10 rokov CHLAPA 2.0 a čo nás spolu čaká v tomto roku

0

Wau… blog chlap20.sk oslavuje svoje okrúhle 10-te výročie! 🥳🥳🥳

Chcem sa v tomto momente s tebou podeliť o to, ako to vlastne celé začalo, čo sa dialo minulý rok na pozadí projektu a hnutia CHLAP 2.0 a čo sme si pre teba prichystali na 2022.

Predtým, ako budeš pokračovať v čítaní, ti odporúčam pozrieť si aj predchádzajúce výročné články, ak sa chceš dozvedieť aj zvyšok príbehu:

V tomto výročnom článku ti chcem prezradiť, kam sme sa spolu za posledný rok posunuli, čo máme za sebou, čo vyšlo a čo môžeš očakávať ďalej (a aspoň si aj ja budem pamätať o ďalších 10 rokov, aká bola história blogu hehe).

UPOZORNENIE! Ak si jedným z mojich hejterov, tak radšej ani nepokračuj v čítaní, pretože opäť ti môžem zdvihnúť tlak. Radšej si prečítaj tieto 2 články, ktoré som pred pár rokmi napísal špeciálne na tvoje „často kladené otázky“ a pripomienky (a venuj energiu sebe a niečomu produktívnejšiemu):

Ak si však jedným z mojich pravidelných čitateľov, fanúšikov či sledovateľov, pokojne pokračuj ďalej a zisti, čo som si pre teba najbližšie pripravil.

Pozri si teraz toto video, kde ti odhalím zákulisie roka 2021 a čo pre teba chystáme v 2022:




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Vaše príbehy úspechu

Lukáš, Marián, Oliver, Michal, Vlado, Peter… sú chlapi, ktorí získali svoju vysnívanú ženu a podelili sa o svoje šťastie aj so mnou.

Na ich ceste im pomohol tento blog, moje videá, knihy či kurzy… začali na sebe makať, prestali sa naháňať za ženami a postupne sa z nich stali vysokohodnotní chlapi, ktorí majú nárok na oveľa lepšie partnerky.

Nepomáham len chlapom, ale pomáham aj ženám cez projekt zenasnov.sk

Mnoho chlapov sa mi sťažuje: „Michal, veď ženy na sebe pracovať nemusia… im stačí byť len pekné, my musíme všetko robiť….“

Nie, tak to vôbec nie je. Aj ženy na sebe pracujú a Barbora, Zuzka, Bibiána, Nikol, Mária, Erika… sú toho dôkazom.

Sú to ženy, ktoré vedia, čo chcú, nenechali veci náhode, aktívne sa podieľajú na svojom šťastí a tiež sa im podarilo nájsť si svojho vysnívaného partnera, s ktorým sú dnes šťastné vo vzťahu.

Pozri, pomáhať mužom aj ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu, je pre mňa radosť a poslanie.

Verím, že takýchto príbehov bude každým rokom viac a viac.

 

Chlapi, ktorí na sebe usilovne makajú

Toto sú chlapi, ktorí sú v mojich intenzívnych ročných či 4 mesačných mentoringových programoch a usilovne na sebe makajú v oblasti žien, životného štýlu či peňazí.

Pozri si aj Sieň slávy, kde nájdeš chlapov, ktorí už dosiahli výsledky, o ktorých sa im miestami ani nesnívalo.

 

To najdôležitejšie na záver

chlap20.sk Tak toto sa vymklo z rúk... 4 roky chlap20.sk Dollarphotoclub 77060146

Verím, že keď budú chlapi pracovať na sebe, svojom sebavedomí, príťažlivosti, hodnote, charizme a komunikácii, budú priťahovať ženy úplne prirodzene a nebudú ich musieť naháňať, baliť a skúšať na ne rôzne naučené triky baličov.

Nie baliť ženy, ale makať na sebe! To je to podstatné. Rozvíjať sa, rásť, dávať svojmu životu zmysel a to, čo sa naučíš, o to sa podel s ostatnými.

Verím, že to dokážeš, že si sám zodpovedný za svoj život a za výsledky, ktoré dosahuješ. A že iba TY máš tú silu zmeniť to. Ja ti môžem len pomôcť objaviť to v sebe.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here