trošku bojuje, zoberte to do vlastných rúk. Žena vydrží každý mesiac menštruačné bolesti a zvládne aj pôrod. Tak sa kurva nebojte dať jej silnejšie po holej 😉 Chceme to! A kočendy, uznávam Vás a súhlasím s takýmito správnymi babami, čo si povedia svoj názor, preferujem to. Muži predsa nečítajú myšlienky 😛

      • tak, ani vlastná mater nemému decku nerozumie…a my ženy nemáme ústa na to, aby sme kvákali vždy o ničom dokola, ale na to, aby sme povedali čo chceme a na čo máme chuť…a podľa mňa je to aj hrozne rajcovné povedať: zlato, dneska ma musíš vymrdať jak kurvu, inak sa zbláznim

    • @Lolita: Lolita, tvoja reakcia na tento článok ma fakt potešila/posmelila, ako každá kladná reakcia ďalší báb, ktoré vravia – áno, je to presne tak, chlapi by to mali mať ako povinnú literatúru atď. Ide o to, že doteraz som sa, zo strany žien, dočkal skôr opačných reakcií a „čisto romantických predstáv“. Konečne sú ženy úprimné… Alebo to len ja som konečne otvoril oči? Neviem teraz posúdiť. Nech žije asertivita! 😀

    • @Lolita:
      uplne suhlasim, ale to co si napisala ze „Keď sa niečomu bránim, nechcem, aby prestal, ale chcem, aby ma hodil na postel, dal mi facku a vyšukal ako děvku.“ toto nenavidim na zenach, robia(rozpravaju) jedno, ale pri tom chcete uplne opak :mrgreen: . 😡 ..sice stale ide o to, poriadne zenu vyšukat :mrgreen: , ale je to vo viacerych situaciach 😐

  17. Absolutně souhlasím, ženy občas potřebují pořádný sex, i přes dnešní feminismus cítit převahu muže a užít si silné a hluboké přirážení… chlapi, nebojte se a učte se! Mia

    • muži sa v dnešnej dobe žien veľmi boja. Muži sa správaním premenili na ženy a ženy na mužov. Muž má mať posledné slovo nie žena. A ďalej tie fenimistky mi skôr pripadajú ako muži než ženy. Ja fenimistka nie som. Nevychovali ma tak. Som normálne dievča. jedny fenimistky na pohovore ma poriadne pourážali až tak, že keď som išla domov tak som bola nielen nahnevaná ale som aj plakala. Ani muži nemajú až tak tvrdý slovník než fenimistky. Starali sa mi do súkromia a boli tvrdé. Predtým som si myslela, že fenimistky útočia aj na mužov ale nie je to tak. Útočia aj obyčajné ženy a dievčatá. Sú to mrchy.

  18. no asi nemam stastie na take zenske lebo vsetky mi hovoria ze na ne tlacim ked mam kontorlu ze nie teraz a za znasilnenie sa mi neoplati ist do basy tak nejaka cupka nechce —————

  19. Tieto rady pre chlapov by som brala s REZERVOU. Prečo? Lebo každá žena je iná. Žena jednoducho potrebuje romantiku, ale OBČAS (toto slovo by si chlap mal prečítať NIEKOĽKO KRÁT) potrebuje, aby bola skutočne pretiahnutá. 🙂
    Je zlé, ak ste stále len romantický a jednoducho sa nesprávate ako chlap, ale taktiež je zlé, keď sa k nám správate, ako keby sme boli nejaká vec na pretiahnutie a hovoríte nám prasačiny atď.
    Rada: Zlatá stredná cesta – raz tak, či onak, ale HLAVNE, TAK, ABY TO OBOM VYHOVOVALO.

    • Takže vlastne si potvrdila, že treba aj poriadne pretiahnuť 😉 A keď si žena o to nevie povedať (pri submisívnom chlapovi), tak chlap jej bude snáď celý „sex“ cmúľať prsty na nohách…

  20. Hezký apel na sex namísto na rozum pro cílovou skupinu mladých, osamělých mužů. Kolik už se jich nachytalo na závěrečnou reklamu, že získají 7 rande za 7 dní?

    Čirou náhodou, nesliboval i numero uno, Style, ve své knize Stylelife Challenge to samé? Jako stovky dalších pickup guru?

    Ale jinak je to tady pěkně udělaný web. Škoda jen, že nevidím, že by jeho tvrzení měli moc společného s realitou.

  21. Ja a moje okolie sme asi mensina…jedine asi s cim suhlasim je ze ocakavam od chlapa, ze prevezme iniciativu lebo inak mam pocit ze ma ani nechce. Respekt je sice fajn ale po tretom rande sa ocakava, ze sa aspon o nieco pokusite.

    Inak – vyslovene neznasam ked sa ma pokusa niekto tahat za vlasy (skusim ja teba vysticovat ci sa ti to bude pacit) a ked niekto pri tom rozprava hovadiny (cim menej natata tym lepsie, postel nie je debatny kruzok).

    Kazda zena je ina a generalizovat nieco (nehovoriac o radach typu vynadaj jej do spinavych stetiek…) – good luck with that.

    Okrem toho mam pocit ze autorka clanku ocakava, ze jej chlap bude vidiet do hlavy a ze si to chlap odmaka vsetko sam. Inak klobuk dole pred jej odvahou a polopatistickym vysvetlenim.

  22. S priateľom nejaké extra zábrany nemáme, bolesť je pre nás oboch skvelý umocňovač vzrušenia. myslím si, že pokiaľ partneri komunikujú, neni problém.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here