Ako jej dať prvý bozk bez akéhokoľvek strachu

Asi každý muž má problém s prvým bozkom a rozmýšľa nad každou možnou variantnou výsledku.

Či sa uhne, či bude spolupracovať… nikdy nevieš, aký bude výsledok.

Preto veľa mužov postupuje pred bozkom verbálne a to tromi najznámejšími spôsobmi.

 

Neodpáľ si šance zbytočným rozprávaním 

1. Kompliment„Máš krásne pery.“ Čakajúc, že dostaneš kladnú odpoveď, po ktorej sa na ne bezhlavo vrhneš.

2. Neurčitá otázka„Bozkávaš sa rada?“ Výsledok berieš ako smerodajný a buď ideš do toho, alebo rušíš hru.

3. Otázka na telo „Môžem ti dať pusu?“ Otázka sama osebe vytvára trápne ticho a v 99 % je zakončená absolútnym ukončením hry z ženského pohľadu.

Ako vidíš, ani jedna verbálna metóda nevedie zaručene k bozku a nebojím sa tvrdiť, že 2 z nich sú pre ženy silno asexuálne a zároveň pre čarovný okamžik prvého bozku ničivé.

Veľa mužov rieši tento problém alkoholom, pretože búra zábrany. Preto tento spôsob úplné neodsudzujem, lebo väčšina prvých bozkov bola povzbudená metlou ľudstva. Najlepšie však pre teba bude, ak to dokážeš zvládnuť bez alkoholu. Na blogu nájdeš množstvo článkov, ktoré ti pomôžu prekonať strach a zvýšiť si sebavedomie.

[MT_sebavedomie]

 

3 fázy pred prvým bozkom

1. Verbálna kvalifikácia – zbiera od teba informácie, hodnotí všetky tvoje myšlienky/slová a posudzuje či si vhodný adept na druhú fázu. Hodnotí, ako sa s tebou cíti, ako sa jej s tebou konverzuje a či si dobrý spoločník.

Vyhodnotenie tvojich komunikačných zručností:

🙂 Páčia sa jej tvoje myšlienkové pochody. Máte veľa spoločného a si vhodný adept po verbálnej stránke.

🙁 Nemáte nič spoločne, verbálna komunikácia viazne, nemáte si čo povedať. Rozhovor sprevádza časté trápne ticho. Si nevhodný pre fázu dva.

 

Inšpiruj sa nasledovnými článkami, ktoré by ti mohli pomôcť v prvej fáze:

O čom sa baviť so ženou na prvom rande?

O tomto sa radšej so ženou na rande nebav

Ako dosiahnuť, aby sa žena pri tebe cítila dobre a dôverovala ti?

Kompletný návod: Ako dávať ženám komplimenty správne

6 možností, ako zabiť trápne ticho a zachrániť prvé rande

 

2. Neverbálna kvalifikácia – hodnotí a analyzuje tvoje pohyby a dotyky. Začínaš od ruky a pomaly sa prepracúvaš až na krk. Musíš postupovať pomaly, aby sa nevystrašila, no zároveň dostatočne rýchlo, aby sa nenudila.

Vyhodnotenie tvojich neverbálnych zručností:

🙂 Odhadol si situáciu. Zvolil si správne dotyky v správny čas. Má rada, keď sa jej dotýkaš a sama vytvára situácie, aby ste sa navzájom dotýkali.

🙁 Išiel si na ňu príliš rýchlo. Chytal si ju za stehno, keď si jej mal chytiť ruku. Začína sa ťa báť. Myslí si, že ju chceš len na jedno (aj keď naozaj chceš).

 

Inšpiruj sa nasledovnými článkami, ktoré by ti mohli pomôcť v druhej fáze:

Princíp príťažlivosti 80/20 alebo prečo ženy nepriťahuješ?

Ako sa žien dotýkať, flirtovať s nimi a zvádzať ich?

Kompletný návod: Ako sa dotýkať ženy – od zoznámenia až po sex

[kniha_pritazlivost]

 

3. Bozk kvalifikácia – Pozoruje a vyčkáva, ako to na ňu skúsiš. Čaká na spontánny moment, ktorý navodíš, aby sa dosiahla situácia, v ktorej bude bozk jediná možnosť (situácia na spadnutie).

Vyhodnotenie tvojich neverbálnych zručností:

🙂 Ten moment prišiel. Všetko to vyzeralo spontánne. Obaja ste to už nemohli udržať v sebe.

🙁 Bez akejkoľvek pripravenej nálady a momentu na spadnutie si sa do toho vrhol. Zľahka nastupujú obranné manévre.

 

Inšpiruj sa nasledovnými článkami, ktoré by ti mohli pomôcť v tretej fáze:

Ako ju namotať, že bozk bude chcieť už na prvom rande

Rýchlokurz, ako mať 100 % úspešnosť prvého bozku bez odmietnutia

Ako sa bozkávať vášnivo a hravo?

Chceš viac?

Klikni sem a získaš detailný návod, ako sa môžeš aj TY dopracovať k bozku už na prvom stretnutí >>

 

11 Krokov k úspešnému bozku 

Pokiaľ nie si Beckham alebo Brad Pitt, asi ťažko preskočíš niektorý z týchto krokov. Aké sú teda metódy neverbálnej komunikácie na presvedčivý prvý bozk?

  1. Spomaľ svoje pohyby
  2. Pomalšie rozprávaj
  3. Naviaž silný očný kontakt
  4. Uveď do svojej reči pauzy
  5. Stupňuj dotyky
  6. Šepkaj jej do ucha s udržaním očného kontaktu
  7. Jemný bozk na líce počas šepkania alebo dotyky líc
  8. Čakaj na správnu pauzu a jej trojuholníkový pohľad (ústa-oči-ústa)
  9. Nakloň sa jemne k nej a všímaj si jej reakcie
  10. Zúž absolútnu telesnú vzdialenosť
  11. POBOZKAJ JU

 

Rozpráva práve ona alebo ty?

Samozrejme, existujú 2 najznámejšie situácie, ak to beriem z pohľadu, že si svoju vyvolenú izoloval od skupinky.

Určite je lepšie, ak dôjde k prvému bozku izolovane od skupinky, pretože tvoja úspešnosť rastie. Ona bude uvoľnenejšia, priatelia ju kvôli tomu nebudú súdiť a vyššia intimita zvýši sexuálne napätie.

1. Prvá situácia vzniká, keď ste osamote a rozprávate sa. Presnejšie, rozprávaš ty. Máš všetko vo svojich rukách. Môžeš určovať, kam vaša konverzácia bude smerovať. Ak je toto tvoja situácia, stačí sa riadiť 11 bodmi a úspech je zaručený.

2. Druhá situácia nastáva, keď väčšinou rozpráva žena. Nebudeme si klamať, je to častejšie, ako keď rozprávaš ty. Ženy schovávajú svoj stres za slová. Rozprávajú rýchlejšie a skáču z témy na tému. Toto určite nie je dobré, pretože váš rozhovor nedosiahne moment, kedy je už bozk na spadnutie.

K druhej situácii existuje jednoduché riešenie, a to jej znervóznenie vedúce k strate myšlienky. Napríklad ona rozpráva a ty sa na ňu začneš pozerať, akoby si ju chcel pobozkať.

Ak to nezaberie, začni sa pomaly približovať s úmyslom bozku. Jej reakcia by mala byť taká, že sa stratí v tom, čo hovorila a začne sa smiať a obviňovať ťa, že sa na ňu tak pozeráš. A v tom momente máš vyhraté.

[kniha_chlap]

Hosťovský príspevok napísal Estoril

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

14 KOMENTÁRE

  1. Když už ženě chci šeptat do ucha a tím nemyslím pouze kvůli hluku na diskotéce tak je to přece jenom už intimnější, tak by mě zajímalo co bych jí měl při tom říkat?

  2. Podla toho co som si vsimol na sebe nepouzivam 6. a 7. bod.. a ten trojuholnikovi pohlad som si vyvodil nejak aj bez vysvetlenia z toho co som videl ako sa holka pozera 😀

  3. Skvelý článok ešte som nikoho túto tématiku nevidel napísať tak „analyticky“ 😀 mimochodom menšia oprava nieje to AFC Adams ale AFC ADAM, inak pecka článok 😎

  4. ja mam taky problem ze ani neviem o com sa mam rozpravat s dievcatami a nie to ich este balit a bol by som velmi vdacny ak by mi niekto poradil o co m sa mam s nimi bavit ci uz na fb alebo ked sa normalne stretneme 🙁

    • Skúsim ja jednoducho 🙂

      V prvom rade musíš nabrať sebavedomie http://chlap20.sk/blog/mas-nizke-sebavedomie-sebadovera-pre-samoukov, potom to už z teba je cítiť a ide to samé.

      Nesmieš sa báť komunikovať so ženami. Veď nehryzú. Možno tak počas sexu v posteli, ale to je fajn. Dávaj ženám otvorené otázky typu „Čo si dnes robila?“ „Ako sa ti to podarilo?“ „Čo by si chcela ďalej robiť?“ Proste otázky, na ktoré nedokáže odpovedať áno/nie a rozvíjaj debatu ďalej. Pýtaj sa jej do hĺbky. Maj nejaké okruhy tém (rodina, priatelia, škola, práca, budúcnosť, dovolenka, hobby, šport, zábava) a zisti si o nej čo najviac.

      Pomôcka: Polož si za ciel SPOZNAŤ JU čo najviac, ako sa len dá. Keď budeš mať tento cieľ, tak konverzácia ti pôjde sama. Pretože s cielom budeš mať cestu jasnejšiu 🙂 Drž sa zatiaľ

  5. „Chceš ma pobozkať?“
    „Áno“ = ideš na to
    „Možno“ = „Tak to poďme zistiť“ = ideš na to
    „Nie“ = „Nepovedal som, že môžeš“ = ak vidíš pozitívnu reakciu, ideš podľa vyššieho článku.

    Estoril, dobrý článok 😉

    • neviem či by si to docielil 😀 lepšie je potom: chcem ťa…a žena keď celý čas počas rozhovoru (tak ako chlap myslí len na jedno), tak ju zašimrá a mozog zastane a keď ešte nie je pripravená, tak sa len začne smiať a ty to môžeš odôvodniť potom niečím takým, že prápč, si taká krásna, že som sa nezdržal. A jej to iba polichotí 😉

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here