S týmito 7 princípmi u každej ZABODUJEŠ

Poznáš ten pocit, kedy si vnútorne nie si istý tým, či dokážeš ženu (iných ľudí) zaujať úrovňou svojej komunikácie?

Stalo sa ti už niekedy, že si potreboval komunikovať s atraktívnou ženou naozaj sebavedomo, primerane dominantne, vtipne drzo a proste ako chlap?

Tak po aplikovaní týchto ľahko použiteľných komunikačných princípov v tomto článku zistíš, že vybudovať si autentickú hodnotu a príťažlivosť u atraktívnej ženy je OVEĽA ľahšie, ako si si myslel.

Ba čo viac – je to predvídateľné!

Prečítaj si celý článok hneď teraz a stopercentne si daj záväzok, že každý z týchto princípov v najbližšej dobe aplikuješ v praxi (alebo minimálne aspoň otestuješ).

(Mimochodom, všetkých 7 princípov aj ja sám aktívne a pravidelne používam v komunikácii s atraktívnymi ženami a môžem ti garantovať, že fungujú parádne.)

 

1. Vždy vykresľuj, aké skvelé bude pre ňu trávenie času s tebou (a zapoj viacero jej zmyslov)

Obrovská chyba, ktorú si doteraz robieval, bola, že si žene nedal vopred najavo, aké bude trávenie času s tebou skvelé, úžasné a príjemné.

Väčšina chlapov si najprv pýta kontakt/číslo na ženu a až POTOM sa pokúšajú ju zaujať, vytvoriť u nej pozitívnu kotvu, vytvoriť nezabudnuteľný pozitívny dojem.

Čo keby si obrátil tento rámec naruby a otočil karty, aby všetko začalo hrať krásne v tvoj prospech??

Keď sa ti podarí najprv vytvoriť v ženskej mysli kotvu (niečo silne naviazané a pozitívne, čo sa bude asociovať s jej predstavou o tebe) o tom, ako príjemné bude tráviť s tebou čas, tak rande s tebou takmer nebude vedieť ani chcieť odmietnuť.

Inými slovami: Kotvi seba na niečo príjemné, vtipné, voňavé a nezabudnuteľné. (Uznávam, kostrbatá formulácia, no pointu určite chápeš.)

Umocni účinok tejto komunikačnej techniky tým, že zapojíš viacero jej zmyslov, tu je ukážka: „Počuj, bola si už v tej novej indickej reštaurácii pri Dunaji? Majú tam TOP vodné fajky, vonia tam, ako keby si bola naozaj v Indii. A krásne to tam vyzerá – promenáda pri Dunaji, skvelá hudbička, proste miesto, kde musíš ísť.“ (Nenápadná dominancia.)

Dôležitá poznámka: Tak, ako v mojich prémiových kurzoch, tak aj tu ti potrebujem pripomenúť toto: Táto komunikačná technika funguje parádne jedine vtedy, keď ju použiješ eticky, autenticky a k obojstrannej spokojnosti (nie je absolútne nič osvietené ani silácke – klamať, zavádzať, zveličovať a biť sa do pŕs, aký som chlap). Pre niekoho je to samozrejmé, ale radšej pripomínam :).

 

2. Rozprávaj rázne, k veci, bez slovnej vaty a zakoktávania

Pravý chlap dokáže rozprávať rázne a citlivo zároveň (klikni SEM a prečítaj si trojdielnu sériu – najpodrobnejšia a najdetailnejšia séria o princípoch pravého chlapa na Slovensku).

Pravý chlap vie, že slovná vata (ééé, ehm, oné, takžeeee, čiže, vlastne, uhm, heej, teda, a tak ďalej…) je nielen zbytočná, ale hlavne oslabujúca.

Oslabuje tvoju komunikáciu, dominanciu a presvedčivosť, preto sa jej vyhni čo najskôr. (Na konci tohto článku dole – v 7. bode – si stiahni parádny dokument, kde sa okrem iného dozvieš presné inštrukcie, ako slovnú vatu elegantne odstrániť.)

Zároveň sa zbav zakoktávania a prejavov vnútornej neistoty, keď si v prítomnosti ženy, ktorá vyhrala genetickú lotériu (je fyzicky atraktívna).

Krásne ženy vedia naozaj vycítiť, keď je chlap v ich prítomnosti nesvoj, neistý a okoktavie. Vieš si asi predstaviť, aký vplyv to má potom na tvoju príťažlivosť.

Zlá správa je, že iba uvedomenie ti nebude stačiť a budeš potrebovať masívnu, konzistentnú a pravidelnú AKCIU. Lepší spôsob, ako pravidelne chodiť na Toastmasters stretnutia, nepoznám (ide o neziskovku, ktorá pomáha ľuďom byť lepšími lídrami a rečníkmi).

Nateraz si daj aspoň záväzok, že sa budeš vyjadrovať rázne, budeš dávať dôraz na slová, občas jej niečo eroticky zašepkáš, občas primerane zakričíš, pridáš adekvátnu štipku herectva.

Skvelá technika je vybrať si jednu vetu a odprezentovať ju viacerými spôsobmi – intonáciou. Tu si vypočuj, ako sa dá jedna veta povedať rôznymi spôsobmi (urob si podobné cvičenie):

 

3. Vychutnávaj si tichý očný kontakt s ňou

Toto má hlavne význam vo fáze, keď k tebe cíti príťažlivosť a dôveruje ti.

Vtedy, keď ju potrebuješ začať zvádzať, dotýkať sa jej a vzrušovať ju. Vtedy úžasne zafunguje, keď sa jej len tak budeš chvíľku pozerať do očí. Možno ti to teraz tak nepríde, ale je v tom obrovská sila.

Týmto na podvedomej úrovni komunikuješ dominanciu, nadhľad a sebaistotu. Je v tom aj kus intimity, tajomna a budovania očakávaní.

Chlap s nízkym sebavedomím a hodnotou na takéto niečo nebude mať gule. Bude sa ošívať, uhýbať pohľadom a dávať tým najavo, že nie je sebavedomý.

Lenže ty máš na to, aby si bol iný a aby si dokázal žene pozerať chvíľku (primeranú chvíľku) do očí bez nutnosti narúšať erotickú atmosféru nejakými zbytočnými slovami.

Môžeš ešte pomalým, pokojným hlasom pridať čarovnú vetu: „Vieš, čo som si na tebe všimol…?“

(Je na tebe, ako budeš pokračovať, hlavne vyžaruj, že si užívaš každú jednu sekundu a že vieš pracovať s tichom a budovať na ňom prirodzene sexuálnu atmosféru.)

 

4. Uvedomuj si, že komunikuješ NIELEN slovami

Väčšina mojich klientov na prémiové konzultácie si spočiatku myslí, že komunikácia so ženou prebieha jedine na sociálnych sieťach alebo na radne osobne.

CHYBA!

Bolo by veľmi naivné si myslieť, že tvoja jediná (alebo hlavná) forma komunikácie je cez ústa/cez slová či cez písmenká na whatsappe.

So ženou komunikuješ zakaždým, keď ťa uvidí, ako tráviš čas, s akými ľuďmi sa stretávaš, aké veci zdieľaš na sociálnych sieťach, aký máš parfém.

Každé tvoje správanie voči žene je komunikácia.

To, aký parfém používaš, je tvoja komunikácia.

To, čo zdieľaš na FB, je tvoja komunikácia.

To, na aké semináre chodíš, či meškáš, či dodržíš slovo, či sa prihlásiš ako prvý po otázke spíkra na seminári pred 100 ľuďmi, či sa urážaš a ofučuješ ako malý, či si dáš traky alebo opasok, či šetríš absolútne každý jeden cent, či jazdíš bez lístka v MHD, tiež to, ako si strážiš svoj čas…

TOTO všetko je tvoja komunikácia, ktorá sa skôr či neskôr prejaví aj priamo. Ako? Úrovňou tvojho sebavedomia, schopnosťou sa postaviť za svoje slovo, zručnosťou ženu charizmaticky zaujať a osloviť, atď.

Preto si odteraz uvedomuj, aký silný dopad má každá jedna tvoja akcia na tvoje sebavedomie, sebaobraz a prezentáciu.

Pretože pred vyspelou ženou na úrovni nič neskryješ (based on true story, bro).

 

5. Prestaň subkomunikovať nízky sociálny status

Ženy vnímajú tvoju reč tela OVEĽA viac, než si myslíš. Čím viac skúseností s chlapmi mala (nemyslím len sexuálnych), tým vnímavejšia je na tvoje prejavy vysokej a hlavne nízkej hodnoty.

Okusuješ si permanentne nechty? Dávaš najavo permanentnú nervozitu a tým aj nízku hodnotu.

Používaš lacný nekvalitný parfém a chodíš zanedbane? Komunikuješ (na podvedomej úrovni), že si sám seba nevážiš a nestaráš sa o seba – máš nízky sebaobraz.

Nedokážeš sa prihlásiť a ísť do akcie? Si lenivý, nevieš sa rozhýbať a nedokážeš sa predať? Komunikuješ žene typické charakteristiky beta samca (chlap s nízkou hodnotou).

Preto si odteraz dobre zváž, ako budeš komunikovať. A ešte lepšie, daj si záväzok, že budeš komunikovať okamžité a jasné signály.

A to ozajstnej:

1. vysokej hodnoty;                                                                                                      

2. čistej autenticity (ktorá začína byť v dnešnom svete čoraz vzácnejšia);

3. primeranej mužnej dominancie.

Pretože presne to sú kvality a ingredience (nie však jediné), ktoré potrebuješ na vzťah/sex s totálnou desinou (atraktívna, vyspelá, komunikatívna, uvedomelá žena s ambíciami, hodnotami a životným príbehom).

 

6. Zapájaj pravidelne sexuálnu vtipnú drzosť

Nejde totiž len o obyčajnú vtipnú drzosť (ktorá už len sama o sebe má absolútne parádnu úspešnosť a funguje geniálne).

Prečo?

Pretože samostatnú vtipnú drzosť môžeš použiť aj v práci, s kamarátmi na pive atď., aby si prehĺbil vaše kamarátske puto (doberaním sa, sa vzájomne utužujú sociálne väzby a putá), alebo aby si demonštroval svoju vysokú hodnotu.

Okoreň svoju vtipnú drzosť o podmanivý element sexuality.

Tým zároveň vytváraš sexuálne obrazy a demonštruješ svoju vyššiu hodnotu tým, že máš gule na to byť drzý. Humorom zároveň dávaš najavo svoju inteligenciu. Obe sú príťažlivými zložkami osobnosti chlapa.

Krásna ukážka, keď si so ženou, objímaš ju zozadu, tak sexuálna vtipná drzosť bude vyzerať nejako takto: „Ty sa musíš tak ovládať, keď si so mnou, že? A preto sa mi páčiš. Ale len tak trošku.“

Na niektoré typy žien, samozrejme, toto nebude fungovať až tak luxusne ako na iné. A to je v poriadku. Bolo by veľmi nudné, keby všetky ženy boli rovnaké. Každopádne sa ale vyhni týmto typom žien a nič na ne nikdy neskúšaj.

 

7. Používaj príbehy pri konverzácii so ženami

Keď ma sleduješ už dlhšie, tak vieš, že vždy dávam niečo navyše. Vždy sa snažím prekonať očakávania mojich čitateľov, odberateľov či klientov.

Ako niečo extra tu mám pre teba tento tip: „Používaj skvelé príbehy, ktoré si žena naozaj zapamätá, a sprav pre ňu nemožné, aby odmietla s tebou ďalej tráviť čas.“

Príbehy fungujú ako kľúč k ľudskej (ženskej) mysli a tebe stačí, keď si prečítaš tento článok o úžasných výnimočných chlapoch. Už len tým budeš mať k dispozícii 3 skvelé príbehy, s ktorými zažiariš v spoločnosti, na stretnutí, či na rande.

Zakomponuj do svojej každodennej komunikácie vhodné príbehy a budeš OVEĽA príťažlivejší nielen pre ženy, ale aj napr. pre obchodných partnerov, potenciálnych klientov či zamestnávateľa.

Príbehy totiž dokážu tak veľa a za tak krátky čas – inšpirovať, pobaviť, rozšíriť obzory, naučiť, motivovať, odradiť od zlozvyku, usmerniť, sexuálne vzrušiť atď.

A hlavne! Nikdy nezabudni na to, že ten najcennejší príbeh máš ty, a je to unikátny príbeh tvojho života. Nikto nikdy nezažil to, čo ty a to ťa robí výnimočným.

Každý deň, každú hodinu píšeš novú stránku do knihy tvojho nesmierne cenného životného príbehu.

Využi svoj životný príbeh a tiež aj cudzie príbehy k tomu, aby si autenticky zapôsobil, zaujal a okamžite si zvýšil hodnotu.

Ktorý z týchto 7 praxou overených techník využiješ už dnes? Napíš mi do komentárov a hlavne ostaň akčný, dychtivý a vytrvalý.

Prajem ti to z celého srdca.

Máš na to!

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here